Resultaten voor beenham jeroen meus

Jeroen Meus - Soep van groene kool met beenham - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/soep-van-groene-kool-met-beenham

... Soep van groene kool met beenham - Groene kool of savooikool is een van de oudste koolsoorten, en volgens jeroen ook de mooiste groente die er bestaat. Hij maakt er een winterse kom soep mee, afgewerkt met fijngesneden beenham. - Verwarm de groentebouillon. Een recept ...

Jeroen Meus - Zomerse stoemp met gebakken beenham - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/zomerse-stoemp-met-gebakken-beenham

... Zomerse stoemp met gebakken beenham - Een ‘schel’ gekookte beenham is lekker op de boterham, maar je kunt er nog veel meer mee doen. De zoute smaak past bijvoorbeeld perfect bij een gezonde stoemp met veel groenten.De stoemp is ideaal om de restjes groenten ...

Jeroen Meus - Ratatouillesalade met tomaat en gegrilde beenham - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/ratatouillesalade-met-tomaat-en-gegrilde-beenham

... Ratatouillesalade met tomaat en gegrilde beenham - Dit is een barbecuegerecht dat smaakt naar vakantie. In één grote schaal verzamelt jeroen grote stukken gegrilde groente, blokjes beenham met dat onweerstaanbaar barbecue-aroma en een hele selectie verse tomaten.De ...

Beenham gelakt met espressosiroop - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/beenham-gelakt-espressosiroop

... sonen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 600 g beenham 50 g boter ½ kopje espresso 2 eetlepels vloeibare honing ½ theelepel kaneel 2 eetlepels basterdsuiker Bereiden Braad de beenham in de boter licht aan en laat het vlees ...

Asperges met bearnaisesaus en beenham - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/asperges-bearnaisesaus-beenham

... Asperges met bearnaisesaus en beenham 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 2 kg asperges 2 sjalotjes, gesnipperd 150 ml droge witte wijn 4 eetlepel (dragon)azijn 1 eetlepel ...

Gepofte aardappel met fetasaus, radijsjes en beenham | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gepofte-aardappel-met-fetasaus-radijsjes-en-beenham

... Gepofte aardappel met fetasaus, radijsjes en beenham - Kaassaus, niets voor minister Joke Schauvliege. Sofie probeert haar te overtuigen met deze gepofte aardappel met fetasaus. Zondag Dag van het Park, dus werkt ze het gerecht af met dovenetel en hondsdraf.Tip: liever ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...

Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/mayonaise

... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise ...

Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/roux-0

... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot ...