Resultaten voor zeste van sinaasappel

Ricottamousse met sinaasappel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ricottamousse-met-sinaasappel

... Ricottamousse met sinaasappel - Klop de eieren samen met de suiker wit. Schep hieronder het sap en de zeste van sinaasappel samen met de ricotta. Laat opstijven in de koelkast. Werk af met verkruimelde Amarettikoekjes. Ingrediënten 1 sinaasappel, zeste en sap 250 gr ...

Recept voor lucien gaudin | njam!

http://www.njam.tv/recepten/lucien-gaudin

... ënten met de ijsblokje in het mixglas en roer met de cocktaillepel goed door elkaar. Strain de cocktail in het glas en snijd een zeste van sinaasappel boven het glas. Knijp de zeste uit, wrijf ermee langs de rand en leg bij in het glas. Ingrediënten 3 clLondon Dry Gin 1,5 clCampari 1,5 clCointreau 1,5 clNoilly Prat 1 handj ...

Recept voor sbagliato | njam!

http://www.njam.tv/recepten/sbagliato

... flink wat ijs en vul het glas tot aan de rand met Italiaanse schuimwijn. Roer rustig door elkaar. werk af: Werk af met een dunne zeste sinaasappel. Ingrediënten 3 clCampari 3 clMartini Rosso Iatliaanse schuimwijn zeste van sinaasappel coctaillepel, ijsblokjes, tumblerglas ...

Orange Glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/orange-glace

... Orange Glacé - Klop de eigelen en de suiker wit. Warm de melk op en snijd van 1 sinaasappel de zeste fijn en kook op in water om de bitterheid weg te krijgen. Spoel onder water. Giet er het sap van 3 sinaasappels bij en voeg ook de pulp van 1 sinaasappel toe. Laat ...

Gemarineerde langoustine met bloemkool en sinaasappel

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gemarineerde-langoustine-met-bloemkool-en-sinaasappel

... roentebouillon. Smaak af.Wrijf met een mes de zaadjes uit de vanillestok en roer ze onder de olie. Laat een uurtje infuseren.Trek zeste van de schil van sinaasappel. Pers de sinaasappel. Zet de zeste onder met koud water. Kook op. Spoel onder koud water en herhaal de stap. Meng 50 g water met de suiker en 50 g sinaasappelsap. Voeg de zeste toe en konfijt langzaam.Lepel wat bloemkoolpuree in de diepe borden. Schik 3 gemarineerde langoustines in de puree. Werk af met de gekonfijte sinaasappelschil gehakte pistachenoten en enkele druppels vanille-olie. ...

Recept voor seelbach cocktail | njam!

http://www.njam.tv/recepten/seelbach-cocktail

... as. Plaats een cocktaillepel in het glas, giet de champagne langs de steel in het glas en roer zachtjes. Snijd boven het glas een zeste van de schil van een sinaasappel en knijp uit boven de cocktail. Wrijf met de zeste langs de rand van het glas en leg bij in de cocktail. Ingrediënten 3 clBourbon Whiskey 1,5 clCointreau Champagne 2 cocktaillepels Peychaud's Bitters 2 cocktai ...

Recept voor marlene dietrich | njam!

http://www.njam.tv/recepten/marlene-dietrich

... e ingrediënten in het mixglas van de shaker, vul met ijsblokjes en roer goed door. Strain de cocktail in het glas en snijd een zeste van de sinaasappel en de citroen boven het glas, knijp uit en wrijf ermee langs de rand van het glas. Doe de zestes bij in het glas en serveer de cocktail. Ingrediënten 6 clr ...

Crêpes comedie Française | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/crepes-comedie-francaise

... ix. Doe er nog een lepel olie bij. Doe er de eieren bij. Klop of mix alles tot een homogene massa. Doe er het bier bij.  Haal de zeste van de sinaasappels. Snij de zeste fijn. Blancheer in kokend water.  Schil één sinaasappel volledig en snij de partjes uit. Pers ook 250 ml sinaasappel.  Giet de zeste af. Hou het vocht bij. Smelt een hoekje van de boter en bak de zeste van de ...

Recept voor malecon | njam!

http://www.njam.tv/recepten/malecon

... s aan met ijsblokjes en roer nogmaals om. Strain de cocktail in een voorgekoeld glas. werk af: Werk af met een cocktailkers en de zeste van een sinaasappel. Ingrediënten 4 clBacardi 8 jaar oud 2 clMartini Rosso 3 druppels angustura bitters 1 cocktailkers zeste van sinaasappel mixglas, strainer, cocktaillepel, ijsblokjes, voorgekoeld cocktailglas ...

Ree met sinaasappel en broodkruim | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ree-met-sinaasappel-en-broodkruim

... 1 cm van de rand) en vul ze met ganzenlever. Wikkel alles in de gedroogde ham. Snijd enkele dungesneden schilfers van de schil (= zeste) van een sinaasappel. Bak de reefilets 3 keer 3 minuten aan iedere kant. Blus de pan met de Grand Marnier, het water, de balsamicoazijn, het sinaasappelsap en de wildbouillon. Voeg er vervolgens de steranijs, de zeste van sin ...