Resultaten voor zalm belle vue

Zalm Belle Vue | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-belle-vue

... de look, tijm en laurier. Kruid goed met peper en zout, voeg een lepel groentenbouillon toe en laat 45 minuten koken. Pocheer de zalm in de bouillon, breng de vis gedurende ongeveer 30 seconden in de kokende bouillon, haal de bouillon van het vuur en laat de vis ...

ALDI België - Lentesalade met zalm

http://nl.aldi.be/aldi_lentesalade_met_zalm_574.html

... Ingrediënten 400 g zalm "belle vue", in blokjes versneden 100 Ã?  150 g jonge slamengeling 130 g kruidenkaas 130 g gemarineerde tomaten balsamicoazijn 50 g pijnboompitten peper & zout Bereidingswijze Giet de tomaten af, hou de olie apart. Rooster de pijnb ...

ALDI België - Lentesalade met zalm

http://nl.aldi.be/aldi_lentesalade_met_zalm_574.html

... Ingrediënten 400 g zalm "belle vue", in blokjes versneden 100 Ã?  150 g jonge slamengeling 130 g kruidenkaas 130 g gemarineerde tomaten balsamicoazijn 50 g pijnboompitten peper & zout Bereidingswijze Giet de tomaten af, hou de olie apart. Rooster de pijnb ...

Poire belle Hélène | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/poire-belle-helene

... Poire belle Hélène - Pocheer de geschilde peren in water met de suiker, het doormidden gesneden vanillestokje, de tijm en de laurier. Warm de room samen met de chocolade op tot een saus. Serveer de peren met het ijs, de chocoladesaus en de munt. Ingrediënten 1 ...

Kreeft Belle-Vue | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kreeft-belle-vue

... Kreeft Belle-Vue - Kook de kreeftjes in de bouillon gedurende 5 à 6 minuten. Kook de eitjes hard. Ontvel de tomaten en was de sla. Meng het ei, mosterd, water, azijn en slaolie en mix met de staafmixer tot mayonaise. Neem 8 eetlepels mayonaise en meng met de ketc ...

Peer 'Belle-Hélène', Peren : Recepten – e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/peer-belle-helene/recept/1260

... Bereiding van peer 'Belle-Hélène'Bereid een siroop door de suiker en het water te koken.Schil de peren met een dunschiller. Laat ze gans en bewaar hun steeltjes.Dompel ze in de siroop en laat ze gedurende 20 à 30 minuten koken naarmate hun graad van rijpheid.Wa ...

Kreeft belle-vue | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kreeft-belle-vue

... Kreeft belle-vue - Maak een krachtige bouillon van alle groenten en kruid goed met de Piet Huysentruyt pepermolen, tijm, laurier, look en zout. Laat 10 minuten goed doorkoken. Leg de kreeft levend in het kokend water. Zet het vuur na 2 minuten lager en laat de kre ...

Recept Piet Huysentruyt - kreeftje belle-vue - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KREEFTJE-BELLE-VUE/153

... KREEFTJE BELLE-VUE Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis, Zeevruchten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 kreeftjes4 kreeftjes • 4 eitjes4 eitjes • 2 tomaten2 tomaten • 1 sla1 sla • 1 eieren1 eieren • 1 el mosterd1 el mos ...

Hobbykok Pluis: Poire Belle Helene

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/10/poire-belle-helene.html

... Poire belle Helene Ingrediënten:4 stevige handperen (bijv. conference of doyenne du comice) 300 g suiker 1 bekertje slagroom (125 ml) 75 g pure chocolade, grofgehakt 4 bollen roomijs vanille  Bereiden:  1. Schil de peren met een dunschiller. Halveer ze in de ...

Gerookte kip en zalm in de wok | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gerookte-kip-en-zalm-in-de-wok

... Gerookte kip en zalm in de wok - Neem je wokpan en leg er boomzaagsel in, zodat de bodem van je wok met een dun laagje bedekt is. Leg er een dekseltje over. Zet het vuur aan en het deksel op de wok. Zo ga je de rook maken. Kruid de zalm en de kip. Doe er niet te v ...