Resultaten voor bloemkoolcouscous pascal naessens

Frisse bloemkoolcouscous met quinoa, komkommer en feta

http://lepeltjeliefde.blogspot.com/2014/06/frisse-salade-van-bloemkoolrijst-quinoa.html

... Frisse bloemkoolcouscous met quinoa, komkommer en feta30 graden. Dat staat hier synoniem aan salades (en ijs!). Op bloedhete dagen eet ik niets liever. De hele saladeclub, van komkommers tot tomaten, moet eraan geloven. Maareh...bloemkool? Yep! De lekkerste zomersalade maak je ...

Sas Kookt!: Bloemkoolcouscous met gebakken kabeljauw en pesto

http://saskookt.blogspot.be/2011/08/bloemkoolcouscous-met-gebakken.html

... halve grote2 eetlepels olijfoliepeper en zout Hak de bloemkool fijn in een blender tot je couscousachtige kruimels krijgt.Doe de bloemkoolcouscous in een kom, giet er kokend water over en laat een minuutje staan.Giet de bloemkool af, doe ze in een kom en breng op smaak met olijfolie, peper en zout.Als je zo'n metalen serveerring hebt, kan je er leuke torentjes mee maken op de borden die je versiert met wat pesto, maar dat hoeft natuurlijk niet.De vis:250 g kabeljauwfilet(glutenvrije) bloemeen klont boterpeper en zout Dep de vis droog en bestrooi met peper en een beetje zout.Strooi wat bloem op een bord en haal de vis erdoor.Verhit een goede klont boter in een pan met anti-aanbaklaag.Bak de vis aan beide kanten tot hij gaar is.Serveer met de bloemkool en de pesto.Wij aten dit met wat krielpatatjes in de schil, jummie! Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: bijgerecht, sauzen en dressings, vis/schaal- en schelpdieren ...

Jeroen Meus - Lamsballetjes met bloemkoolcouscous, taco van parmezaan met rundertartaar en kabeljauw met groene asperges

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamsballetjes-met-bloemkoolcouscous-taco-van-parmezaan-met-rundertartaar-en-kabeljauw-met

... Lamsballetjes met bloemkoolcouscous, taco van parmezaan met rundertartaar en kabeljauw met groene asperges - Mariette en haar man Urbain uit Lommel doen niets liever dan aperitieven. Jeroen brengt hen een bezoekje om er drie originele hapjes klaar te maken: een couscoussalade van ...

Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html

... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van Pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ik kan ...

Toast kannibaal van Sofie Dumont en Willy Naessens | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/toast-kannibaal-van-sofie-dumont-en-willy-naessens

... Bereiding Voor de saus: Pel de sjalot. Snij grof. Doe samen met de andere ingrediënten (olie, dooier, mosterd, ansjovis) in een hoge pot of maatbeker. Mix alles tot een stevige saus. Verfris met citroensap en de zure room. Kruid met peper, zout en worcestersaus. Voor de toast: Kruid ...

Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes

... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: Pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum balsamicoazijn ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: Pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 Directions: ...

Ceviche van zeetong met bloemkool

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ceviche-van-zeetong-met-drie-structuren-van-bloemkool

... r en zout.Rooster de geschaafde amandelen.Schik de tong op het bord. Strijk een lepel bloemkoolcrème erlangs. Bestrooi met bloemkoolcouscous en geroosterde bloemkool. Werk af met geschaafde amandelen en waterkers. ...

Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda

... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: Pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen of jonge ...

Blackened roodbaars à la Pascal | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/blackened-roodbaars-la-pascal

... Bereiding Borstel de aardappelen proper. Stoom gaar. Reken 20 minuten vanaf het kookt. Schil de tomaten en snij fijn.  Snij de rode ui in ringetjes. Snij ook een chilipeper en look fijn. Meng de tomaten met de look, chilipeper, sap van een citroen, limoenzeste. Kruid af met peper, ...