Resultaten voor asperges met gedroogde ham bieslook
Recept voor Asperges op Italiaanse wijze | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/asperges-op-italiaanse-wijze/
... heidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen truffelolie (of olijfolie) Toevoegen 500 g asperges Toevoegen 4 sneetjes Parmaham Toevoegen raketsla Toevoegen bieslook Toevoegen Parmezaanschilfers Toevoegen Bereidingswijze Schil de asperges en kook ze gaar in licht gezouten wate ...
Asperges met ham en mosterdvinaigrette | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-ham-en-mosterdvinaigrette
... asperges met ham en mosterdvinaigrette - Kook of stoom de asperges gaar. Snijd de ham in julienne. Meng de mosterd met het eigeel, het water, de azijn en de olie tot een vinaigrette. Meng nadien de graanmosterd erdoor. Serveer de asperges met de ham en mosterdvinaigrette ...
https://koken.vtm.be/recept/aspergeflan
... Aspergeflan - Kook de asperges ongeveer 10 minuten in gezouten water. Verwarm de oven voor op 160 °C. Laat de asperges uitlekken. Hak de bieslook fijn. Mix de asperges met het ei, de kaas, de plattekaas, de bieslook, nootmuskaat, peper en zout. Schep het mengsel in siliconen ...
Toast met asperges en zalm | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/toast-met-asperges-en-zalm
... Toast met asperges en zalm - Toast het sneetje brood. Schil de asperges. Verwijder het onderste harde stuk. Laat de boter smelten op een zacht vuurtje. Bak de witte asperges in de pan. Voeg er peper en zout bij en roer goed rond. Neem een nieuwe pan en smelt boter. Doe ...
Asperges met zalm en volkorenpasta | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/asperges-met-zalm-en-volkorenpasta
... asperges met zalm en volkorenpasta - Schil de witte asperges en kook ze samen met de groene asperges beetgaar in lichtgezouten water in ongeveer 5 min. en snijd ze in stukken en houd warm. Verwarm de ricotta met de melk in een pannetje en breng op smaak met peper, zout ...
Tartaar van zalm met asperges | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tartaar-van-zalm-met-asperges
... Tartaar van zalm met asperges - Hak de zalm in stukjes, kruid met peper en zout en meng met de kappertjes, bieslook en de 4 eetlepels mayonaise. Meng het eigeel met een beetje vanille. Schil de asperges en kook of stoom ze gaar. Schik 4 reepjes van het noriblad in 4 ronde ...
Asperges met zalm en garnaalmousseline | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-zalm-en-garnaalmousseline
... asperges met zalm en garnaalmousseline - Schil de asperges met een dunschiller en stoom ze gaar (2 minuten op 120 graden of koken in de pot). Klop de eierdooiers op een licht vuurtje op met de witte wijn en de azijn. Haal ze van het vuur en werk ze verder op met de gesmolten ...
Panna cotta met asperges en eigeel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panna-cotta-met-asperges-en-eigeel
... Panna cotta met asperges en eigeel - Kook de room op met peper en zout en voeg er de geweekte gelatine en een beetje citroensap aan toe. Snijd de asperges in spaghettisliertjes (houd de kopjes apart) en laat deze even mee opwarmen. Voeg er vervolgens het merg van de vanille ...
Mini-aspergetaartjes met garnaaltjes en dille | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/mini-aspergetaartjes-met-garnaaltjes-en-dille
... Bereiding Rol het deeg uit en leg in een bakvorm. Druk aan en prik met een vork in het deeg. Schil de witte asperges en snij het houtigere af. Stoom de asperges beetgaar. Meng room met eitjes, peper, zout, kaas en fijngesneden bieslook. Leg de asperges in de bakvorm. Giet ...
ALDI België - Gebakken zalmfilet met witte asperges en aardappelpuree met bieslook
http://nl.aldi.be/aldi_gebakken_zalmfilet_met_witte_asperges_en_aardappelpuree_met_bieslook_592.html
... Ingrediënten 4 zalmfilets CONDOR® 2 el vloeibare boter BRATELLA® 2 bussels verse asperges 500 g aardappelpuree ALL SEASONS® bieslook peper en zout 1 klontje artisanale gezouten boter MARC GUISELIN® Bereidingswijze Ontdooi de zalmfilets. Kruid ze met peper en zout. ...