Resultaten voor zomerkost recepten met tong aan zee

Kalfstong 'Ravigotte' | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfstong-ravigotte

... Kalfstong 'Ravigotte' - Kook de tong in een bouillon gaar: laat 3 à 4 uur koken, afhankelijk van de grootte. Maak een vinaigrette met een eigeel, mosterd, azijn, water, olie en voeg de kappertjes, een beetje room, de peterselie, de sjalot en de look hieraan toe. Snijd ...

Rundertong in Madeirasaus - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rundertong-in-madeirasaus

... Rundertong in Madeirasaus By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 4 persons Ingredients: rundertong madeira Directions: 1. Maak een bouillon met koud water. Snijd alle groenten in grove stukken en voeg ze samen met de tong ...

Sole Meunière | Start to Cook

http://koken.vtm.be/start-cook/recept/sole-meuniere

... Sole Meunière - Kook de aardappelen in gezouten water. Kruid de tong met peper en zout, haal hem door de bloem en klop het teveel aan bloem af. Laat voldoende bakboter smelten in de pan en leg de tong erin wanneer de vetstof begint te schuimen. Zet het vuur op een mid ...

Rundertong in Madeirasaus | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rundertong-in-madeirasaus

... Rundertong in Madeirasaus - Maak een bouillon met koud water. Snijd alle groenten in grove stukken en voeg ze samen met de tong toe aan het koude water. Voeg er vervolgens ook peper en zout aan toe en een ½ eetlepel PH Runderbouillon. Laat dit één keer opkoken en la ...

Jeroen Meus - Gemarineerde makreel met guacamole en een tomatensalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gemarineerde-makreel-met-guacamole-en-een-tomatensalade

... derde uitzending van zomerkost maakt Julius Persoone gemarineerde makreel met guacamole en een frisse tomatensalade. De perfecte zomerkost! - 0. Maak een schuine inkeping net onder de vin van de makreel en fileer. Marineer de vis vervolgens met olijfolie en dan pas me ...

Lepels met geplette aardappel, oester, tong, Oud Brugge en een biersaus Pier Kloeffe | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/lepels-met-geplette-aardappel-oester-tong-oud-brugge-en-een-biersaus-pier-kloeffe

... Lepels met geplette aardappel, oester, tong, Oud Brugge en een biersaus Pier Kloeffe - Doe de oesters open, haal ze uit de schaal en bewaar ze in een potje in eigen vocht. Fileer de tong en snijd de filets schuin in drie. Kook de spinazie en laat schrikken onder koud, ...

Dagelijkse Zomerkost - Toast met gemarineerde zalm en citrusdrank - Jeroen Meus

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/toast-met-gemarineerde-zalm-en-citrusdrank

... Dagelijkse Zomerkost: Toast met gemarineerde zalm en citrusdrank - Soms kan eenvoudig heel erg lekker zijn: een snelgemaakt citrusdrankje met een toast en in citrus gemarineerde zalm. Een zomerse variatie op de Scandinavische gravad lax. - De agrumdrank Pers de citroen ...

Recept voor rundstong in madeirasaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rundstong-madeirasaus

... maak de tong: Zet de tong op in koud water met een snuifje zout en breng aan de kook, tot de onzuiverheden komen bovendrijven. Kuis ondertussen 1 ui en 2 wortelen en snijd ze in grove stukken. Haal de tong uit het water en spoel ze zorgvuldig af onder koud stromend wat ...

Recepten - Gemarineerde rode kool met kalfstong

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gemarineerde_rode_kool_met_kalfstong

... Bereidingswijze Zet de tong onder in koud water en breng rustig aan de kook. Haal de tong uit het water en spoel grondig onder de kraan om alle onreinheden te verwijderen. Zet dan opnieuw op in vers water met alle aromaten, kruiden en specerijen. Laat ongeveer anderha ...

Lamstong in tomatensaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/lamstong-in-tomatensaus

... Lamstong in tomatensaus - Doe de tong, laurierblaadjes en zout in een grote pan, giet er zoveel kokend water bij dat alles onderstaat en breng op matig vuur aan de kook. Zet het vuur lager, leg het deksel op de pan en houd de tong 4½ uur tegen kook aan of tot hij heel ...