Resultaten voor auberginesoep

Gegrilde auberginesoep - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/gegrilde-auberginesoep/

... Gegrilde auberginesoep Hebben jullie mijn persoonlijke update gelezen? In deze update vertelde ik dat ik ontslag heb genomen en nu fulltime ondernemer ben! Gelukkig stonden mijn collega's en ik even stil bij mijn laatste werkdag met een gezellige afscheidsborrel én cadeaus. ...

Jeroen Meus - Auberginesoep met kikkererwten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/auberginesoep-met-kikkererwten

... r, kippenkruiden en currypoeder.Spoel de kikkererwten onder koud water en laat even uitlekken. Voeg ze toe aan de soep.Serveer de auberginesoep met enkele blaadjes basilicum, een klein snuifje currypoeder en enkele druppels olijfolie. ...

Geroosterde auberginesoep met venkel - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/geroosterde-auberginesoep-met-venkel/

... Geroosterde auberginesoep met venkel Auberginesoep. Misschien zou je er niet zo snel aan denken om van deze groentesoort een soep te maken. Maar ik kan het je zeker aanraden! Vooral als je de aubergine, zoals in dit gerecht, flink lang roostert voor een rokerige, volle smaak. ...

Gepofte auberginesoep

http://eetplezier.blogspot.be/2014/12/gepofte-auberginesoep.html

... Gepofte auberginesoep Soms denk ik dat ik best iedere dag soep zou willen eten. Een klein kopje bij de lunch of zo. Het blijft bij denken en misschien is dat maar goed ook. Ik bedoel: waar moeten op den duur al die overtollige calorieën heen? Ze zoeken ...

Vegetarische pide (gevuld Turks brood met aubergine en tomaat) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/vegetarische-pide/

... h of bijvoorbeeld als diner met een lekker soepje. Als je helemaal in het thema wil blijven, wat dacht je dan van een geroosterde auberginesoep? Dat wordt smullennnn! Instructies Meng in een maatbeker het water met suiker en gist. Roer met een pollepel door en laat dit circa 10 minuten staan. Meng in een grote mengkom bloem met zout. Giet hier het gistmengsel + olie bij en kneed tot een mooi deeg. Ik deed dit met mijn keukenmachine, maar dat kan ook met de hand. Vorm een bal van het deeg. Leg deze deegbal terug in de kom en dek af met een theedoek. Zet de afgedekte kom op een tochtvrije plek en laat het deeg een uur rijzen. Maak intussen de aubergine vulling. Snijd de aubergine in kleine blokjes. Bestrooi royaal met zout en laat dit circa 10 minuten intrekken. Snijd intussen de knoflook en sjalot fijn. Dep de aubergine vervolgens droog met keukenpapier of een schone theedoek. Zet de pan op middelhoog vuur. Giet olie in de pan. Fruit de sjalot en knoflook en voeg de aubergine toe. Bak enkele minuten en voeg dan tomatenblokjes, peper en zout toe. Eventueel breng je het extra op smaak met sumak en gedroogde oregano. Verwarm de oven voor op 190 C. Als het deeg in volume is verdubbeld, verdeel je het in 4 gelijke delen. Met je hand maak je hier 4 ...