Resultaten voor traditionele ovenkoeken

Ovenkoeken - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/ovenkoeken

... ovenkoeken By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: gist : 35 gr lauw water : 180 gr boter : 70 gr zout : 7 gr bloem : 375 gr Directions: 1. Meng de gist met lauw water. 2. Meng de bloem, het zout en de ...

Traditionele pesto - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/pesto/traditionele-pesto

... traditionele pesto 1 portie 0 min voorbereiden 5 min bereiden 0 min wachten waardering8.2obv 10 waarderingen Sauzen / dipsVegetarischItaliaans Ingrediënten 50 g pijnboompitten, geroosterd 1 bosje basilicum 50 g Parmezaanse kaas 1 teentje knoflook 2-3 eetlepels olijfolie ...

Recept Traditionele Griekse salade – Salades & zo

http://www.saladesenzo.nl/135/traditionele-griekse-salade/

... traditionele Griekse salade3 smaakvolle tomaten, middelgroot 1 flinke ui circa 10 zwarte (Kalamata) olijven, ontpit stuk fetakaas van 150 á 200 gram 3 el olijfolie van goede kwaliteit citroensap van een halve citroen zwarte peper uit de molen oregano Snij de tomaat in stukken ...

Flammkuchen met Spekjes en Rode Ui recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/flammkuchen-met-spekjes-rode-ui/

... j nu dol zijn op pizza. Een heerlijke Flammkuchen gaat er bij ons dus ook goed in. Deze flammkuchen met spekjes en rode ui is een traditionele versie. De traditionele Flammkuchen beleg je niet met tomatensaus maar met creme fraiche en zure room. Hier gaan dan spekjes en rode uien op. Buitenom deze traditionele versies hebben wij ook nog andere versies gemaakt bijvoorbeeld deze versie met carpaccio. Bereiding van Flammkuchen met spekjes & rode ui Bereid het deeg voor de Flammkuchen, zoals staat beschreven in ons basisrecep ...

Traditionele kerstkoekjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/koekjes/traditionele-kerstkoekjes

... traditionele kerstkoekjes 100 kerstkoekjes 10 min voorbereiden 25 min bereiden 10 min wachten waardering7.8obv 11 waarderingen GebakVleesSpaans Ingrediënten boter om in te vetten 750 g bloem, plus iets extra 3 eetlepels kristalsuiker 400 g reuzel sap van ½ citroen po ...

Mesfouf met rozijnen en honing - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/couscous/couscous/mesfouf-rozijnen-honing

... de snelkook couscous klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking (of stoom als je extra fijne couscous gebruikt de couscous op traditionele wijze).Roer de uitgelekte rozijnen, honing en suiker voorzichtig door de couscous en dien het toetje warm op. Je kunt ervoor kiezen om het in kleine bakjes te serveren met amandelschaafsel of, als je het op traditionele wijze wilt opdienen, in een grote berg op een plat bord. Garneer het toetje met amandelschaafsel.Ook leuk (vooral als je veel gasten en weinig tijd hebt) is om de mesfouf in een tulband te doen en deze op een groot bord of dienblad ondersteboven te keren. Vul dan het gat met flink wat amandelschaafsel en losse rozijnen. OpmerkingMesfouf is de Al ...

Klassieke Cobb Salad » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/klassieke-cobb-salad/

... en Amerikaanse salade die bestaat uit allerlei “chopped” groenten die mooi naast elkaar gepresenteerd worden in de salade. De traditionele versie bevat een heleboel fantastisch lekkere en frisse groenten en vandaag laat ik jullie mijn vereenvoudigde versie zien! Deze salade is niet alleen lekker en leuk als lunch of av ...

Jeroen Meus - Tajine met lamsschouder, groenten, koriander en munt - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tajine-met-lamsschouder-groenten-koriander-en-munt

... e keuken worden bijzonder smakelijke stoofpotjes gegeten. Om het helemaal ‘echt’ te doen, is het prettig om ze in een traditionele tajine te bereiden. Jeroens recept met lamsschouder zal zeker in de smaak vallen, want het malse vlees combineert schitterend met de aromatische kruidenmix en de verse groenten. Iedereen die een klein beet ...

Kokos-citroentaart (vegan) » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/kokos-citroentaart-vegan/

... rden. :) Nu is een citroen wel geel, maar het citroensap zorgt er helaas niet meteen voor dat heel je taart ook geel ziet. Bij de traditionele versie zorgen het eigeel en de boter voor deze kleur, maar in onze geval moesten we wat gaan experimenteren. Zo voegde ik bijvoorbeeld een halve theelepel kurkuma toe aan de vulling (dit geeft ook de gele kleur aan curry poeder). Helemaal optioneel, maar wel mooi om je taart die gele kleur te geven zonder een bijsmaakje! ...

Roergebakken spruitjes recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7472/roergebakken-spruitjes

... e olie in een wok of roerbakpan. Bak al omscheppend de spruitjes met tijm ca. 4. min. Bestrooi met peper. - 300 g spruitjes, 2 el traditionele olijfolie, 0.5 tl verse tijm ...