Resultaten voor vissaus

Recepten - Witloofsalade met vinaigrette van vissaus en verse munt

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Witloofsalade_met_vinaigrette_van_vissaus_en_verse_munt

... een keukenrobot of plet ze in een stamppot. Snijd de muntblaadjes in fijne reepjes. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette van vissaus. Doe het limoensap en de rietsuiker in een kom. Meng tot alle suiker is opgelost. Voeg dan de vissaus, look en Spaanse peper toe en meng goed. Neem een slakom en meng het witloof, munt en de vinaigrette van vissaus voorzichtig onder elkaar. www.witl ...

Gebakken zeetong met gembersaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-zeetong-met-gembersaus

... Gebakken zeetong met gembersaus - Meng de look, citroengras, vissaus, suiker en zout goed door elkaar. Marineer de vis dan in dit mengsel gedurende 10 minuten. Zet een pan met anti)kleeflaag op het vuur. Leg, als de olie begint te dampen, de afgedroogde vis in de pan ...

Rijstvermicelli met rundvlees en citroengras | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstvermicelli-met-rundvlees-en-citroengras

... ok, en het wit van de lente ui. Bak hierin snel vlees en de gemalen citroengras. Blijf voortdurend omscheppen. Breng op smaak met vissaus, sojasaus, ketjap, suiker, peper en het groene van het lente ui. Neem 4 grote kommen, leg de kruidensla op de bodem van een kom. Zet vervolgens de gekookte vermicelli erop en gebakken vlees. Serveer met vinaigrette van vissaus en gehakte geroosterde pindanoten. Vinaigrette van vissaus: Meng de suiker met de limoensap en vissaus. Roer tot het suiker is opgelost, doe de gehakte look en Spaanse peper erin, serveer. Ingrediënten 300 gr Suzi Wan rijstvermicelli 300 gr rundsvlees 1 el fijngehakte citroengras 1 ui 1 el gehakte look 1 el geroosterde, gehakte pinda's ½ komkommer 100 gr soja ...

Rijstvermicelli met gegrild rundsvlees en citroengras | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstvermicelli-met-gegrild-rundsvlees-en-citroengras

... an de lente-ui. Voeg dan de knoflook toe en vervolgens het vlees en citroengras. Blijf voortdurend omscheppen. Breng op smaak met vissaus, sojasaus en de suiker. Neem 4 grote kommen. Schep de mengeling van kruiden en sla op de bodem, leg daar de vermicelli op en dek af met het gebakken vlees. Voor de vinaigrette: Doe het limoensap en de suiker in een kom. Meng tot alle suiker is opgelost. Voeg vissaus, look en peper toe en meng goed. Serveer met vinaigrette van vissaus en grof gehakte koriander. Ingrediënten 500 gr rijstvermicelli 400 gr filet pur 1 el gemalen citroengras 2 uien 4 teentjes knoflook 1 komkommer 100 gr sojascheuten 4 takjes munt 4 takjes koriander 4 bosjes lente-ui 8 slabladeren 1 el vissaus 1 el sojasaus peper en suiker olie om te bakken 1 kommetje 'vinaigrette' van vissaus (met Spaanse pepers, look, 2 ...

Soep van garnalen met witloof | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/soep-van-garnalen-met-witloof

... it. Pel de scampi. Hak de scampi en lente-ui met een hakmes of maal in een keukenrobot. Kruid de mengsel van scampi met 1eetlepel vissaus, snuifje peper en zout. Was het witloof en snij in stukken. Snij de groene gedeelte van lente-ui en koriander fijn. Bereiding: Zet een soeppan op het vuur. Laat de pan heet worden; Doe 1 eetlepel arachideolie in de ...

Sint-jakobsvrucht met chilipeper en pinda

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sint-jakobsvrucht-op-de-barbecue-met-chilipeper

... roen van de lente-ui fijn in ringetjes. Eens de olie 140°C opgewarmd is werp je de lente-ui erin. Laat afkoelen.Breng voor de vissaus-vinaigrette het water aan de kook en voeg de suiker toe totdat alles opgelost is tot suikerwater. Laat afkoelen. Hak de look en de Spaanse peper fijn. Verwijder de zaadjes. Meng met de vissaus en het citroensap tot een vinaigrette.Snijd de chilipeper fijn met zaadjes. Voeg toe aan ...

Gestoomde dim sums van rundvlees | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gestoomde-dim-sums-van-rundvlees

... Gestoomde dim sums van rundvlees - Meng het rundgehakt met de sojasaus, vissaus, look, het pepertje en de gesnipperde lente-uitjes. Verdeel in het midden van de wontonvelletjes en plooi ze dicht in de vorm van een beursje. Knoop er eventueel een stengeltje bieslook rond. ...

Recepten - Lenterolletjes met Finettes

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Lenterolletjes_met_Finettes

... p een zacht vuurtje trekken. Laat afkoelen. Hak de teentjes knoflook en het rode pepertje fijn en roer door het suikerwater. Voeg vissaus en citroensap toe en zet koel weg tot gebruik. Wil je de ‘vinaigrette’ niet pikant, gebruik dan minder of geen rode peper. Snipper de ui, snijd de Finettes in dunne plakjes. Verhit wat olie in de wok en bak hierin de ui, ...

Wok met scampi en krieltjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/wok-met-scampi-en-krieltjes

... t één eetlepel vetstof. Verwarm de wok en voeg de wokgroenten en de scampi’s toe. Na ongeveer 5 minuten roerbakken voeg je de vissaus, de sojasaus en het verkruimeld bouillonblokje toe samen met ½ glas water. Roer alles goed rond en voeg de voorgekookte krieltjes toe. Serveertip Serveer met verse koriander. In ...

Lenterolletjes van kwartel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lenterolletjes-van-kwartel

... an de lente-ui goudgeel, en voeg er het vlees bij. Bak het vlees gaar gedurende 2 minuten. Voeg de paddenstoelen toe en kruid met vissaus, sojasaus, suiker, zout en peper. Laat nog een minuut bakken. Houd apart. Maak nu de rolletjes: vul een grote kom met heet water uit de kraan. Dompel een stuk rijstpapier in het hete water en haal het er onmiddellijk weer uit. Leg het rijstpapie ...