Resultaten voor varkensribstuk

Jeroen Meus - Varkensribstuk in de oven met geroosterde groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkensribstuk-in-de-oven-met-geroosterde-groenten

... varkensribstuk in de oven met geroosterde groenten - Een stevig varkensribstuk is ideaal om er een geurige ovenschotel mee te bereiden. Wedden dat de braadgeur van het ribstuk en de kruidenboter je tafelgenoten spontaan richting keuken lokt? In ruil kan je hen vragen om de afwas ...

Koken uit De Free Range Cook (salade met biet en rucola)

http://aantafelmettanja.blogspot.com/2012/07/koken-uit-de-free-range-cook-salade-met.html

... epten als: chili-jam, pijlinktvis met vijfkruidenpoeder, spieringbeigneits, couscous met druiven en cranberry's of een geroosterd varkensribstuk met venkel, ui en appel. Allemaal aantrekkelijke en zeer gevarieerde gerechten die je prima zelf kunt maken.De salade met bieten is ook een makkie alhoewel hier wel rekening moet worden gehouden met de oventijd die de bieten nodig hebben. Maak dit recept dus niet op een maandagavond met de verwachting dat je binnen het half uur aan de maaltijd zit.Je hebt voor zes personen nodig: 4 geschilde middelgrote verse bieten in partjes gesneden, 4 eetlepels goede olijfolie, 1 eetlepel bruine suiker, 1 eetlepel balsamicoazijn, zout en peper, 200 gram rucola, 1 handvol jonge bietenblaadjes (alternatief: jonge en gemengde slasoorten), sap van 1 citroen, 135 gram geroosterde amandelen (ik gebruikte geroosterde amandelschaafsel), 120 gram verkruimelde feta.Bereiden:Verwarm de oven voor op 180 graden en leg de stukken rode biet in een ovenschaal en meng vervolgens twee eetlepels olijfolie, de basterdsuiker en de balsamicoazijn daar goed door ...

Koken uit De Free Range Cook (salade met biet en rucola)

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2012/07/koken-uit-de-free-range-cook-salade-met.html

... epten als: chili-jam, pijlinktvis met vijfkruidenpoeder, spieringbeigneits, couscous met druiven en cranberry's of een geroosterd varkensribstuk met venkel, ui en appel. Allemaal aantrekkelijke en zeer gevarieerde gerechten die je prima zelf kunt maken.De salade met bieten is ook een makkie alhoewel hier wel rekening moet worden gehouden met de oventijd die de bieten nodig hebben. Maak dit recept dus niet op een maandagavond met de verwachting dat je binnen het half uur aan de maaltijd zit.Je hebt voor zes personen nodig: 4 geschilde middelgrote verse bieten in partjes gesneden, 4 eetlepels goede olijfolie, 1 eetlepel bruine suiker, 1 eetlepel balsamicoazijn, zout en peper, 200 gram rucola, 1 handvol jonge bietenblaadjes (alternatief: jonge en gemengde slasoorten), sap van 1 citroen, 135 gram geroosterde amandelen (ik gebruikte geroosterde amandelschaafsel), 120 gram verkruimelde feta.Bereiden:Verwarm de oven voor op 180 graden en leg de stukken rode biet in een ovenschaal en meng vervolgens twee eetlepels olijfolie, de basterdsuiker en de balsamicoazijn daar goed door ...

Aan tafel met Tanja: juli 2012

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2012_07_01_archive.html

... epten als: chili-jam, pijlinktvis met vijfkruidenpoeder, spieringbeigneits, couscous met druiven en cranberry's of een geroosterd varkensribstuk met venkel, ui en appel. Allemaal aantrekkelijke en zeer gevarieerde gerechten die je prima zelf kunt maken. De salade met bieten is ook een makkie alhoewel hier wel rekening moet worden gehouden met de oventijd die de bieten nodig hebben. Maak dit recept dus niet op een maandagavond met de verwachting dat je binnen het half uur aan de maaltijd zit. Je hebt voor zes personen nodig: 4 geschilde middelgrote verse bieten in partjes gesneden, 4 eetlepels goede olijfolie, 1 eetlepel bruine suiker, 1 eetlepel balsamicoazijn, zout en peper, 200 gram rucola, 1 handvol jonge bietenblaadjes (alternatief: jonge en gemengde slasoorten), sap van 1 citroen, 135 gram geroosterde amandelen (ik gebruikte geroosterde amandelschaafsel), 120 gram verkruimelde feta. Bereiden: Verwarm de oven voor op 180 graden en leg de stukken rode biet in een ovenschaal en meng vervolgens twee eetlepels olijfolie, de basterdsuiker en de balsamicoazijn daa ...