Resultaten voor bresilienne met ijs

Flan bresilienne | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/flan-bresilienne

... Flan bresilienne - Neem een hoge taartvorm en smeer in met boter. Leg het bladerdeeg in de vorm, snij de randen eraf en prik er gaatjes in. Klop de eierdooiers op, samen met de helft van de suiker. Meng de bloem door dit beslag. Voeg de koude melk erbij en roer. Klop de eiwitten ...

Flan Brésilienne | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-meesterbakker/recept/flan-bresilienne

... uiker 1 ei 5 gr vanillepoeder 3 gr zout 20 gr verse gist flanvulling 375 ml melk 1 vanillestokje 4 eieren 95 gr suiker 1 eidooier bresilienne 300 gr gepelde hazelnoten 300 gr suiker 4 el water voor de afwerking 300 gr slagroom 1 el poedersuiker ...

Aardappelsalade met een kiwidessert | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aardappelsalade-met-een-kiwidessert

... 1 grote augurk 4 el mayonaise 4 el maïs 1 pijpajuin 100 gr gekookte ham 500 gr gekookte aardappelen 2 kiwi's 2 el vanillepudding bresiliennenootjes ...

Ijsje met chocolade | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ijsje-met-chocolade

... Ijsje met chocolade - Neem een bain-marie en laat de chocolade rustig smelten. Bij voorkeur gebruik je kleine bolletjes chocolade, want die smelten meer geleidelijk. Belangrijk is dat de chocolade niet warmer wordt dan 36 graden (lichaamstemperatuur). Als je de chocolade ...

Geglaceerde nougat | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/geglaceerde-nougat

... Geglaceerde nougat - Cakevorm bedekken met aluminiumfolie. Room opkloppen met de suiker, gekonfijt fruit in kleine stukjes toevoegen. Brésiliennenootjes en amandelschilfertjes toevoegen. Eiwitten opkloppen tot vast sneeuw : op het laatste 2 el gezeefde bloemsuiker toevoegen. ...