Resultaten voor belgische koks

Hapje: Belgische vlagjes met Maredsous kaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hapje-belgische-vlagjes-met-maredsous-kaas

... Hapje: belgische vlagjes met Maredsous kaas - De komende maanden worden hoogdagen voor de fans van het betere voetbalwerk. Een tv, wat pintjes en heerlijke hapjes, meer heb je als echte fan niet nodig. Deze crackers met de belgische driekleur en Maredsous Traditie maak ...

Belgische ijsjes met aardbei, mango en Oreo koekjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/belgische-ijsjes-met-aardbei-mango-en-oreo-koekjes

... belgische ijsjes met aardbei, mango en Oreo koekjes - Zelf raketijsjes maken is helemaal niet moeilijk. Je hebt natuurlijk wel wat ijsvormpjes nodig. Heb je dit niet? Een plastieken bekertje en een lepel werken ook. Deze belgische ijsjes zijn ideaal bij een voetbalmatch ...

Kookvideo - Kaasschotel

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Kaasschotel

... Bereidingswijze Leg de kaas op een kaasschotel van hout, aardewerk of steengoed. Kaas wordt in bepaalde streken in bladeren verpakt en zo opgediend. Vandaar dat er in de handel ook papieren bladeren beschikbaar zijn om de kaasschotel te decoreren. Het is ook mogelijk om ...

S'mores

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/smores

... S'mores - Een s'more is een typisch Amerikaanse snack die bij het kampvuur gegeten wordt, bestaand uit een geroosterde marshmallow, chocolade en twee crackers. Tover dit Amerikaans gerechtje om in een belgische topper met heerlijk belgische chocolade en petit-beurre koekjes. ...

Eendenborst op lage temperatuur met ingekookte port - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/eendenborst/eendenborst-lage-temperatuur-ingekookte-port

... Eendenborst op lage temperatuur met ingekookte port 20 amuselepels 0 min voorbereiden 2:15 uur bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 9 waarderingen AmuseGevogelteFrans Ingrediënten 1 eendenborst fleur de sel 1 of 2 theelepels quatre épices (een mengsel van peper, ...

Macaroni met Belgische kaas en ham

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/macaroni-met-belgische-kaas-en-ham

... Macaroni met belgische kaas en ham - De lekkerste macaroni maak je met belgische kaas en Meesterlyck-ham. Smakelijk! - Kook de pasta gaar volgens instructies op de verpakking.Zet een potje op het vuur met de boter en laat smelten. Voeg de bloem toe en roer goed tot een ...

De Heimweekeuken van Karin Luiten | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/de-heimweekeuken-van-karin-luiten/

... Gisteren was het zover. De Man in huis verjaarde en kreeg o.a. het boek De Heimweekeuken van Karin Luiten. En niet zomaar een exemplaar. Nee, met opdracht! Hij is een groot fan van Karin dus dat was een schot in de roos. Wij (want ik ook) zijn voornamelijk fan omdat de ...

Aardappelmuffin met Belgische saffraan, karnemelk en bruine suiker

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelmuffin-met-belgische-saffraan-karnemelk-en-bruine-suiker

... Aardappelmuffin met belgische saffraan, karnemelk en bruine suiker - Deze aardappelmuffin met karnemelk is een knipoog naar de Vlaamse rijstpap, maar met onze lokale aardappelen in plaats van rijst. - Breng een halve liter water aan de kook met de belgische saffraan en ...

Chocoladecoulants - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/chocolade/chocoladecoulants

... Chocoladecoulants 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering8.3obv 16 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten 20 g boter 80 g bloem ½ theelepel bakpoeder 100 g pure chocolade 5 eieren 4 eetlepels fijne kristalsuiker 200 ml room ...

Asperges in de stoomoven | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/asperges-in-de-stoomoven

... Asperges in de stoomoven - Leg de asperges plat op een plank. Houd ze vast bij de punt en schil ze rondom rond met een dunschiller. Snij de onderkanten eraf en leg ze in de stoomovenschaal. Zet ze 4 min. in de stoomoven op 120°C (hoge druk) Doe de eierdooier, mosterd, ...