Resultaten voor zelfgemaakte fish sticks jeroen meus

Jeroen Meus - Zelfgemaakte fish sticks - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/zelfgemaakte-fish-sticks

... zelfgemaakte fish sticks - In veel gezinnen is het feest als er fish sticks op de tafel komen. Meestal komen recht uit het vriesvak van de supermarkt, maar je kan ze natuurlijk ook een keer vers maken. Kabeljauw vind jeroen een iets te edele vis om te gebruiken. Het lukt ...

Fish sticks | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fish-sticks

... fish sticks - Snij de visfilet in smalle rechthoeken. Kruid met peper, zout en cayennepeper. Meng eigeel met wat water. Haal de vis door het eigeel en vervolgens door het paneermeel. Zet ze in de koelkast en warm een friteuse op tot 180°C. Frituur de peterselie heel kort ...

Jeroen Meus - Fish sticks met tartaarsaus en spinaziepuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/fish-sticks-met-tartaarsaus-en-spinaziepuree

... fish sticks met tartaarsaus en spinaziepuree - In veel gezinnen is het feest als er fish sticks op de tafel komen. Meestal komen ze recht uit het vriesvak van de supermarkt, maar je kunt ze natuurlijk ook een keer vers maken. Voor jeroen is kabeljauw een iets te edele vis ...

Recept Piet Huysentruyt - fish sticks met frietjes - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/FISH-STICKS-MET-FRIETJES/1692

... fish sticks MET FRIETJES Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis Type: Kids gerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 300 gram kabeljauw300 gram kabeljauw • 2 eigelen2 eigelen • wat bloemwat bloem • broodkruimbroodkruim • aardappel ...

Recept voor papillotte en fish sticks van koolvis | njam!

http://www.njam.tv/recepten/papillotte-en-fish-sticks-van-koolvis

... voorbereiden: Knip de vinnen eraf en ontschub de vis. Spoel onder koud stromend water. Fileer de vis tot op de graat en verwijder de buikgraten en het vel. maak de koolvis in papillotte met witloof en bier: Verwarm de oven voor op 200°C. Verwijder de harde kern van he ...

Recept voor fish en chips van leng met zelfgemaakte tartaar | njam!

http://www.njam.tv/recepten/fish-en-chips-van-leng-met-zelfgemaakte-tartaar

... kuis de leng: Knip de vinnen van de leng en snijd de kop eraf. Fileer de vis tot op de graat. Verwijder de zijgraatjes en haal het vel eraf. Spoel de vis af onder koud stromend water. Versnijd in stukjes van ca. 3 cm en kruid met peper en zout. maak de 'chips': Schil de ...

Jeroen Meus - Fish pie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/fish-pie

... fish pie - De fish pie, letterlijk vertaald ‘vistaart’ is Brits van origine. Het is puur family food. Jeroens fish pie combineert brokjes witte vis in een romige kaassaus, spinazie en aardappelpuree. Zet de dampende schaal op de tafel en laat het gezelschap ma ...

Jeroen Meus - Fish and chips met tartaarsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/fish-and-chips-met-tartaarsaus

... fish and chips met tartaarsaus - Aan de overkant van het Kanaal zijn ze er dol op. Krokant gefrituurde stukjes vis met dikke onregelmatige frieten erbij. Gebruik voor de bereiding liever geen kabeljauw. Met een goedkopere witte seizoensvis smaken de fish & chips minst ...

Recept Jeroen Meus - zelfgemaakte muesli - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Jeroen-Meus/Zelfgemaakte-muesli/90

... zelfgemaakte muesli Chef: jeroen meus Menugang: Nagerechten Categorie: Vegetarisch Type: Kids gerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 200 gram havervlokken200 gram havervlokken • 50 gram hele amandelen50 gram hele amandelen • 50 gram rozijnen50 gram rozijn ...

Jeroen Meus - Carpaccio van tomaat met burrata en zelfgemaakte chutney - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/carpaccio-van-tomaat-met-burrata-en-zelfgemaakte-chutney

... Carpaccio van tomaat met burrata en zelfgemaakte chutney - jeroen kookt vanuit zijn eigen moestuin. Op het menu staan dan ook kraakverse groenten waar hij een lekkere chutney van maakt. Serveer met romige burrata en een carpaccio van tomaat. - De chutney Verwarm een scheu ...