Resultaten voor appelconfituur met calvados

Tijd voor calvados | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/tijd-voor-calvados/

... Tijd voor calvados Bij de appeltaart uit het Volkskrant Weekendmenu van vandaag koos ik, in weerwil van de titel van deze rubriek, geen wijn maar een calvados. Appeltaart is immers dermate intens van smaak dat de meeste dessertwijnen erbij verbleken. Een kloeke calvados ...

Normandische pannenkoek, geflambeerd met calvados | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/normandische-pannenkoek-geflambeerd-met-calvados

... Normandische pannenkoek, geflambeerd met calvados - Schil de appelen, snijd ze in fijne plakjes en kleur ze aan in wat boter. Maak het pannenkoekendeeg door alle ingrediënten (melk, bloem, eieren, olie, 50gr suiker en zout) goed te mengen. Overgiet de appelen met het deeg. ...

Ganzenlever gebakken met appels en Calvados | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ganzenlever-gebakken-met-appels-en-calvados

... Ganzenlever gebakken met appels en calvados - Snij de appels in 8 en verwijder het klokhuis. Smelt een klontje boter in een kleefpan op een zacht vuurtje. Laat de appels mooi aanbakken. Snij de ganzenlever in schijven van 1,5 cm dik en kruid ze met peper & zout. Warm een ...

Normandische appeltaart

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/normandische-appeltaart

... Normandische appeltaart - Normandische appeltaart is een romige taart met calvados. Ideaal als afsluiter van een feestmaal, maar ook gewoon lekker als vieruurtje. - Schil de appels en verwijder het klokhuis. Hak 1/3 deel grof en kook dit met 25 g suiker het citroensap en de ...

Recepten - Gebakken appel met granita van appel en calvados

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gebakken_appel_met_granita_van_appel_en_calvados

... Bereidingswijze Kook het appelsap met 40 g suiker. Week het gelatineblaadje in wat water. Los de gelatine op in de warme appeljus. Zeef de jus en zet in de diepvriezer. Snij de appels in 8 partjes en bak ze in de vetstof. Bestrooi ze met de rest van de suiker en laat de partjes ...

Recept voor Kalfsmedaillon uit de vallée d'Auge | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/kalfsmedaillon-uit-de-vallee-dauge/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 600 g kalfsmedaillons Toevoegen 4 eetlepels Solo Toevoegen 2 eetlepels calvados Toevoegen 2 dl Solo ...

Warm appeldrankje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/warm-appeldrankje

... Warm appeldrankje - Breng het appelsap met de nootmuskaat en de piment in een steelpan aan de kook. Neem de pan dan van het vuur en laat 15 minuten staan, zodat de smaken kunnen intrekken. Breng het sap dan opnieuw tegen de kook aan. Doe de appelplakjes in een grote karaf en ...

Warme camembert met appeltjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/warme-camembert-met-appeltjes

... Warme camembert met appeltjes - Neem 4 ovenschaaltjes. Snijd de appelen in schijfjes. Bak de appeltjes aan in een beetje boter en voeg er een beetje kaneel, bruine suiker en rozijntjes aan toe. Schik de schijfjes in de ovenschoteltjes en giet de calvados eroverheen. Snij de ...

Nigella Lawson calvados syllabub - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/chefs/nigella-lawson/nigella-lawsons-calvados-syllabub

... Nigella Lawson: calvados syllabub 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering8.3obv 19 waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 8 eetlepels droge cider 2 eetlepels calvados ¼ theelepel kaneel 4 eetlepels fijne kristalsuiker ...

Recept voor Tarte Tatin met appel en vanille-ijs | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/tarte-tatin-met-appel-en-vanille-ijs/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 à 5 appelen Toevoegen 200 g suiker Toevoegen 100 g Solo Bakken en Braden Toevoegen 1/2 koffielepel witte ...