Resultaten voor vol au vent van kalkoen jeroen meus

Jeroen Meus - Vol-au-vent van Noordzeevis met pommes duchesse - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/vol-au-vent-van-noordzeevis-met-pommes-duchesse

... Vol-au-vent van Noordzeevis met pommes duchesse - jeroen maakt vandaag heerlijk klassiek eten: een vol-au-vent van vis met pommes duchesse. In plaats van een bladerdeegbakje, maakt hij een fleuron – een bladerdeegkoekje in de vorm van een halve maan dat pe ...

Jeroen Meus - Cordon Bleu van kalkoen met witloof en denappeltjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/cordon-bleu-van-kalkoen-met-witloof-en-denappeltjes

... Cordon Bleu van kalkoen met witloof en denappeltjes - Een cordon bleu van kalkoen, ham en kippengehakt met witloofsalade en kroketjes of denappeltjes: dat is echte dagelijkse kost zoals we het graag eten. - 0. Verwarm de oven voor tot 180 °C. 1. Leg een groot ...

Jeroen Meus - Club sandwich met kalkoen en tonijnsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/club-sandwich-met-kalkoen-en-tonijnsaus

... Club sandwich met kalkoen en tonijnsaus - Dit valt echt wel onder de noemer ‘superbroodje’ met gegrilde kalkoen, tonijnsaus en salsa van zoete puntpaprika en zoetzure augurk. Tonijnsaus of tonijnmayonaise maak je met tonijn uit blik die je door een ma ...

Jeroen Meus - Gevulde ciabatta met kalkoen, pesto van tuinkers en waldorfsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gevulde-ciabatta-met-kalkoen-pesto-van-tuinkers-en-waldorfsalade

... Gevulde ciabatta met kalkoen, pesto van tuinkers en waldorfsalade - Deze gevulde broodjes zijn perfect om in de koelbox mee te nemen naar het strand. Je holt een ciabattabrood uit en vult het met gegrilde kalkoen, pesto en een lekkere variant van een Waldorfsalad ...

Jeroen Meus - Vol-au-vent - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/vol-au-vent

... Vol-au-vent - Videe, vol au vent of koninginnenhapje: iedereen weet hoe deze klassieker op het bord verschijnt. Laat je echter niet verrassen, want de bereiding ervan vraagt wat tijd en moeite.Een versgebakken kuipje van bladerdeeg, verse kip, gehaktballetjes en ...

Kalkoen met currysaus en rijst | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/kalkoen-met-currysaus-en-rijst

... kalkoen met currysaus en rijst - Stoof de ui, selder, look en appel aan in de vetstof. Voeg de rijst toe en laat even meestoven. Voeg de kalkoenblokjes toe en laat ook even meestoven. Blus af met witte wijn en voeg er de room toe. Voeg het currypoeder, tijm en la ...

Jeroen Meus - Kalkoen ‘fine champagne’ met verse kroketten en wintergroenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kalkoen-fine-champagne-met-verse-kroketten-en-wintergroenten

... uid de saus met rozemarijn, tijm, laurier, zout en peper. Laatop een zacht vuur inkoken.Haal de kalkoen uit de oven en verpak hem volledig in aluminiumfolie.Zet de oven op 180 °C. Leg de kalkoen 25 minuten op zijn zij inde oven.Draai de kalkoen op zijn andere ka ...

Jeroen Meus - Blinde vinken van kalkoen met spinazie - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/blinde-vinken-van-kalkoen-met-spinazie

... e poelier om dat voor je te doen.) 5. Leg een paar vellen vershoudfolie op je werkvlak. Leg er twee (of meer) kalkoenlapjes op, gevolgd door een extra vel vershoudfolie. Stamp de lapjes plat met een vleeshamer, zodat ze ongeveer een derde vergroten in oppervlakte ...

Jeroen Meus - Gyros van kalkoen met groenterijst - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gyros-van-kalkoen-met-groenterijst

... Gyros van kalkoen met groenterijst - jeroen serveert een bord vol comfort food op z’n Grieks. De kwaliteit van het vlees is belangrijk, maar het geheim van een lekkere gyros zit in de marinade. De kruidige reepjes gevogelte zijn een goed team samen met zilv ...

Jeroen Meus - Penne à la carbonara met kalkoen, courgette en erwten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/penne-a-la-carbonara-met-kalkoen-courgette-en-erwten

... e variaties op te maken. De pluksels vlees zijn afkomstig van een dikke kalkoenbil die de tijd krijgt om te garen in een bouillon vol met groenten. Dit kan je perfect vooraf doen, want de afwerking van de bereiding is een fluitje van een cent. - 0. Ontdooi of ber ...