Resultaten voor baba au rhum jeroen meus
Jeroen Meus - Baba au rhum met sinaasroom - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/baba-au-rhum-met-sinaasroom
... baba au rhum met sinaasroom - De baba au rhum is een klassiek Frans gebakje. Het is een kleine droge cake die zich volzuigt met een lichte rumsiroop. jeroen geeft ze daarbovenop een mild sinaasappelaroma.Eens de baba’s een zachte spons geworden zijn, werkt jeroen ...
Jeroen Meus - Naan met baba ganoush, bimi en chorizo - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/naan-met-baba-ganoush-bimi-en-chorizo
... Naan met baba ganoush, bimi en chorizo - baba ganoush is een klassieke Libanese bereiding die uitstekend dienst doet als spread op brood. jeroen grilt de aubergines eerst op de barbecue voor een gerookte toets. De naan met de baba ganoush wordt afgewerkt met gegrilde ...
Jeroen Meus - Paprikasalade, gehaktballetjes, baba ganoush en hummus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/paprikasalade-gehaktballetjes-baba-ganoush-en-hummus
... Paprikasalade, gehaktballetjes, baba ganoush en hummus - Met deze mezze heb je een tafel vol lekkernijen: pittige gehaktballetjes, een salade van puntpaprika, hummus, baba ganoush en nog wat geroosterde groenten. Voor ieder wat wils. - Verwarm de barbecue. Gehaktballetjes ...
Baba met elixir d'anvers en kaas
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/baba-met-elixir-danvers
... met frambozen (of andere bessen), recht van bij de boer. - 1 dag op voorhand:Verwarm de oven voor op 180°CRoer voor de baba de boter los met het zout honing en de gezeefde bloem. Voeg de eieren één voor één toe tot je een glad beslag krijgt. Doe de basis in een ingeboterde ovenschotel en bak ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven.Voor de suikerstroop:Kook het water met de suik ...
Jeroen Meus - Baba ganoush met wortelraita en naan - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/baba-ganoush-met-wortelraita-en-naan
... lein beetje olie in de pan tot ze goudbruin zijn. Laat ze even uitlekken op keukenpapier. Besprenkel met een beetje zout.Schep de baba ganoush op een bord en werk af met extra Griekse yoghurt, de granaatappelpitjes en de geroosterde amandelen. Schep ook de wortelraita in een kom en werk die af met een takje munt en wat extra sumac. Serveer met naan. ...
Jeroen Meus - Merguez met baba ganoush, tabouleh en pitabrood - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/merguez-met-baba-ganoush-tabouleh-en-pitabrood
... Merguez met baba ganoush, tabouleh en pitabrood - Na een bezoek aan Beiroet is jeroen verslingerd aan de Libanese keuken. Het lijkt een ver-van-mijn-bed-show, maar daar weten ze als de beste wat lekker koken is. Alle ingrediënten voor deze bereiding kan je moeiteloos ...
Recepten - Baba met Elixir d'Anvers, verse kaas en frambozen
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Baba_met_Elixir_dAnvers_verse_kaas_en_frambozen
... Bereidingswijze Roer voor de baba de boter los met het zout, de honing en de gezeefde bloem. Voeg de eieren één voor één toe, tot je een glad beslag krijgt. Doe de basis in een ingeboterde ovenschotel en bak ongeveer 10 minuten in een oven op 180°C. Kook voor ...
https://myfoodblog.nl/recipe/baba-ganoush/
... baba ganoush Misschien ken je baba ganoush al? Het is een smeersel uit de Midden-Oosterse keuken op basis van aubergine. Persoonlijk ben ik een groot liefhebber (als je het nog niet doorhad, sowieso van de Midden-Oosterse keuken :-)). Het smaakt lekker op een boterham ...
Snel baba ganoush recept (Libanese aubergine dip) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/snel-baba-ganoush-recept/
... Snel baba ganoush recept (Libanese aubergine dip) Een tijdje geleden aten we bij Libanees restaurant Maz Mez in Amsterdam-West met heerlijke, authentieke Libanese gerechten. Onze liefde voor Midden-Oosters eten werd weer helemaal aangewakkerd. Je zult de komende weken ...
Baba ghanoush - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/aubergine/baba-ghanoush
... baba ghanoush 2 koppen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 15 min wachten waardering7.7obv 9 waarderingen Sauzen / dipsVegetarischMediterraan Ingrediënten 1 kg aubergine 3 teentjes knoflook, geperst 2 eetlepels tahin 60 ml citroensap 2 eetlepels olijfolie ½ theelepel ...