Resultaten voor varkenshaasje met mosterd saus en porto

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Varkenshaasje met Rode Porto

http://www.receptjes.be/recept_varkenshaasje_porto.html

... varkenshaasje met Rode porto Ingredienten Voor 2 Personen: - 1 varkenshaasje - 25 cl rode porto - 100 gr kruidenboter - peper en zout - rode peperbolletjes voor de afwerking - een pakje jachtsaus - een scheutje cognacBereidingswijze Bak het varkenshaasje lichtbruin aan al ...

Gestoomd varkenshaasje met groene asperges | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomd-varkenshaasje-met-groene-asperges

... Gestoomd varkenshaasje met groene asperges - Snijd het haasje in 4 stukken en kruid alles met peper en zout. Leg de stukken vervolgens in een stoomschaaltje. Week de morilles in porto, knijp ze uit en leg ze bij het vlees. Schil de asperges en snijd ze in stukken. Kook het ...

Recept Piet Huysentruyt - varkenshaasje met asperges - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/VARKENSHAASJE-MET-ASPERGES/1268

... NSHAASJE MET ASPERGES Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 1 varkenshaasje van 750 g1 varkenshaasje van 750 g • 12 asperges (groene en witte)12 asperges (groene en witte) • 250 gram morilles250 gram m ...

Recepten-Kerst-Recept-Feestdagen menu's Varkenshaasje in mosterdsaus hoofdgerecht kerst recept De kook o theek

http://www.kookotheek.com

... Kerst recept varkenshaasje in mosterdsaus Ingrediënten: 4 pers.2 varkenshaasjes van circa 250 g 1 ui 1 teentje knoflook 2 eetlepels olie of 30 gr: braadboter 1 flinke eetlepel mosterd 2 theelepels fijngehakte dragon 1 glas droge witte wijn  3 eetlepels crème fraî ...

Recept voor Gebakken varkenshaasje met gewokte groentjes en aardappelblokjes | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gebakken-varkenshaasje-met-gewokte-groene-groentjes-en-aardappelblokjes-sausje-van-porto/

... : 37 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 600 g varkenshaasje Toevoegen 1 dl bruine fond Toevoegen 6 eetlepels porto Toevoegen 300 g vastkokende aardappels Toevoegen ...

Varkenshaasje met koffiesaus en gebakken groenten | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenshaasje-met-koffiesaus-en-gebakken-groenten

... eine blokjes en stoof aan in wat boter. Schik de groenten op het bord, leg het vlees erop en versier met de saus. Ingrediënten 1 varkenshaasje 1 kop koffie 250 gr pompoen ½ pastinaak ½ knolselder 2 aardperen boter sojaroom 1 el suike ...

Varkenshaasje met koffiesaus en gebakken groenten - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenshaasje-met-koffiesaus-en-gebakken-groenten

... gebakken groenten By: Petra Vandewouer Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: varkenshaasje : 1 koffie : 1 kop pompoen : 250 gr pastinaak : 1/2 knolselder : 1/2 aardperen : 2 boter sojaroom suiker : 1 el Directions: 1. Va ...

Varkenshaasje in bladerdeeg met appel | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkenshaasje-in-korstdeeg-met-appel

... varkenshaasje in bladerdeeg met appel - Bak het varkenshaasje bruin langs alle kanten. Snijd de appelen in een fijne brunoise en stoof ze aan in wat boter tot ze gaar zijn. Laat de helft ervan afkoelen, de andere helft blussen met rum. Voeg water en bouillon toe alsook de ...

Varkenshaasje met jagersaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/masterchef/recept/varkenshaasje-met-jagersaus

... eg wat roux erbij. Breng op smaak met peper en zout. Mix de de saus en voeg vervolgens de champignons, spek en ajuin toe. Bak het varkenshaasje en werk af met fijngesnipperde peterselie. Ingrediënten 250 gr champignons 250 gr zilveruitjes 2 dl kalfsfond 1 el maïszetmeel ...

Varkenshaasje met mosterdsaus, bloemkool en gekookte aardappel | VTM Koken

http://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/varkenshaasje-met-mosterdsaus-bloemkool-en-gekookte-aardappel

... kenshaasje met mosterdsaus, bloemkool en gekookte aardappel - Laat de aardappelen gaar koken in licht gezouten water. Besmeer het varkenshaasje ruim met graanmosterd. Verwarm de vetstof in een hete pan en schroei het varkenshaasje dicht. Voeg een eetlepel water en een eetl ...