Resultaten voor bladerdeeg gebakjes
Recept voor Lauwe gebakjes met courgettes en geitenkaas | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/lauwe-gebakjes-met-courgettes-en-geitenkaas/
... jd: 40 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 rolletje bladerdeeg (gebruiksklaar) Toevoegen grof zout Toevoegen Solo Vloeibaar Toevoegen 2 courgettes Toevoegen 1 rolletjes geitenkaas Toevoegen 4 eetlepels ac ...
Aardbeienschelpen met Custard recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/aardbeienschelpen-met-custard/
... dens het Paasontbijt. Bereiding van deze Aardbeienschelpen met Custard Zet de oven alvast aan op 200 graden en ontdooi de plakjes bladerdeeg. Begin met het maken van de schelpjes. Pak een metalen muffinvorm en zet deze ondersteboven. Vet de onderkant in met een beetje olie. Je gaat elk bladerdeegplakje over de buitenkant van de muffinvorm leggen in plaats van erin. Zo maken wij de bakjes. Kluts een ei en smeer de bladerdeegvellen in aan 1 kant met het ei. Bestrooi dan de plakjes met suiker. Zet de muffinvorm in de oven en bak de schelpen in ongeveer 15 minuten goudbruin. Begin dan met het maken van de custard, Hiervoor kun je dit recept volgen. Snijd daarna de aardbeien in kwartjes. Zodra de schelpen klaar zijn, laat je ze nog eventjes afkoelen. Vul ze dan met de custard en versier ze met de aardbeien. Als laatste kun je nog wat suiker of poedersuiker over de aardbeien schelpen strooien. Geniet van deze heerlijke gebakjes! ...
Jeroen Meus - Appelroosjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/appelroosjes
... aken. Een perfect nagerecht voor een doordeweekse dag. - 0. Verwarm de oven voor tot 170 °C. 1. Snijd de ronde kanten van het bladerdeeg zodat je een vierkant krijgt. Snijd het vierkant in 4 gelijke repen. 2. Splits het ei. Klop de eierdooier los met een scheutje water. 3. Strijk het bladerdeeg licht in met losgeklopt ei en strooi er een beetje bruine suiker over. 4. Snijd de onder- en de bovenkant van de appel. Snijd hem dan in kwarten. Verwijder het k ...
Recept voor aardappelkoekjes met bospaddenstoelen | njam!
http://www.njam.tv/recepten/aardappelkoekjes-met-bospaddenstoelen
... bereiden: Kook de aardappelen zacht, maak er puree van en roer het ei eronder. Maak de paddenstoelen proper met een borstel. Bak ze kort aan in wat boter samen met de knoflook en de kruiden. Breng op smaak met peper en zout. Meng de paddenstoelen onder de puree en maak ...
Bosvruchten en Appel Bladerdeegtaart recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/bosvruchten-en-appel-bladerdeegtaart/
... tjes niet in maar je kunt natuurlijk met zat andere ingrediënten heerlijke taarten en gebakjes maken. Wij gingen aan de slag met bladerdeeg en maakten daar deze overheerlijke bosvruchten en appel bladerdeegtaart. Het is een soort van strudel. De bladerdeeg vullen wij met appel en bosvruchten als blauwe bessen en aardbeien. Lekker knapperig, zoet en makkelijk om te maken. Een dikke aanrader! Bereiding van Bosvruchten en Appel Bladerdeegtaart Wij maken in dit recept gebruik van een rol verse bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de aardbeien en de appel fijn. Mix de aardbeien, bosbessen en de appelstukjes met de helft van de kaneel en de donkere basterdsuiker. Rol het verse bladerdeeg uit en leg het op de bakplaat. Verdeel het paneermeel over de bodem. ...
Appel-rozentaartjes met bladerdeeg
http://creaymme.blogspot.be/2015/07/appel-rozentaartjes-met-bladerdeeg.html
... Appel-rozentaartjes met bladerdeeg Ergens op een blog zag ik deze mini-taartjes en omdat ze zo eenvoudig zijn liet ik ze maken door mijn kleindochters Lena en Klara. Ze vragen geregeld om nog eens te mogen bakken en dit vond ik een passend gerecht voor hen. Dit heb ...
Varkenshaasje in bladerdeeg met appel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenshaasje-in-korstdeeg-met-appel
... Varkenshaasje in bladerdeeg met appel - Bak het varkenshaasje bruin langs alle kanten. Snijd de appelen in een fijne brunoise en stoof ze aan in wat boter tot ze gaar zijn. Laat de helft ervan afkoelen, de andere helft blussen met rum. Voeg water en bouillon toe alsook de ...
Ossenhaas in bladerdeeg | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ossenhaas-in-bladerdeeg
... Ossenhaas in bladerdeeg - Verwarm de oven voor op 200 graden. Smelt de vetstof in de pan, kruid het vlees en bak aan tot het overall een mooi korstje heeft (3 minuten aan elke kant) Haal de ossenhaas uit de pan en leg hem gedurende 20 minuten in de koelkast tot hij koud ...
Romige vis met knapperig bladerdeeg recept - Allerhande | Albert Heijn België
https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R577390/romige-vis-met-knapperig-bladerdeeg
... Romige vis met knapperig bladerdeeg - 275 g wilde en witte rijst, 4 plakjes bladerdeeg, 1 bloemkool, 3 tl gemalen kurkuma (koenjit), 1 beker slagroom, 400 g kabeljauwfilet, 2 el dille ...
Hartige strudel met ham, feta en courgette | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/hartige-strudel-met-ham/
... Hartige strudel met ham Maak met bladerdeeg, courgette, feta en ham deze overheerlijke hartige strudel! Lekker en makkelijk te maken. Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het bladerdeeg uit over een bakplaat (met bakpapier). Snipper de ui en rasp de courgette. Giet een ...