Resultaten voor wafel met rozijnen

Wafel van melkbrood met banaan en hazelnootpasta | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/wafel-van-melkbrood-met-banaan-en-hazelnootpasta

... anaan in schijfjes en beleg er de sneetjes brood mee. Leg de sneetjes op elkaar. Smeer ze in met koude melk en plaats in een hete wafel machine. Laat 4 à 5 minuten de wafel machine dicht en kijk voorzichtig of hij nog blijft plakken. Als ze los komen zijn ze klaar ...

Brusselse wafel | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-meesterbakker/recept/brusselse-wafel

... Brusselse wafel - De Brusselse wafel is een typisch Belgisch gerecht met internationale bekendheid, meestal onder de naam Belgian waffle. De wafel werd sterk gepromoot als Belgisch product, onder andere op de New York World's Fair in 1964 en op Expo 2005 in Japan. ...

Brusselse wafels | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/brusselse-wafels

... Brusselse wafels - De Brusselse wafel is een typisch Belgisch gerecht met internationale bekendheid, meestal onder de naam Belgian waffle. Karakteristiek aan de Brusselse wafel is zijn grootte, de rechthoekige vorm en de diepe, grote vierkante inkepingen, 20 per wa ...

Brusselse wafel - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-meesterbakker/recept/brusselse-wafel

... Brusselse wafel By: Sofie Dumont Gepubliceerd: 9 mei 2012 1 of 5 stars 80 1 1 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: bloem : 110 gr boter : 65 gr ei : 1 water : 83 ml melk : 110 ml gist : 5 gr vanillestok : 1/2 zout : een snuifje Directions: 1. ...

Jeroen Meus - Luikse wafel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/luikse-wafel

... Luikse wafel - Smaken verschillen. De ene zet z’n tanden het liefst in een luchtige Brusselse wafel, de andere kiest voor de suikerrush van een Luikse wafel. Wat deze Belgische klassiekers volgens Jeroen gemeen hebben? Je kan er tijdens het bakken maar moeilijk v ...

Crumble van appel met rozijnen | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/crumble-van-appel-met-rozijnen

... Crumble van appel met rozijnen - Meng bloem, suiker en boter samen (crumble beslag). Snijd de vruchten in brunoise en meng de appelstukjes met de suiker, rozijnen en rhum (appelcrumble). Schik in een crumble kommetje en overstrooi met het crumblebeslag. Zet 15 minu ...

Havermoutpap met rozijnen | VTM Koken

http://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/havermoutpap-met-rozijnen

... Havermoutpap met rozijnen - Voeg de melk bij de droge vlokken en dek af (in de daartoe bestemde pot voor de microgolf). Laat 2 minuten garen (op normale stand). Haal uit de microgolf en open de pot, laat even nazwellen. Voeg zoetstof toe naar smaak. Voeg de rozijne ...

Recept voor Wafels met mousse van peren - e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/wafels-met-mousse-van-peren/recept/1701

... t eiwit stijf en werk het voorzichtig onder de crème. Laat de perenmousse 2 tot 3 uur in de pan afkoelen in de koelkast.Maak het wafelbeslag met het oranjebloesemwater. Zet uw wafelijzer op en vet het lichtjes in. Giet een kleine pollepel van het deeg erin, bak de ...

Recept voor Wafels met mousse van peren - e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/wafels-met-mousse-van-peren/recept/701

... t eiwit stijf en werk het voorzichtig onder de crème. Laat de perenmousse 2 tot 3 uur in de pan afkoelen in de koelkast.Maak het wafelbeslag met het oranjebloesemwater. Zet uw wafelijzer op en vet het lichtjes in. Giet een kleine pollepel van het deeg erin, bak de ...

Recept voor Wafels met mousse van peren - e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/wafels-met-mousse-van-peren/recept/1260

... t eiwit stijf en werk het voorzichtig onder de crème. Laat de perenmousse 2 tot 3 uur in de pan afkoelen in de koelkast.Maak het wafelbeslag met het oranjebloesemwater. Zet uw wafelijzer op en vet het lichtjes in. Giet een kleine pollepel van het deeg erin, bak de ...