Resultaten voor amuseglaasjes

Komkommertartaar met Zeeuwse mosselen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/komkommertartaar-met-zeeuwse-mosselen

... ng de komkommer met de crème fraîche, het citroensap, de sjalot en de dille. Breng op smaak met zout en peper en verdeel over 8 amuseglaasjes. Serveer de komkommertartaar met een mosselspiesje op de glazen.. Ingrediënten 1 kleine komkommer 16 gekookte mosselen (uit de schelp) 3 el crème fraîche 1 el citroensap 1 sjalotje, fijngesnipperd 1 el dille, fijngehakt 8 amuse- of tapasprikkertjes ...

Hobbykok Pluis: Garnalencocktail (amuse/tapas)

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/12/garnalencocktail-amuse.html

... ollandse garnalen 1 grapefruit 2 sinaasappels verse dille 2/3 eetlepels mayonaise rasp van een citroen ijsbergsla zout naar smaak amuseglaasjes Bereiding:Snijd de schil van de grapefruit en sinaasappels dik tot op het vruchtvlees en snijde de partjes tussen de vliesjes uit. Snijd de dille fijn. Meng de garnalen met het citrusf ...

Hobbykok Pluis: Dank u Sinterklaasje!

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/12/dank-u-sinterklaasje.html

... de pannen.Sint Ik ben echt enorm verwend met allerlei leuke kookspullen (op de foto ontbreken zelfs nog een aantal cadeautjes): amuseglaasjes, amuseschaaltjes, 2 kookboekjes, een deegroller, 4 mini pannetjes van Le Creuset, ramekins van Le Creuset, een crème brulee schaaltje van Le Creuset, een lekkere balsamico azijn en heerlijke bonbons. Bedankt Sinterklaas, ik ben er echt heel erg blij mee! Geplaatst door Pluis op 12/12/2010 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: kookgerei, sinterklaas ...

Asperges Espuma

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2014/04/asperges-espuma.html

... m Zout en peper4 eieren2 eetlepels mayonaise Sap van 1 citroen1 rauwe groene asperge Attributen:Keukenmachine Metalen zeef Sifon6 amuseglaasjes Werkwijze:Pel en snipper de ui. Snijd de houten uiteinde van de asperges. Zet een pan met water en wat zout op het vuur en breng deze aan de kook. Voeg de asperges en de gesnipperde ui hieraan toe en laat 15 minuten sudderen.Giet het water af en laat de groenten onder koud stromend water schrikken.Draai de asperges en ui in een keukenmachine fijn met de mosterd, eierdooier en olijfolie. Schep de slagroom er door en passeer door een zeef. Breng op smaak met zout en peper.Giet de massa in de sifon. Breng 1 of 2 gaspatronen aan (afhankelijk van de grootte van de sifon). Houd de sifon ondersteboven en schud hem krachtig. Zet voor minstens 3 uur in de koelkast.Kook de eieren hard. Pel ze en scheid de dooiers van het wit. Hak beide grof. Meng de dooier met de mayonaise met citroensap.Snijd de rauwe asperge in kleine stukjes.Vervolgens de glaasjes vullen in laagjes: eiwit, asperg ...