Resultaten voor triple van rood fruit dessert

Panna cotta met rood fruit en citroenverbena | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panna-cotta-met-rood-fruit-en-citroenverbena

... Panna cotta met rood fruit en citroenverbena - Maak dit dessert volledig op voorhand. Erg handig als je gasten hebt! Kook de room samen met de suiker, het sap van de citroen, een beetje citroenverbena en voeg er de agar agar aan toe. Vul het potje met het rood fruit ...

Pomelo , pompelmoes en ijs van bosvruchten | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/pomelo-pompelmoes-en-ijs-van-bosvruchten

... Pomelo , pompelmoes en ijs van bosvruchten - Het zoete van het ijs en het frisse van de pomelo en pompelmoes maken dit een erg lekker dessert. Pel het vruchtvlees uit de pomelo. Snij de kwartjes vruchtvlees uit de pompelmoes.  Dresseer ze in een kom of bord.  Verb ...

Zomertip: heerlijke sangria met gin en cava | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/zomertip-heerlijke-sangria-met-gin-en-cava

... r als de echte. Gin, cava en lekker veel fruit, kan niet slecht zijn! Neem een kan en vul één derde met ijsblokjes. Voeg gin en triple sec (of cointreau) naar smaak toe. Giet er het sinaasappelsap bij.  Snij een sinaasappel en een citroen in schijven. Snij de aar ...

Kokossoepje met rood fruit | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kokossoepje-met-rood-fruit

... Kokossoepje met rood fruit - Hak de gember fijn. Snijd de appel en de banaan in kleine stukjes. Meng de appel met de banaan, de gember, de suiker, citroensap, de room, de melk en de kokosmelk en mix alles tot een schuimige massa. Doe de soep in een diep bord en vers ...

Jeroen Meus - Het simpelste dessert ooit - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/het-simpelste-dessert-ooit

... Het simpelste dessert ooit - Tijdens de feestdagen is er niet altijd genoeg tijd om complexe desserten te bereiden, of misschien komt er onverwacht bezoek en wilt u hen toch een smakelijk en huisgemaakt nagerecht voorzetten. In 1-2-3 bereid je dit zoet, smeuïg, fru ...

Carolines blog: Limoncelloroom met aangeschoten rood fruit

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/07/limoncelloroom-met-aangeschoten-rood.html

... Limoncelloroom met aangeschoten rood fruit Ingrediënten:- 8 lange vingers- 3 el limoncello Voor de limoncelloroom:- 2 eieren, gesplitst- 55 g fijne kristalsuiker- 2 el geraspte citroenschil- 185 ml slagroom Aangeschoten roodfruit:- 200 g rood fruit, zoals frambozen ...

ALDI België - Koekjestaart

http://nl.aldi.be/aldi_koekjestaart_588.html

... Ingrediënten 2 pakjes "petit beurre"- koekjes GALA® 250 ml room (min 35 % vetgehalte) MELRO® 100 g suiker melk triple sec hagelslag TARTICHOC® Bereidingswijze Klop de room met de suiker stijf. Doe een scheutje triple sec in een bordje melk. Dompel elk koekje hee ...

ALDI België - Koekjestaart

http://nl.aldi.be/aldi_koekjestaart_588.html

... Ingrediënten 2 pakjes "petit beurre"- koekjes GALA® 250 ml room (min 35 % vetgehalte) MELRO® 100 g suiker melk triple sec hagelslag TARTICHOC® Bereidingswijze Klop de room met de suiker stijf. Doe een scheutje triple sec in een bordje melk. Dompel elk koekje hee ...

Roggebrood toetje met rood fruit - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/roggebrood/roggebroodtoetje-rood-fruit

... Roggebroodtoetje met rood fruit 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 10 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 4 sneetjes Fries roggebrood, in kleine stukjes 400 g gemengd rood fruit (aardbeien, frambozen, br ...

Rosé gelei met rood fruit | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rose-gelei-met-rood-fruit

... Rosé gelei met rood fruit - Kook de wijn met 8 el suiker, gelatine en de opengesneden vanillestok, tot hij 1/4de is ingekookt. Laat afkoelen in de koelkast gedurende 4-5 uur. Haal de gelei uit de koelkast en roer erin, schik in het midden van een diep bord 2 soeple ...