Resultaten voor aardappelsla jeroen meus
Jeroen Meus - Spiering met koude aardappelsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spiering-met-koude-aardappelsla
... Spiering met koude aardappelsla - jeroen gaat aan de slag met lokale producten om jullie dit lekkere gerechtje voor te schotelen. Wie denkt er ook spontaan aan een blackwell saus bij het horen van de combinatie varken met bloemkool? - ...
Jeroen Meus - Gebakken zalm met lauwe aardappelsla, komkommer en selder - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-zalm-met-lauwe-aardappelsla-komkommer-en-selder
... Gebakken zalm met lauwe aardappelsla, komkommer en selder - jeroen kookt dit jaar vanuit zijn eigen keuken. De week starten we met een stukje gebakken zalm, lauwe aardappelsalade en een zoetzure salade van komkommer en selder. - Was de aardappelen en snijd ze in ...
Rolmops met aardappelsla | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rolmops-met-aardappelsla
... Rolmops met aardappelsla - Snijd de aardappelen in blokjes met de schil eraan. Kook ze op zodat ze krokant zacht zijn en spoel onder koud water. Meng de mayonaise met de honing en sjalot en look en een beetje vocht van de rolmops. Meng de aardappelblokjes met het mayonaisemengsel. ...
Aardappelsla | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardappelsla
... aardappelsla - Was de aardappelen, leg ze met de schil in een kookpot, zet ze onder water en laat ze koken gedurende 20 minuten. Laat de aardappelen afkoelen, schil ze en snijd ze in schijfjes. Maak de mayonaise met het ei, de mosterd, het water, de witte wijnazijn en de olie. ...
Witte pens met kaas, spek en aardappelsla | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witte-pens-met-kaas-spek-en-aardappelsla
... Witte pens met kaas, spek en aardappelsla - Snijd de pensen doormidden. Beleg met de gemalen kaas. Leg de spekbandjes dakpansgewijs (cheval). Rol de pensen dicht met het spek. Steek er saté stokjes door om ze makkelijk te draaien. Doe er een weinig olijfolie over. Meng de ...
http://www.solo.be/nl/recepten/warme-aardappelsla-met-spekjes-en-uien-spinazie-en-een-gebakken-eitje/
... erhit de pan met het spekvet opnieuw en bak er vier spiegeleitjes in. Leg met behulp van een serveerring op elk bord een torentje aardappelsla. Steek met de ring telkens een spiegeleitje uit en leg dat bovenop elk torentje. Smakelijk! Geniet van Warme aardappelsla met spekjes en uien, spinazie en een gebakken eitje ...
Recepten - Zomerse aardappelsla
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Zomerse_aardappelsla_1
... Bereidingswijze Snijd de aardappels in blokjes. Schil de appels, haal de klokhuizen eruit en snijd ze in hele kleine blokjes. Snijd de augurken in plakjes. Pel en snipper het uitje. Roer een dressing van de olie, de azijn, mosterd, mayonaise, suiker en een beetje zout en ...
Recept voor Zalm met aardappelsla, witloof en rucola, balsamicomarinade | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/zalm-met-aardappelsla-witloof-en-rucola-balsamicomarinade/
... om en laat ook de velkant lichtjes karameliseren, zet het vuur uit en laat de zalm nog 2 minuten rusten in de warme pan. Schep de aardappelsla op de borden, schik er de gekarameliseerde zalmfi lets op en druppel er wat van de marinade rond. Geniet van Zalm met aardappelsla, witloof en rucola, balsamicomarinade ...
Aardappelsla en rode bieten met cottagecheese | VTM Koken
https://koken.vtm.be/jamies-30-minute-meals/recept/aardappelsla-en-rode-bieten-met-cottagecheese
... vergine olijfolie, een snuif peper & zout en het sap van een halve citroen over. Schud even op en zet op tafel. Ingrediënten aardappelslaatje 500 gr rode aardappelen met schil 1 citroen 2 takjes verse tijm 1 klein bosje verse dille rode biet 250 gr gekookte rode biet balsamico 250 gr cottage cheese enkele takjes verse tijm 1 citroen ...
Zeebaars in zoutkorst met gegrilde rode paprika en aardappelsla | VTM Koken
https://koken.vtm.be/overkoken/recept/zeebaars-in-zoutkorst-met-gegrilde-rode-paprika-en-aardappelsla
... Zeebaars in zoutkorst met gegrilde rode paprika en aardappelsla - Voor de zeebaars: De zeebaars kuisen, niet ontschubben (deze houden het zout tegen), opensnijden vanaf de aars tot aan de kiemen en volledig leegmaken , dan spoelen met koud water. Voor elke kg vis heb je 1,5 ...