Resultaten voor aperitief hapje bloedworst en peer

Bloedworst met gebakken appeltjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bloedworst-met-gebakken-appeltjes

... bloedworst met gebakken appeltjes - bloedworst met gebakken appelen is een klassieke combinatie. En terecht! Deze twee vormen het perfecte duo. - Schil de appelen verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Bak ze in boter met een scheutje witte ...

Spiesje van bloedworst met appel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/spiesje-van-bloedworst-met-appel

... Spiesje van bloedworst met appel - Je gasten verrassen met een origineel spiesje van de barbecue? Dan moet je zeker deze minisaté met bloedworst, appel en spek eens proberen.  Om duimen en vingers bij af te likken. Snijd de bloedworst in schijfjes. Dip de schijfjes in ...

Bloedworst met appelmoes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloedworst-met-appelmoes

... bloedworst met appelmoes - Schil de appelen en snijd ze in fijne stukjes. Laat de appeltjes zachtjes garen onder deksel. Kruid ze op het laatst met het kaneelmolentje. Bak de bloedworst zachtjes aan in licht schuimende boter zodat hij niet breekt. Ingrediënten 8 appels ...

Bloedworst met spek en tomatenchutney

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bloedworst-met-krokant-spek-tomatenchutney

... bloedworst met krokant spek, tomatenchutney - Deze bloedworst met krokant spek en tomatenchutney is ideaal als aperitiefhapje. - Maak eerst de tomatenchutney. Snijd de tomaten in stukken verwijder de pitjes uit de peper en snijd fijn snijd de rode ui fijn.Doe alle ingr ...

Gefrituurde hopscheut, scheermes en bloedworst | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gefrituurde-hopscheut-scheermes-en-bloedworst

... Gefrituurde hopscheut, scheermes en bloedworst - Kook de quinoa gaar. Hak de dragon fijn. Verwijder het vlees van de scheermesjes en versnij dit fijn. Bak ze aan in een weinig boter. Voeg de quinoa en gehakte dragon toe. Kruid naar smaak met peper en zout. Vul het lege ...

Hapje met brie, peer & mosterd » Kokerellen Snel, gemakkelijk én lekker!

https://www.kokerellen.be/hapje-met-brie-peer-mosterd/

... hapje met brie, peer & mosterd. Daarvoor wil je toch NU naar je keuken rennen en ze klaar maken. Toch?! :) Zeker nu de feestdagen stilletjes aan voor de deur staan. Het hoogtepunt van de winter als je het mij vraagt. Vier dat dan met wat lekkere hapjes. Succes gegarandeerd! ...

Aperitief zonder alcohol 'crodino' | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/aperitief-zonder-alcohol-crodino

... d met Pieter Timmers. Pieter nodigt zijn vriendin uit in De Keuken van Sofie. Samen vieren ze Valentijn met een heerlijk menu. De aperitief is uiteraard zonder alcohol: een lekkere crodino.Voor het hapje met vijgen: het recept Voor de gevulde pastaschelpen: het recept Vul de glazen met ijs. Snij een sinaasappel in ...

Rode koolsla met appel en bloedworst | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rode-koolsla-met-appel-en-bloedworst

... Rode koolsla met appel en bloedworst - Snijd de kool superfijn. Meng de honing met azijn, sojasaus en olie. Voeg er wat citroensap bij. Snijd de appel in julienne (fijne reepjes). Meng de kool met de versneden appel. Prik rondjes uit het bladerdeegvel. Schik er de appelmoes ...

Torentje van bloedworst, appel en puree | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/torentje-van-bloedworst-appel-en-puree

... Torentje van bloedworst, appel en puree - Bloedworst, puree en appelmoes, het is een klassieker. Sofie maakt niet alleen haar eigen lekkere versie, ze tovert het ook om tot een mooi bordje. Eenvoudig en lekker, zo hebben we het graag. Smakelijk. Haal het vel van de bloedworst. ...

Favoriete aperitief dip

https://www.prinsessenboontjes.be/post/favoriete-aperitief-dip

... Favoriete aperitief dip Genieten. 3 lekkere lagen om te dippen, ja dit is echt een favoriet bij ons en ons bezoek. Het staat al jaren bij het aperitief mee op tafel.Ingrediënten:Bereidingswijze:Strijk met een lepel een kuipje witte roomkaas op een bord.Doe hierover een ...