Resultaten voor zuurkool met aardappelen en gewone worst

Hot dog Mexicaanse stijl - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/hot-dog-mexicaanse-stijl/

... nlosmakelijk verbonden met zomer en zon. Er zijn een aantal klassiekers. De gewone hot dog met mosterd en ketchup, de hot dog met zuurkool en de hotdog met ui bijvoorbeeld. Deze hot dog heeft een Mexicaans tintje en is daarmee nog zonniger en zomerser. Perfect voor die weekenddagen waarin je geen zin hebt om ...

Varkensgebraad met zuurkool | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensgebraad-met-zuurkool

... Varkensgebraad met zuurkool - Bak het varkensgebraad langs beide kanten bruin in een kom. Voeg er de versneden sjalotten aan toe en laat rustig garen onder deksel gedurende 30 à 40 minuten Stoof de versneden ui aan met de gehakte ui en het spek Voeg de zuurkool toe en ...

Zuurkool- appelstamp met rookworst

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2013/01/zuurkool-appelstamp-met-rookworst.html

... g gerookte spekblokjes (duopak 250 g)      1 el mosterd      1 zak gekookte wijnzuurkool (500 g)      50 g rozijnen      1 magere rookworst (250 g)      Materialen:pureestamper Bereiden:1. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Snijd de ongeschilde appels in kwarten, verwi ...

Zuurkool- appelstamp met rookworst

http://hobbykokpluis.blogspot.com/2013/01/zuurkool-appelstamp-met-rookworst.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HobbykokPluis+%28Hobbykok+Pluis%29

... g gerookte spekblokjes (duopak 250 g)      1 el mosterd      1 zak gekookte wijnzuurkool (500 g)      50 g rozijnen      1 magere rookworst (250 g)      Materialen:pureestamper Bereiden:1. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Snijd de ongeschilde appels in kwarten, verwi ...

Zuurkool met worst (en pastrami)

http://aantafelmettanja.blogspot.com/2011/12/zuurkool-met-worst-en-pastrami.html

... ntry meet), moest er uiteindelijk ook nog wat gegeten worden. Maar wat?!? Alsof er niets in huis is. Uiteindelijk uit de voorraad zuurkoolzakje getrokken en met een beetje kummel in de pan gedaan, gekookte aardappels erbij, reepjes pastrami toegevoegd en een niet zo'n lekkere 'kleintje rookworst' van Unox. ...

Zuurkool met worst (en pastrami)

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2011/12/zuurkool-met-worst-en-pastrami.html

... ntry meet), moest er uiteindelijk ook nog wat gegeten worden. Maar wat?!? Alsof er niets in huis is. Uiteindelijk uit de voorraad zuurkoolzakje getrokken en met een beetje kummel in de pan gedaan, gekookte aardappels erbij, reepjes pastrami toegevoegd en een niet zo'n lekkere 'kleintje rookworst' van Unox. ...

Zuurkool met saucijsjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/zuurkool/zuurkool-saucijsjes

... 7 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten margarine ½ duobakje magere spekreepjes 3 uien, in kleine blokjes 600 g zuurkool, uitgelekt 8 g verse tijm, allen de blaadjes 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden 100 ml groentebouillon 2 pakken voorgekookte aardappelen (ca. 700 g) 4 saucijsjes Bereiden Verwarm wat margarine in een braadpan en b ...

Cambridge recepten: Zuurkool met mosterdsaus...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/03/zuurkool-met-mosterdsaus.html

... zuurkool met mosterdsaus... 1 pers portie 275 kcal 4 kleine aardappelen 150 gr zuurkool 75 gr ham 1 schijf ananas 1 tl maizena zout, peper 1 dl mag melk 1 tl mosterd Kook de aardappelen samen met de zuurkool gaar. Snij de ham in kleine blokjes. Bewaar wat kookvocht van ...

Zuurkool uit de Elzas - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/zuurkool/zuurkool-elzas

... jngewreven in een vijzel 5 takjes tijm 3 laurierblaadjes 10 jeneverbessen, gekneusd 500 ml droge witte wijn uit de Elzas 1½ kg zuurkool uit het vat 1½ kg vastkokende aardappelen (Rozeval, Nicola of Charlotte) vleesgarnituur (250-400 g per persoon) rookworst Frankfurter worst bloedworst gerookt spek, in plakken van ½ cm casselerrib, in plakken van ½ cm Dijon mosterd Bereiden Laat de uien en knoflook in een pan in het ganzenvet of de reuzel heel zachtjes bakken tot ze glazig zijn, maar niet bruin.Voeg de kruiden en specerijen toe en warm ze een paar minuten mee. Blus het geheel ...

Recept voor Gebakken zalm met zuurkool | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gebakken-zalm-met-zuurkool-en-botersaus/

... d: 35 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 2 personen 250 g zuurkool Toevoegen 1 wortel Toevoegen laurier Toevoegen 4 jeneverbessen Toevoegen 1 dl witte wijn Toevoegen 100 g Solo Toevoegen 100 g spekreepjes ...