Resultaten voor ajuinsaus met witte wijn
https://koken.vtm.be/recept/pittige-ajuinsaus
... Pittige ajuinsaus - Uien fijn snipperen en laten uitzweten in ganzenvet tot ze een goudbruine kleur hebben. Regelmatig roeren. Hoe beter ze uitgestoofd zijn, hoe beter de saus. Kalfsfond toevoegen en tot de helft laten inkoken. Voeg nu toe : een glas droge sherry en het ...
Recept voor gebakken uier met ajuinsaus en puree | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gebakken-uier-met-ajuinsaus-en-puree
... af en draai ze door de passe-vite bij de melk en de boter. Voeg zout en nootmuskaat toe en meng voorzichtig door mekaar. maak de ajuinsaus: Schil de uien en halveer ze. Snijd rondom rond de buitenste stukjes eraf. Snijd de ui in fijne schijfjes. Smelt boter in een pan en bak de uien aan met een snuifje peper en zout tot ze beginnen te bruinen. Strooi er een snuifje suiker over. Voeg de kalfsfond toe, meng door elkaar en laat even zachtjes stoven. Voeg een paar druppels azijn toe voor een zoetzure toets. bak de uier: Kruid de voorgekook ...
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/witte-wijn-punch
... witte wijn punch - Snijd alle fruit in gelijke stukken. Doe er de witte wijn bij en zet enkele uren goed fris. Net voor het serveren strooi je er wat lavendel in. Serveer in een bowl met kopjes. Ingrediënten nectarine perzik Charantais meloenen kersen lavendel 2 flessen ...
Papillot van witte vis | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/papillot-van-witte-vis
... Papillot van witte vis - Kruid de vis met peper en zout. Snij de groenten en aardappelen in fijne reepjes. Halveer de kerstomaatjes. Vouw een enveloppe van zilverpapier. Leg de groenten in de papillot, leg de vis erbovenop en voeg de witte wijn en de visbouillon toe. Sluit ...
Coupe aardbeien met basilicum en vanillesabayon | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/coupe-aardbeien-met-basilicum-en-vanillesabayon
... Coupe aardbeien met basilicum en vanillesabayon - Was de aardbeien en meng ze met de basilicum. Schik alles in een glas. Klop op een zacht vuurtje de eierdooiers op met de suikers, vanillezaadjes en de witte wijn. Als de sabayon schuimig is giet je ze over de aardbeien ...
Limburgse aspergesoep met krab en witte wijn - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/limburgse-aspergesoep-krab-witte-wijn
... Limburgse aspergesoep met krab en witte wijn 6 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen VoorgerechtVisFrans Ingrediënten 1 pakje Honig Limburgse Asperge-crèmesoep ½ bekertje zure room 1 eetlepel melk 100 g krab of ...
Vijgentaartje met tijmsorbet | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vijgentaartje-met-tijmsorbet
... Vijgentaartje met tijmsorbet - Besmeer het velletje deeg met frambozenconfituur. Beleg met schijfjes vijg. Leg er een klontje boter op. Bak gedurende 10 minuten op 180 graden. Kook de witte wijn op met suikersiroop en tijm. Laat 20 minuten trekken en afkoelen. Draai de ...
Aspergesoep met ham en witte wijn - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/aspergesoep-ham-witte-wijn
... Aspergesoep met ham en witte wijn 6 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 12 waarderingen VoorgerechtVleesFrans Ingrediënten 1 pakje Honig Limburgse Asperge-crèmesoep 150 g dunne asperges, in stukjes, of 1 blikje aspergepunten, ...
Konijn met witte wijn | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/konijn-met-witte-wijn
... Konijn met witte wijn - Braad het konijn mooi aan alle kanten bruin aan in een brede stoofpan. Voeg er de fijngesneden groenten en het spek aan toe. Strooi de bloem eroverheen en blus met de witte wijn, het water en de rundsbouillon. Laat ongeveer een uur garen op een zacht ...
http://www.njam.tv/recepten/bearnaise
... Bereiden: Maak de gastrique. Laat de witte wijnazijn met de witte wijn, sjalot, dragon en peperkorrels inkoken. Klaar de boter. Smelt de boter en verwijder het schuim. Verwijder met een pollepel het botervet. Meng de eidooiers met 1 dl gastrique en witte wijn. Roer goed ...