Resultaten voor boterroom mascarpone

Opgerolde kerststronk | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/opgerolde-kerststronk

... uikersiroop. Smeer er een dun laagje confituur op. Rol het biscuitdeeg voorzichtig op. Werk af naar believen met geklopte room of boterroom. Ingrediënten 120 gr kristalsuiker 150 gr bloem 5 eieren 50 gr suiker 50 gr water slagroom of boterroom confituur versieringe ...

Chocolade-pistachemacaron | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/chocolade-pistachemacaron

... vendeur op een kiertje, zodat de stoom kan ontsnappen. Neem de koekjes van het papier en laat ze afkoelen op een rooster. Voor de boterroom: doe de suiker in een klein pannetje met 50 ml water en verwarm zachtjes tot de suiker is opgelost. Klop ondertussen de eierdooiers met een elektrische klopper licht en romig. Laat de suikerstroop koken tot een suikerthermometer 119 °C aangeeft of tot een beetje stroop een zacht balletje vormt wanneer je het in koud water laat vallen. Neem onmiddellijk van het vuur, giet over de eierdooiers en klop tot het mengsel dik is. Klop de boter romig in een aparte kom en klop er vervolgens de afgekoelde chocolade, het eimengsel en de pistachenoten onder. Smeer telkens een laagje boterroom tussen twee makarons. Bewaar ze tus ...

Paasbrood met mascarpone en sinaasappel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/paasbrood/paasbrood-mascarpone-sinaasappel

... Paasbrood met mascarpone en sinaasappel 2 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 9 waarderingen OntbijtVegetarischHollands Ingrediënten 1 sinaasappel 2 theelepels vloeibare honing 25 g gepelde ongezouten pistachenootjes of hazelnoten, ...

Paasbrood met mascarpone en lemon curd - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/paasbrood/paasbrood-mascarpone-lemon-curd

... Paasbrood met mascarpone en lemon curd 2 personen 0 min voorbereiden 5 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen OntbijtVegetarischHollands Ingrediënten 1 volle eetlepel geschaafde amandelen ½ zakje vanillesuiker 75 g mascarpone 2 sneetje paasbrood ...

Sas Kookt!: Perzik-mascarpone-smoothie

http://saskookt.blogspot.be/2011/01/perzik-mascarpone-smoothie.html

... Perzik-mascarpone-smoothie Ik had nog wat mascarpone over van de sinaasappeltiramisu-taart van oudejaarsavond en wat perziken uit blik van de Perziken met tonijn. Tijd voor een smoothie dus! Heel eenvoudig, maar superlekker als dessert, tussendoortje of ontbijt.Voor 2 ...

Trifle met vanillepudding en frambozen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/trifle-met-vanillepudding-en-frambozen

... Trifle met vanillepudding en frambozen - Vanillepudding is een oerklassieker onder de desserts. Voeg frambozen, mascarpone en plakjes cake toe, stapel de ingrediënten en je hebt een leuk en modern nagerecht.    - Plet 2/3 van de frambozen met de kandijsuiker ...

Tompoes met mascarpone, rode vruchten en gekristalliseerde basilicum | VTM Koken

https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/tompoes-met-mascarpone-rode-vruchten-en-gekristalliseerde-basilicum

... Tompoes met mascarpone, rode vruchten en gekristalliseerde basilicum - Bestrijk het bladerdeeg met het eigeelmengsel en snij er 8 mooie rechthoeken uit. Prik ze met een vork langs beide kanten en bestrooi ze met de kaneelsuiker. Bak ze goudgeel in de oven op 180°C. Meng ...

Recept voor mascarpone met speculaas | njam!

http://www.njam.tv/recepten/mascarpone-met-speculaas

... Bereiden: Klop de room stevig op met de suiker. Spatel de mascarpone voorzichtig onder het roommengsel. Vul af in een spuitzak en zet ca. 1u in de koelkast. Mix de speculaas fijn. Serveren: Neem een glaasje en leg op de bodem speculaaskoekjes. Spuit hierop de mascarpone ...

Semifreddo met mascarpone en mango - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/semifreddo/semifreddo-mascarpone-mango

... Semifreddo met mascarpone en mango 4 personen 15 min voorbereiden 2 min bereiden 2:30 uur wachten waardering7.7obv 10 waarderingen NagerechtVegetarischItaliaans bevat per portie360 kcal 3 g eiwit 29 g vet 21 g koolhydraten Ingrediënten 1 rijpe mango 4 eetlepels suiker ...

Klassieke chocoladebiscuit met pecannoten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/klassieke-chocoladebiscuit-met-pecannoten

... de oven en laat afkoelen op een taartrooster. Verwijder het bakpapier zodat alle kanten goed kunnen afkoelen.  Maak de chocolade boterroom:Roer de boter tot room en voeg deel per deel de gezeefde bloemsuiker toe. Laat de chocolade smelten en licht afkoelen en voeg dan bij de boterroom. Werk af: Snij de biscuit overlangs in twee. Verdeel de chocolade boterroom over de onderste helft en leg de andere helft erop.  Maak de chocoladesaus:Zet een pannetje op het vuur en doe er het water en de suiker in. Laat inkoken tot suikersiroop.  Breek de chocolade in stukken en laat smelten in de siroop. Roer met een garde tot een glanzende saus en voeg het klontje boter toe. Werk af:Giet de chocoladesaus over de biscuit en werk af met pecannoten en een blaadje munt. Ingrediënten voor de biscuit 7 eieren 180 g kristalsuiker 135 g bloem 15 g cacaopoeder voor de chocoladeboterroom 175 g zachte boter 200 g bloemsuiker 90 g chocolade voor de chocoladesaus 100 g suiker 1 dl water 200 g donkere chocolade voor de afwerking 1 el pecannoten enkele takjes verse munt ...