Resultaten voor aardbeiencoulis bewaren

Aardbeiencoulis met Griekse yoghurt en granaatappelpitjes – Nooit meer diëten

https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/gezondigen/aardbeiencoulis-met-griekse-yoghurt-en-granaatappelpitjes/

... aardbeiencoulis met Griekse yoghurt en granaatappelpitjes Doe de aardbeien samen met het limoensap en de honing in een steelpannetje en laat wat inkoken. Mix tot een coulis. Doe de coulis onderaan in de glaasjes, verdeel er de Griekse yoghurt over, dan de granaatappelpitjes en ...

Gouden paaseitjes met aardbeienmousse en suikerspin | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gouden-paaseitjes-met-aardbeienmousse-en-suikerspin

... Bereiding Klop de koude room half op. Klop ook de eiwitten op. Spatel de eiwitten onder de slagroom. Voeg de aardbeiencoulis en een beetje suikerspin toe. Spuit de mousse in de eitjes. Versier met Kinder chocolade, suikerspin, aardbei of ander lekkers. Tip: varieer in mousse. ...

Belgische cheesecake met Oreo, mango en aardbei | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/belgische-cheesecake-met-oreo-mango-en-aardbei

... p de Oreo bodem. Laat 1 uur opstijven in de koelkast. Week 2 blaadjes gelatine in koud water. Pers ze uit en los op in 3 el warme aardbeiencoulis. Roer onder de rest van de aardbeiencoulis en stort uit op de cheesecake. Laat nog zeker 2 à 3 uur opstijven. Ontvorm en versnijd. Smakelijk! Ingrediënten voor de bodem 200 g Oreo koekjes 3 el boter voor de cheesecake 1 springvorm (22cm) 300 g roomkaas 3 el Griekse yoghurt 4 el suiker 200 ml mangocoulis 3 blaadjes gelatine 4 el room 200 ml room voor de coulis 2 blaadjes gelatine 3 el aardbeiencoulis 250 ml aardbeiencoulis ...

Recept voor caipirosa | njam!

http://www.njam.tv/recepten/caipirosa

... t een muddler. Hou je hand op het glas zodat het limoensap niet opspat. Kneus tot het sap goed zichtbaar is. Voeg de wodka en 5cl aardbeiencoulis toe. vul op met gepileerd ijs en roer om. Serveer met een rietje Ingrediënten 4,5 clwodka 1/2 limoen in 6 partjes 1 tlrietsuiker voor de aardbeiencoulis: 6 aardbeien 1 clsuikerwater 1/4 citroen (sap) 1 scoop gepileerd ijs soort glas: tumbler ...

Tiramisu met aardbeien | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tiramisu-met-aardbeien

... emengsel. Snij de aardbeien in stukjes, bewaar een paar voor de afwerking. Warm de coulis op. Dompel een deel lange vingers in de aardbeiencoulis met likeur. Bedek de bodem van de vorm met een laag koekjes, aardbeien met nootjes en het mascarponemengsel. Bedek die laag opnieuw met een laag koekjes, aardbeien met nootjes en de mascarpone. Herhaal dit tot de vorm gevuld is en eindig met een laag mascarponemengsel. Zet de schotel een nacht in de koelkast. decoreer voor het opdienen met enkele aardbeien en nootjes. De coulis van aardbeien kan je kopen in de supermarkt of zelf maken op de volgende manier: K ...

Aardbeien-bananenijs zonder ijsmachine | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aardbeien-bananenijs-zonder-ijsmachine

... an nog een uur of twee in, afhankelijk van hoeveel ijs je hebt. Haal uit de diepvries, serveer met verse aardbeien, wat koekjes, aardbeiencoulis en munt. Ingrediënten een paar aardbeien wat munt een paar koekjes extra aardbeiencoulis Voor het ijs 1 banaan 10 aardbeien 4 el room 1 limoen ...

Verse kruiden gebruiken, bewaren en drogen | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/verse-kruiden-gebruiken-bewaren-en-drogen

... Verse kruiden gebruiken, bewaren en drogen - Om kruiden te drogen, pluk je de kruiden (neem niet te veel steel mee), leg ze op een bakpapier, en laat ze 1 à 2 uur drogen in een oven op 50°C. Om verse kruiden in de koelkast te bewaren, snij een stukje af van de verdroogde steeltjes ...

Tip: suiker bewaren

https://www.prinsessenboontjes.be/post/__tip

... Tip: ...

Kaastaart met aardbeiencoulis en pindakaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kaastaart-met-aardbeiencoulis-en-pindakaas

... Kaastaart met aardbeiencoulis en pindakaas - Een kaastaart is helemaal niet moeilijk te maken. Zorg alleen voor wat plek in de frigo, zodat de taart rustig kan opstijven.Taartvorm: 24 cm diameter Mix speculaas en pindakaas tot een crumble. Smeer uit in een springvorm. Duw goed ...

Freakshake: Pink Delight | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/freakshake-pink-delight

... is om je toppings op te plaatsen dus begin hiermee.  Voeg je pink donut toe, alsook enkele spekjes. Werk naar eigen smaak af met aardbeiencoulis, Raffaello en roze suikerversiering. voor meer recepten ga naar V ...