Resultaten voor asperges stoomoven
Asperges in de stoomoven | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/asperges-in-de-stoomoven
... asperges in de stoomoven - Leg de asperges plat op een plank. Houd ze vast bij de punt en schil ze rondom rond met een dunschiller. Snij de onderkanten eraf en leg ze in de stoomovenschaal. Zet ze 4 min. in de stoomoven op 120°C (hoge druk) Doe de eierdooier, mosterd, ...
Zeewolf met groene asperge en mousselinesaus van witbier
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeewolf-met-groene-asperge-en-mousselinesaus-van-witbier
... nde 5 minuten. Heb je geen stoomoven leg de visfilets dan op een bakplaat onder aluminiumfolie in de oven tot die gaar is.Kook de asperges beetgaar in gezouten water gedurende 3 minuten. Koel ze af in ijswater en snijd ze in de lengte doormidden. Grill de helft van de asperges en werk af met olijfolie. Snijd de andere helft in kleine stukjes en marineer met olijfolie en citroensap.Klop de eierdooiers samen met het witbier en een scheutje water lu ...
Chocoladegebak in de stoomoven | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocoladegebak-in-de-stoomoven
... Chocoladegebak in de stoomoven - Smelt de chocolade en de boter in een pan au bain-marie. Smeer de gebakschotel met een kwastje in met boter. Klop de eieren samen met de suiker tot een wit beslag en meng de gesmolten chocolade eronder. Zeef de bloem en voeg ze er geleidelijk ...
Gestoofde asperges - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/gestoofde-asperges
... Gestoofde asperges 2 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 20 asperges 250 g kruidenboter of roomboter nootmuskaat 100 g (boeren)ham, heel fijngesneden 4 eieren, gekookt en ...
Asperges à la Flamande | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/asperges-la-flamande
... asperges à la Flamande - Maak de asperges schoon met een dunschiller. Leg ze in koud water en kook ze 10 à 15 minuten, afhankelijk van hun dikte. Laat de asperges uitlekken en leg ze op een bord. Plet de eieren en hak de peterselie fijn. Smelt de Fama. Haal de vetstof ...
Recepten - Gegratineerde groene asperges met Finettes
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gegratineerde_groene_asperges_met_Finettes_1
... Bereidingswijze Kook de asperges gedurende 4 minuten in hard kokend gezouten water. Giet af en spoel de asperges met koud water tot ze afgekoeld zijn. Peper en zout de Finettes en verdeel ze over een vuurvaste schotel. Leg er de asperges op. Bestrooi met Parmezaanse kaas ...
Asperges met peterselievinaigrette | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-peterselievinaigrette
... asperges met peterselievinaigrette - Schil de asperges en kook ze gaar. Was de peterselie en frituur de helft. Meng de rest van de peterselie met de azijn, de olie, Alpro soya Cuisine, het eigeel en de mosterd. Serveer de lauwe asperges met de vinaigrette en de gefrituurde ...
Asperges met spiegelei en truffel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-spiegelei-en-truffel
... asperges met spiegelei en truffel - Schil de asperges en kook (in licht gezouten water) of stoom ze gedurende 8’ à 10’ gaar. Koel de asperges af. Warm de Alpro Bakken en Braden op in de pan en bak een spiegelei. Warm de asperges op in wat gesmolten Alpro Bakken en ...
Kabeljauw in pancetta met citroenmayonaise en asperges | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/kabeljauw-in-pancetta-met-citroenmayonaise-en-asperges
... Kabeljauw in pancetta met citroenmayonaise en asperges - Kruid de kabeljauwfilet met peper en zout. Leg een paar sneetjes pancetta op de snijplank en leg de vis erbovenop. Rol dicht. Voeg een beetje zout toe aan het water en voeg de asperges eraan toe. Kook groene groenten ...
Kipfilet met champignons uit de stoomoven | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kipfilet-met-champignons-uit-de-stoomoven
... Bereiding Kruid de kipfilets met kipkruiden en peper, wikkel ze strak in hittebestendige plasticfolie. Leg ze in een geperforeerde pan van 1,5 liter en stoom 15 minuten op 80°C. Doe de rijst in een niet-geperforeerde pan van 2,5 liter en voeg er 500 ml water aan toe wanneer ...