Resultaten voor bresse kip met morieltjes
Zwartpootkip met morieljes en geplette Corne de Gatte-aardappelen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/zwartpootkip-met-morieljes-en-geplette-corne-de-gatte-aardappelen
... Bereiding Voor de kip: Verwarm de oven voor op 180°C. Wrijf de kip in met zachte boter. Wrijf ook de ovenschaal in. Kruid de kip van binnen en buiten met peper en zout. Leg de kip in de ovenschaal. Plaats in de voorverwarmde oven. Zet minstens een uur in de oven. ...
Bresse-poularde met asperges, eekhoorntjesbrood en cantharellen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/bresse-poularde-met-asperges-eekhoorntjesbrood-en-cantharellen
... Bresse-poularde met asperges, eekhoorntjesbrood en cantharellen - Braad de hele poularde in een gematigde oven. Overgiet geregeld met de braadboter. Versnijd de poularde. Houd de stukken warm en bevochtig het karkas met de gevogeltebouillon en de room. Laat alles samen ...
Opgevulde kipfilets met champignons en foie-gras | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/opgevulde-kipfilets-met-champignons-en-foie-gras
... Opgevulde kipfilets met champignons en foie-gras - Sneden brood onderdompelen in 4 el melk. morieltjes onderdompelen in water en spoelen (meerdere keren). Drogen op keukenpapier. De gekookte ham fijn mixen Pistache grof hakken. Foie diepvriezen en in kleine stukjes snijden. ...
Gebakken zwaardvis | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-zwaardvis
... Gebakken zwaardvis - Snij de pijpajuin en het loof van de venkel fijn. Vermeng met het sap van één limoen. Hak enkele olijven fijn en voeg deze samen met 3 eetlepels en wat droge witte wijn toe aan de kruiden. Zorg ervoor dat ze net onder staan. Snij de zwaardvis in ...
Recept voor gevulde konijnenrug met morieltjes | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gevulde-konijnenrug-met-morieltjes
... bereiden: Maak eerst de pesto van morieljes. Week hiervoor de paddestoelen 15 minuten in koud water. Laat ze goed uitlekken en dep ze droog. Bak de morieljes met de knoflook 5 minuten in olie. Laat afkoelen en mix de paddestoelen samen met de pijnboompitten. Voeg de ...
Aspergebouillon met gepocheerd eitje | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aspergebouillon-met-gepocheerd-eitje
... Aspergebouillon met gepocheerd eitje - Schil de asperges en snijd ze in schijfjes. Doe ze in een stoomschaaltje samen met de fijngesneden morieljes en de look. Giet het water eroverheen en voeg de PH Groentebouillon eraan toe. Stoom dit gedurende 2 minuten op 120° C. ...
Broodje met geitenkaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/broodje-met-geitenkaas
... Broodje met geitenkaas - Borstel de paddenstoelen, verwijder met een nat doekje eventuele aardresten en versnijd in de gewenste vorm. Reinig de sjalotten en snijd ze in kwartjes. Warm de gekonfijte eend op en trek die daarna los in hompjes vlees. Smelt de boter samen ...
Kerstkapoen van 5 uur | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kerstkapoen-van-5-uur
... Kerstkapoen van 5 uur - Bestrooi de buiten- en binnenkant van de kapoen met zout. Stop een bouquet garni in de kapoen met 2 knoflookteentjes en een sjalot. Doe de kapoen in een braadzak of bedek de schotel met bakpapier. Zet in de oven op 150°C gedurende 3 uur. Haal ...
Filet mignon van kalf met morieljes | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/filet-mignon-van-kalf-met-morieljes
... Filet mignon van kalf met morieljes - Verwarm uw oven voor op 200°C. Smeer de filet mignon in met mosterd en laat ongeveer 45 min. bakken. Vergeet het vlees niet te draaien opdat het aan alle kanten gebakken wordt. Spoel intussen de morieljes en laat ze weken in wodka. ...
Crostini’s met paddenstoelen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/crostinis-met-paddenstoelen
... Crostini’s met paddenstoelen - Laat de morieljes weken in heet water gedurende 15 minuutjes. Schep de morieljes uit het weekwater en filter het water door een koffiefilter. Borstel de paddenstoelen grondig schoon. Snij de grote exemplaren in twee of vier. Doe een flinke ...