Resultaten voor zalm in brickdeeg

Ricotta met nootjes, honing, sinaasappel en brickdeeg | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ricotta-met-nootjes-honing-sinaasappel-en-brickdeeg

... Ricotta met nootjes, honing, sinaasappel en brickdeeg - Meng de ricotta samen met de honing, de basilicum, het sap van de sinaasappel en de fijngehakte notenmengeling. Bak het brickdeeg in een oven van 180° C gedurende 3 à 4 minuten, laat het vervolgens afkoelen ...

Tompoes van gerookte vis en komkommer | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tompoes-van-gerookte-vis-en-komkommer

... verder op smaak met peper en zout. Leg een plakje brickdeeg op elk bord en bedek dit met komkommerschijfjes. Leg hier een plakje zalm over. Bestrijk met de zure room en dek af met wat komkommerplakjes. Ga verder met een volgend plakje brickdeeg en wissel de zalm af met de heilbot. Garneer met de rest van de zure room, de zalmeitjes en een takje verse dille. Ingrediënten zeezout peper zalm of foreleitjes verse dille mierikswortel 4 zure room ½ komkommer 4 sneden gerookte heilbot 4 sneden gerookte zalm gesmolten boter 4 vellen brickdeeg ...

Snelle hapjes: cannelloni, croque, praline en rilette | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/expresshapjes

... goed. Snij rondjes uit het brickdeeg. Lepel de rilette op de brickdeeg. Snij in twee en serveer als een wafeltje. Cannelloni van zalm: Cutter de helft van de zalm met wat room, kruid met peper en zout. Rol ze in de gerookte zalm en leg de canneloni in het schaaltje, versier met bieslook en eventueel een paar druppels room. Soepje met garnalen: heb je nog wat soep over? Doe het in een glaasje, werk af met garnaaltjes en een takje peterselie en serveer koud of warm. Ingrediënten peper en zout Cannelloni van zalm 4 sneetjes (gerookte) zalm een paar takjes bieslook 1 scheutje room Praline van Carpaccio en ganzenlever 1 snee ganzenlever 2 el truffelpasta carpaccio van rund Kerstomaat crevette 4 kerstomaten 1 handvol garnalen 4 tl mayonaise Hamrillette met mosterd – brickdeeg 1 scheutje room 1 el graanmosterd 150 g rilette van ham brickdeeg 1 scheut arachideolie Croque 4 sneetjes pancetta 1 bol mozzarella 8 sneetjes brood Italiaanse kruiden olijfolie ...

Groenten in brickdeeg met geitenkaasdip | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/groenten-in-brickdeeg-met-geitenkaasdip

... Groenten in brickdeeg met geitenkaasdip - Snijd de groenten in frietjes van 1 cm op 8 cm. Strijk het eigeel over het brickdeeg, kruid met italiaanse kruiden, peper en zout. Rol de groenten afzonderlijk in het brickdeeg. Meng de Chavroux geitenkaas met de bieslook, ...

Geitenkaaskroketten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/geitenkaaskroketten

... Geitenkaaskroketten - Snij het brickdeeg in vierkantjes van 5 x 5 centimeter. Snij blokjes kaas en meng ze met de provencaalse kruiden. Leg de blokjes op het brickdeeg en kleef dicht met eigeel. Frituur op 180°C. Ingrediënten 400 gr vaste geitenkaas 1 el provencaalse ...

Ei met prei en spek in brickdeeg | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ei-met-prei-en-spek-in-brickdeeg

... Ei met prei en spek in brickdeeg - Snijd de prei in julienne en stoof alles aan in een beetje boter. Voeg het spek eraan toe en laat het geheel afkoelen. Schik een bedje prei met spek op een velletje brickdeeg. Leg het ei erbovenop. Smeer de randen van het deeg in ...

Fruit in brickdeeg | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fruit-in-brickdeeg

... Fruit in brickdeeg - Neem een volledig brikdeeg en leg in het midden nog ¼ vel brikdeeg ter versteviging. Snijd al het fruit in kleine stukjes. Leg in het midden een hoopje van het gemengd fruit. Maak een beursje en steek vast met twee tandenstokers. Herhaal dit voor ...

Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hapje-krokante-driehoekjes-van-brickdeeg-walnoot-en-geitenkaas

... Hapje: krokante driehoekjes van brickdeeg, walnoot en geitenkaas - Altijd leuk als je kan uitpakken met iets verrassend dat eigenlijk niet zo moeilijk is. Deze krokante driehoekjes maak je met brickdeeg. Je vindt zeker in de supermarkt. Opvullen doe je naar wens, bv. ...

Fishsticks met dipsaus - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fishsticks-met-dipsaus

... Fishsticks met dipsaus By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: azijn : 2 el eigeel : 1 peper en zout eigeel met een scheutje water peterselie gekookt eitje arachideolie : 500 ml mosterd : 1 el ...

Gevuld beursje | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gevuld-beursje

... Gevuld beursje - Snij de groenten fijn. Zet de oven op 220 graden en haal de ovenplaat er al uit. Gebruik zo weinig mogelijk vetstof. Stoof de kip aan en doe er de groenten bij. Kruid goed met alle kruiden. Haal de pan van het vuur .Voeg er het ei aan toe en de fijgehakte ...