Resultaten voor visvidee met mosselen jeroen meuse

Jeroen Meus - Mosselen met gremolata, mosselsaus en kruidenbroodjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/mosselen-met-gremolata-mosselsaus-en-kruidenbroodjes

... mosselen met gremolata, mosselsaus en kruidenbroodjes - Gremolata is een Italiaans trucje om gerechten op te waarderen. Je maakt het met knoflook, citroenrasp en peterselie. jeroen combineert het met mosselen en knapperige kruidenbroodjes. - De mosselen Spoel de mosse ...

Jeroen Meus - Pasta met venkel, mosselen en pastis - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pasta-met-venkel-mosselen-en-pastis

... Pasta met venkel, mosselen en pastis - Aan zee kookt Jeroen natuurlijk graag met mosselen. Een pasta met mosselen, pastis, venkel en kruidenkaas bijvoorbeeld. Snel klaar en echt zomers! - Was de mosselen een paar keer in koud water zodat al het zand verwijderd is ...

Jeroen Meus - Stoofpot van zeewolf met mosselen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofpot-van-zeewolf-met-mosselen

... Stoofpot van zeewolf met mosselen - Zeewolf leent zich uitstekend voor allerlei stoofpotten. Het is een stevige vis met een uitgesproken maar bijzonder fijne smaak, die verkrijgbaar is van april tot augustus. jeroen bereidt hem op Provençaalse wijze met mosselen, pap ...

Jeroen Meus - Venkelsoep met mosselen en lavas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/venkelsoep-met-mosselen-en-lavas

... Venkelsoep met mosselen en lavas - Dit is een gastronomisch mosselsoepje, gemaakt met het kookvocht van de mosselen. De curry en kokos geven het een oosterse toets. Er is wat werk aan, maar het is zeker de moeite waard. - Venkelsoep met mosselen en lavas Verwarm een ...

Jeroen Meus - Mosselen à la nage - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/mosselen-a-la-nage

... mosselen à la nage - De mosselen zijn op dit moment top. Gebruik ze om deze klassieke bereiding te maken waarbij het kookvocht van de mosselen wordt gebonden met room en boter. De mosselen zwemmen als het ware in hun saus – vandaar de naam. - De mosselen Was de mo ...

Mosselen 'marinières', Mosselen : Recepten – e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/mosselen-marinieres/recept/1138

... Bereiding van mosselen 'marinières'Maak de mosselen goed zuiver.Schil de ui en de sjalot en snij in ze kleine stukjes. Hak de peterselie superfijn.Doe de mosselen in een kookpan samen met de ui, de sjalot, de peterselie en de witte wijn op een goed warm vuur.Wanneer ...

Jeroen Meus - Een Mexicaanse salade met mosselen, uit het vuistje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/een-mexicaanse-salade-met-mosselen-uit-het-vuistje

... Een Mexicaanse salade met mosselen, uit het vuistje - Oktober is een topmaand voor mosselen. De klassieke mosselbereidingen zijn geweldig, maar ze smaken ook perfect in deze Mexicaanse snack die je uit het vuistje kunt eten. Om de vingers bij af te likken! - 0. Spoel ...

Jeroen Meus - Curryrisotto met mosselen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/curryrisotto-met-mosselen

... Curryrisotto met mosselen - Risotto en vis zijn samen goud op je bord. Dit keer werkt jeroen de klassieke Italiaanse rijstbereiding af met een portie mosseltjes en flink wat boter. Dat het smaakt! - 0. Spoel de mosselen goed in koud water. 1. Spoel de selder en snippe ...

Jeroen Meus - Koninginnenhapje met zalm, schelvis, mosselen en grijze garnalen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/koninginnenhapje-met-zalm-schelvis-mosselen-en-grijze-garnalen

... Koninginnenhapje met zalm, schelvis, mosselen en grijze garnalen - Op onze nationale feestdag maakt Jeroen een koninginnenhapje van de zee met vis, mosselen en Noordzeegarnalen. Hij geeft er een eenvoudige aardappelpuree bij voor een écht koninklijk ge ...

Jeroen Meus - Mosselen in 't groen met pasta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/mosselen-in-t-groen-met-pasta

... mosselen in 't groen met pasta - mosselen kan je op allerlei manieren eten. Allemaal goed, zolang de smaak van de saus de mosselen niet overheersen. jeroen serveert de populaire weekdiertjes in een milde saus boordevol groene kruiden. Geen frieten of brood deze keer: ...