Resultaten voor vol au vent albert verdyen

Eenvoudige vol-au-vent met Maredsous | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/eenvoudige-vol-au-vent-met-maredsous

... Eenvoudige vol-au-vent met Maredsous - Meng de Maredsous Crème de Fagotin samen met de melk op een zacht vuurtje om een Maredsous kaassaus te verkrijgen. Snij de kippenborsten in stukjes. Snij de paddenstoelen in vier. Kook de kippenborsten in kippenbouillon. St ...

Vol-au-vent | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vol-au-vent

... Vol-au-vent - Zet water op en doe er de kip, prei, selder en ui in hun geheel in. Voeg de kippenbouillon bij en vervolgens goed afkruiden met peper en zout. Laat 45 minuten doorkoken. Rol ondertussen de balletjes allemaal even groot en rol ze door de bloem. Neem ...

Jeroen Meus - Vol-au-vent van Noordzeevis met pommes duchesse - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/vol-au-vent-van-noordzeevis-met-pommes-duchesse

... Vol-au-vent van Noordzeevis met pommes duchesse - Jeroen maakt vandaag heerlijk klassiek eten: een vol-au-vent van vis met pommes duchesse. In plaats van een bladerdeegbakje, maakt hij een fleuron – een bladerdeegkoekje in de vorm van een halve maan dat pe ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Videe (Vol-au-vent)

http://www.receptjes.be/recept_videe.html

... Videe (Vol-au-vent) In Belgie noemt men vol-au-vent meestal videe, terwijl in Nederland de naam koninginnehapje veel wordt gebruikt. Ingredienten Voor 4 Personen: - 1 soepkip - 500 gr champignons - sap van 1 citroen - 300 gr kalfsgehakt - 1 eierdooier - 3 eetlep ...

Vol au vent met frietjes | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vol-au-vent-met-frietjes-0

... vol au vent met frietjes - Zet het water op, doe er de prei, de selder en de ui in zijn geheel en de kip in. Voeg de kippenbouillon bij en kruid het geheel goed af met PH Pepermix & zout. Laat 45 minuten doorkoken. Rol ondertussen de balletjes allemaal even g ...

Vol-au-vent van fazant | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/vol-au-vent-van-fazant

... r de champignons bij en de balletjes. Haal het vlees van de fazant en trek in stukken, en doe bij de rest. Giet nu de room bij de vol-au-vent. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout en tijm. Ingrediënten 1 fazant 1 grote ui 2 grote wortelen 3 seldersteng ...

Vol-au-vent | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/vol-au-vent

... Vol-au-vent - Snijd de kipfilet in stukjes en laat een 5-tal minuten garen in de groentebouillon. Schep ze eruit en laat uitlekken. Meng het gehakt samen met de eieren, peper en zout en paneermeel en rol er balletjes van. Rol de balletjes in wat bloem en kook ze ...

Recept Albert Verdeyen - gebakken pladijs - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Albert-Verdeyen/GEBAKKEN-PLADIJS/2515

... GEBAKKEN PLADIJS Chef: albert Verdeyen Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vis Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 pladijsfilets zonder vel4 pladijsfilets zonder vel • famafama • citroensapcitroensap • platte peterselieplatte peterselie • zoutzout ...

Recept Albert Verdeyen - merengue - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Albert-Verdeyen/MERENGUE/2514

... MERENGUE Chef: albert Verdeyen Menugang: Gebak Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 eiwitten4 eiwitten • 200 gram bloemsuiker200 gram bloemsuiker • bakpapierbakpapier Werkwijze Verwarm de oven op 100° C. Scheid het eiwit van het eigeel. Klop de eiwi ...

Recept Albert Verdeyen - cote a l‘os - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Albert-Verdeyen/COTE-A-L-OS/2583

... COTE A L‘OS Chef: albert Verdeyen Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Type: Bbq Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 1 côte à l‘os (van 1.6kg)1 côte à l‘os (van 1.6kg) • 200 gram fama200 gram fama • 15 gram gehakte pet ...