Resultaten voor wild gercht met saus

Hertenbiefstuk met saus van chocolade en aceto balsamico - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hertenbiefstuk/hertenbiefstuk-saus-chocolade-aceto-balsamico

... atuur 40 g boter voor de saus 100 ml aceto balsamico 1 eetlepel appelstroop 50 g pure chocolade, in stukjes 150 ml demi-glace, of wildfond Bereiden Doe de aceto balsamico in een steelpannetje en breng aan de kook. Los de appelstroop hierin op. Kook even door en la ...

Reebiefstukjes met rodeportsaus, shiitake en oesterzwam - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/wild/reebiefstukjes-rodeportsaus-shiitake-oesterzwam

... ke, steel verwijderd en grof gesneden 100 g oesterzwam, grof gesneden voor de saus 100 ml rode port 100 ml droge rode wijn 100 ml wildfond 40 g ontbijtkoek, in kleine dobbelsteentjes 10 g bruine basterdsuiker Bereiden Kook voor de saus de rode port en de rode wijn ...

Stoofpot van wild en wintergroenten | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/stoofpot-van-wild-en-wintergroenten

... Stoofpot van wild en wintergroenten - Kuis de spruitjes. Schil de raapjes en snij ze in grote stukken. Schil de wortel en snij ze in dikke reepjes. Kook de groentjes net gaar in gezouten water. Giet ze af en hou ze aan de kant. Stoof in een ketel de ui en look aan ...

Receptjes.be - Recepten - Sauzen en Dips - Muntsaus

http://www.receptjes.be/recept_muntsaus.html

... saus wat te sterk van smaak vindt. Laat de saus ongeveer 3 uur op een koele plaats trekken. Deze saus is erg lekker bij gebraden wild of lamsvlees. Voorbeeldrecept: Lamsbout op Engelse Wijze. ...

Soepje van wild met bospaddenstoelen en truffelschuim | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/soepje-van-wild-met-bospaddenstoelen-en-truffelschuim

... Soepje van wild met bospaddenstoelen en truffelschuim - Snipper de look en sjalot zeer fijn. Snij de paddenstoelen en bak hevig aan in boter. Voeg de zeer fijn gesnipperde look en sjalot toe en stoof even mee aan. Voeg de wildfond toe en breng aan de kook. Warm de ...

De keuken van Johanna: Wildschotel met Roqeufort

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2011/11/wildschotel-met-roqeufort.html

... qeufort Hoewel het huidige weer het anders voorstelt, het is toch echt najaar. De kalender geeft aan november en dat is tijd voor wild. Niet dat ik dat zelf vaak wild bereid, zoals bijvoorbeeld haas, wild zwijn of hert, voor deze gelegenheid heb ik al deze wildsoo ...

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Fruitgarnituur bij Wild of Gevogelte

http://www.receptjes.be/recept_fruitgarnituur_wild_gevogelte.html

... Fruitgarnituur bij wild of Gevogelte Ingredienten Voor 1 Persoon: - 1/2 peer - 1 schijf ananas - 1 appel - 1/4 perzik - stukje vanillestok of vanillesuiker - vetstof - vloeibare honingBereidingswijze Schil de appel en de peer. Snijd de appel doormidden en haal e ...

Recept Chutney Appel Maddame Janete | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1401237/Chutney-appel-maddame-janete

... Heerlijk om je gercht pit te geven Bereidingstijd: 0-10 minuten Keuken: Caribische keuken Techniek: N.v.t. Soort gerecht: Sauzen/dressings Uit eigen keuken: Ja (i) Ingrediƫnten Stuk of 15 a 20 madame janete,1 appel,4teentjes knoflook,zout,chutney kruiden verkrijg ...

Fazant met roomzuurkool en appel-calvadossaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/fazant/fazant-roomzuurkool-appel-calvadossaus

... met roomzuurkool en appel-calvadossaus' is afkomstig uit het kookboek... Wild!Joyce HuismanJoyce Huisman laat in 'Wild!' zien dat wild behalve in de traditionele gerechten ook gebruikt kan worden in bijzondere en trendy recepten, zoals een carpaccio... lees verder ...

Aan tafel met Tanja: Hotel Sonnevanck: lunch

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/11/hotel-sonnevanck-lunch.html

... odje kroket of de tosti bestellen maar ze serveren hier tijdens de lunch ook maaltijden. Omdat dit weekend in het teken stond van wild, was de keuze snel gemaakt. Vooraf kozen we unaniem voor twee amuses van wild: een bitterbal, waarvan ik echt niet meer weet van ...