Resultaten voor zalm in brickdeeg

Honingvingers met vijgen, noten en sinaasappelyoghurt - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/honingvingers-met-vijgen-noten-en-sinaasappelyoghurt

... Honingvingers met vijgen, noten en sinaasappelyoghurt By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: vijgen noten brickdeeg brickdeeg brickdeeg brickdeeg brickdeeg brickdeeg brickdeeg brickdeeg Direc ...

Tompoes van gerookte vis en komkommer | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/tompoes-van-gerookte-vis-en-komkommer

... verder op smaak met peper en zout. Leg een plakje brickdeeg op elk bord en bedek dit met komkommerschijfjes. Leg hier een plakje zalm over. Bestrijk met de zure room en dek af met wat komkommerplakjes. Ga verder met een volgend plakje brickdeeg en wissel de zalm ...

Ricotta met nootjes, honing, sinaasappel en brickdeeg | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ricotta-met-nootjes-honing-sinaasappel-en-brickdeeg

... Ricotta met nootjes, honing, sinaasappel en brickdeeg - Meng de ricotta samen met de honing, de basilicum, het sap van de sinaasappel en de fijngehakte notenmengeling. Bak het brickdeeg in een oven van 180° C gedurende 3 à 4 minuten, laat het vervolgens afkoelen ...

Snelle hapjes: cannelloni, croque, praline en rilette | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/expresshapjes

... goed. Snij rondjes uit het brickdeeg. Lepel de rilette op de brickdeeg. Snij in twee en serveer als een wafeltje. Cannelloni van zalm: Cutter de helft van de zalm met wat room, kruid met peper en zout. Rol ze in de gerookte zalm en leg de canneloni in het schaal ...

Groenten in brickdeeg met geitenkaasdip | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/groenten-in-brickdeeg-met-geitenkaasdip

... Groenten in brickdeeg met geitenkaasdip - Snijd de groenten in frietjes van 1 cm op 8 cm. Strijk het eigeel over het brickdeeg, kruid met italiaanse kruiden, peper en zout. Rol de groenten afzonderlijk in het brickdeeg. Meng de Chavroux geitenkaas met de bieslook, ...

Geitenkaaskroketten | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/geitenkaaskroketten

... Geitenkaaskroketten - Snij het brickdeeg in vierkantjes van 5 x 5 centimeter. Snij blokjes kaas en meng ze met de provencaalse kruiden. Leg de blokjes op het brickdeeg en kleef dicht met eigeel. Frituur op 180°C. Ingrediënten 400 gr vaste geitenkaas 1 el provenc ...

Ei met prei en spek in brickdeeg | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ei-met-prei-en-spek-in-brickdeeg

... Ei met prei en spek in brickdeeg - Snijd de prei in julienne en stoof alles aan in een beetje boter. Voeg het spek eraan toe en laat het geheel afkoelen. Schik een bedje prei met spek op een velletje brickdeeg. Leg het ei erbovenop. Smeer de randen van het deeg in ...

Fruit in brickdeeg | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fruit-in-brickdeeg

... Fruit in brickdeeg - Neem een volledig brikdeeg en leg in het midden nog ¼ vel brikdeeg ter versteviging. Snijd al het fruit in kleine stukjes. Leg in het midden een hoopje van het gemengd fruit. Maak een beursje en steek vast met twee tandenstokers. Herhaal dit ...

Recept Piet Huysentruyt - ei in brickdeeg - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/EI-IN-BRICKDEEG/1556

... EI IN brickdeeg Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Nagerechten, Gebak Type: Snacks Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 velletjes brickdeeg4 velletjes brickdeeg • 4 eieren4 eieren • 1 ei1 ei • 1 prei1 prei • 2 eetlepels spekblokjes2 eetlepels spekblok ...

Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/hapje-krokante-driehoekjes-van-brickdeeg-walnoot-en-geitenkaas

... Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas - Altijd leuk als je kan uitpakken met iets verrassend dat eigenlijk niet zo moeilijk is. Deze krokante driehoekjes maak je met brickdeeg. Je vindt zeker in de supermarkt. Opvullen doe je naar wens, ...