Resultaten voor viswinkel schoten

Aan tafel met Tanja: De tuinbonenoogst

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2011/06/de-tuinbonenoogst.html

... De tuinbonenoogst Bedrijfsoperationeel raad ik het iedereen af om tuinbonen op het balkon op te kweken. De kosten (lees: goede aarde, bemesting, bewatering en verzorging) wegen niet op tegen het resultaat. En als het resultaat doorslaggevend is, adviseer ik tuinbonen bij ...

GEGRILDE TONIJNSTEAK - Chloe Kookt

https://chloekookt.be/gegrilde-tonijnsteak/

... en de kerstomaatjes Tip: ik serveer de bbq groentenschotel van mijn vorige instagrampost erbij Tip: de tonijn heb ik gekocht bij viswinkel del mare (in heide kalmthout) Print 🖨 Delen:Nog enkele favorieten Soorten gerechten Recente berichten Schrijf je in op de nieuwsbrief Soorten gerechten Recent gerecht Schrijf je in op de nieuwsbrief ...

Aan tafel met Tanja: Sambal van Madame Jeanette-pepers

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2011/03/sambal-van-madame-jeanette-pepers.html

... Sambal van Madame Jeanette-pepers Omdat ik wat Madame Jeanettes had gekocht -gewoon voor de gein- moest ik er natuurlijk ook iets mee doen. En dan komt men toch al snel uit, althans ik wel, op een sambal van deze loeihete Surinaamse pepers. Indien ik sporadisch bij een ...

Sas Kookt!: Rog met kappertjes

http://saskookt.blogspot.be/2010/09/rog-met-kappertjes.html

... raakt dan zalm en scampi's. Ohja, en ook eens ergens een gebakken kabeljauwfiletje ofzo. Tot vorige vrijdag dus. Ik liep langs de viswinkel in de buurt van mijn werk en werd afgeleid door een groot bord waarop stond dat de roggevleugels in reclame waren. Dat was lang geleden! Ik had het nog nooit zelf gemaakt, maar at het thuis al eens met botersaus en kappertjes. Na een snel mailtje naar mijn ...

Sas Kookt!: Inktvis met ananas

http://saskookt.blogspot.be/2012/07/inktvis-met-ananas.html

... . Het is één van de meest duurzame vissen naar 't schijnt en bovendien spotgoedkoop (slechts 2,50 euro voor 350 g bij de Turkse viswinkel hier om de hoek!). Dit gerecht is trouwens echt supersnel klaar, handig voor na een drukke werkdag of wanneer je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Dit heb je nodig voor 4 personen als licht hoofdgerecht: 500 g pijlstaartinktvis, schoongemaakt en in ringen 2 tenen knoflook, in plakjes 50 g verse gemberwortel, geschild en fijngehakt 3 el vissaus zeezout en versgemalen zwarte peper 2 el arachideolie 4 lente-uitjes, in ringen 1/2 verse ananas, geschild, de harde kern eruit en in ...

Sulmona, waar de confetti niet van papier is.

http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/07/sulmona-waar-de-confetti-niet-van.html

... Sulmona, waar de confetti niet van papier is.Wist je dat bijna alle doopsuiker uit Italië komt? En welbepaald uit één plaats? Sulmona heet de stad en deze ligt, zoals je al kan vermoeden in Abruzzo. Sulmona is een heerlijke plek om te vertoeven. Niet zo middeleeuws als ...

Geroosterde tonijn met kruidenkorst van Jamie Oliver - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/chefs/jamie-oliver/jamie-oliver-geroosterde-tonijn-kruidenkorst

... jkmatig donkerrood van kleur is, een fijne, dichte structuur heeft en niet zenig is. In het algemeen krijg je betere tonijn in de viswinkel dan in de supermarkt. Men vraagt zich wel eens af of het wel nodig en niet erg modieus is om tonijn rosé te serveren, maar als je over verse tonijn van goede kwaliteit beschikt, zou je wel gek zijn om die door en door gaar te maken, zodat hij smaakt als tonijn uit blik. Dus ja, verse tonijn van goede kwaliteit móet rood of zeer rosé geserveerd worden.' - Jamie Oliver KookboekHet recept 'Jamie Oliver: geroosterde tonijn met kruidenkorst' is afkomstig uit het kookboek... The Naked ChefJamie OliverSuper kooktalent en tv-celebrity Jamie Oliver begon al vroeg met koken en leerde van Antonio Carluccio en in het beroemde Londense River Café de fijne kneepjes... lees verder© Kosmos Uitgevers. ...

Visstoofpot met witte wijn | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/visstoofpot-met-witte-wijn-2/

... „¢ en zetten de gemangelde beesten weer terug in het water. Daarna werpen ze zich op de barbecuepakketten van de slager. In de viswinkel is zoetwatervis slecht te verkrijgen. Maar laat ik wat verklappen: met zalm en kabeljauw werkt het recept uitstekend, zo niet beter. Gewoon niet zeggen tegen de Bourguignons. Doe de knoflook op één teentje na met de wijn, de kruiden en flink zout in een grote pan en breng aan de kook. Doe er de vis bij en laat een kwartier tegen de kook aan garen. Rooster ondertussen het brood goudbruin en wrijf het goed in met de resterende, doorgesneden teen knoflook. Vis de vis met een schuimspaan uit de pan en houd warm onder een stuk aluminiumfolie. Zeef het kookvocht en doe terug in de pan. Prak de boter met de bloem door elkaar tot een beurre manié. Bind hiermee de saus al roerend en laat nog drie minuten zachtjes doorkoken. Giet over de vis en geef de croutons erbij. Pochouse voor 4 personen: ruim 1 kg vis, in moten, geen filets (zoals zalm, kabeljauw, snoekbaars) 12 tenen knoflook, geplet 1 fles droge witte wijn takjes tijm 2 blaadjes laurier 50 gram boter 2 eetlepels bloem sneden oud stokbrood ...

Visstoofpot met witte wijn | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/visstoofpot-met-witte-wijn/

... „¢ en zetten de gemangelde beesten weer terug in het water. Daarna werpen ze zich op de barbecuepakketten van de slager. In de viswinkel is zoetwatervis slecht te verkrijgen. Maar laat ik wat verklappen: met zalm en kabeljauw werkt het recept uitstekend, zo niet beter. Gewoon niet zeggen tegen de Bourguignons. Doe de knoflook op één teentje na met de wijn, de kruiden en flink zout in een grote pan en breng aan de kook. Doe er de vis bij en laat een kwartier tegen de kook aan garen. Rooster ondertussen het brood goudbruin en wrijf het goed in met de resterende, doorgesneden teen knoflook. Vis de vis met een schuimspaan uit de pan en houd warm onder een stuk aluminiumfolie. Zeef het kookvocht en doe terug in de pan. Prak de boter met de bloem door elkaar tot een beurre manié. Bind hiermee de saus al roerend en laat nog drie minuten zachtjes doorkoken. Giet over de vis en geef de croutons erbij. Pochouse voor 4 personen: ruim 1 kg vis, in moten, geen filets (zoals zalm, kabeljauw, snoekbaars) 12 tenen knoflook, geplet 1 fles droge witte wijn takjes tijm 2 blaadjes laurier 50 gram boter 2 eetlepels bloem sneden oud stokbrood ...

Recept inktvis uit de wok met knoflook en peultjes | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-inktvis-uit-de-wok-met-knoflook-en-peultjes/

... je verse inktvis op de markt. Maar hij verdraagt het heel goed om diepgevroren te worden, dus de ‘tubes’, lijven, die de viswinkel verkoopt, zijn ook uitstekend. Inktvis met knoflook en peultjes: snijd de inktvis in stukjes van circa 4 x 4 cm. Verhit een wok zonder olie tot zeer heet en giet er dan de olie in. Fruit de knoflook 30 seconden tot hij kleurt. Schep uit de pan. Doe de inktvis, ui en peultjes in de pan en roerbak 2 minuten op maximaal vuur. Voeg de andere ingrediënten toe en roerbak nog 1 minuut. Sluit de pan, draai het vuur laag en wacht 2 minuten. Roer er de knoflook en de basilicum door en serveer. Inktvis uit de wok met knoflook en peultjes Voor 4 personen: 500 gram pijlstaartinktvislijf (‘tubes’), ontdooid straaltje olie 8 tenen knoflook, grof gehakt 1 rode ui, in dunne flinters 400 gram peultjes 1 à 2 Spaanse pepers, met zaad en al gesneden 2 theelepels suiker 2 eetlepels nam pla (Thaise vissaus) 2 eetlepels oestersaus handje basilicumblaadjes (liefst Thaise) ...