Resultaten voor tongrolletjes op oostendse wijze jeroen meus

Oesters op Oostendse wijze - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/oesters-op-oostendse-wijze

... Oesters op oostendse wijze By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: champagne oesters Directions: 1. Open de oesters en maak het vlees los. Vang het sap op. Kook de champagne samen met de azijn, de sjalot ...

Griet op Oostendse wijze

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/griet-op-oostendse-wijze

... Griet op oostendse wijze - Griet op oostendse wijze - Was de aardappelen en kook ze in de schil met zout. Laat afkoelen en schil ze. Prak ze met een vork. Voeg gesmolten boter en peper en zout naar smaak toe. Blancheer de paksoi kort in veel water met zout. Snijd ze in ...

Oostendse zeetong | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/oostendse-zeetong

... oostendse zeetong - Kook de mosselen op klassieke wijze (selder, ui, tijm, laurier en peterselie, witte wijn, goed kruiden met peper). Stoom de zeetongen gaar met een klein beetje witte wijn, gedurende 2 minuten op 120 graden. Kook daarna het kookvocht (van de mosselen en de ...

Tongrolletjes met spinaziepuree

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gepocheerde-tongrolletjes-met-spinaziepuree-en-saffraan

... Gepocheerde tongrolletjes met spinaziepuree en saffraan - Gepocheerde tongrolletjes met spinaziepuree en saffraan - Aardappelen garen in gezouten water afgieten en pletten.Spinazie stoven en onder de aardappelpuree mengen. Kruiden met peper en zout.De tongrolletjes pocheren ...

Tongrolletjes gepocheerd in kokosmelk - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tongrolletjes/tongrolletjes-gepocheerd-kokosmelk

... n ½ eetlepel currypasta 2 minuten. Voeg kokosmelk, limoenrasp en sap en zout naar smaak toe. Verwarm tegen de kook aan. Zet de tongrolletjes erin en pocheer ze in 6-8 minuten zachtjes gaar. Schep ze uit de pan op warme borden. Laat de saus nog iets inkoken en schep deze over de tongrolletjes. Strooi de uiringetjes erover. Lekker met worteltjes en gekookte krieltjes of noedels. Extra benodigd Cocktailprikkers Vervangende visTongschar, tilapia, pangasius, schol KookboekHet recept 'Tongrolletjes gepocheerd in kokosmelk' is afkomstig uit het kookboek... Over VIS & VIShet Nederlands Visbureau'Over VIS & VIS' is een uitgave van het Nederlands Visbureau waarin lezen en genieten op unieke wijze samengaan. Een boek met actuele achtergrondinformatie... lees verder© Nederlands Visbureau. Receptfotografie door Fotostudio Voorhuis. ...

Aardappelgratin met tongrolletjes, garnalen en kerstomaatjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelgratin-met-tongrolletjes-en-grijze-garnalen

... Aardappelgratin met tongrolletjes en grijze garnalen - tongrolletjes zijn niet alleen lekker licht, ze zijn ook eenvoudig klaar te maken. Deze tongrolletjes met grijze garnalen kan je als hoofdgerecht eten maar ook als voorgerecht is het een topper.  - Snijd de geschilde ...

Jeroen Meus - Varkensschenkel op Luikse wijze - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkensschenkel-op-luikse-wijze

... Varkensschenkel op Luikse wijze - Ossobuco wordt normaal gemaakt met kalfsschenkels. Maar voor deze typisch Belgische bereiding gebruikt Jeroen varkensschenkels, bier en Luikse stroop. Alle smaken zitten erin: het zoete van de stroop en de suiker, het zuur van de azijn ...

Normandische tongrolletjes | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/normandische-tongrolletjes

... Normandische tongrolletjes - Neem een kookpot en leg er de tongrollen in. Voeg wijn of cider toe tot de tongrollen onderstaan. Laat opkoken met het deksel op de pot. Van zodra het kookt, het vuur zachter zetten, de tongrolletjes draaien en verder laten garen op een zacht vuurtje ...

Jeroen Meus - Bloemkoolsoep op Oosterse wijze - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bloemkoolsoep-op-oosterse-wijze

... Bloemkoolsoep op Oosterse wijze - Met typisch Belgische bloemkolen maakt jeroen een Oosterse soep. De exotiek is voornamelijk te danken aan een flinke lepel gele currypasta en flink wat kokosmelk. Wie als basis groentebouillon gebruikt en de vissaus vervangt door sojasaus, ...

Tongrolletjes met citroengrascrème - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tongrolletjes/tongrolletjes-citroengrascreme

... et het sap van de limoen. Rol de tongfilets netjes op tot kleine rolletjes en zet elk rolletje vast met een cocktailprikker.Leg 3 tongrolletjes op elk stapeltje vetvrij papier. Giet er de citroengrascrème over. Breng op smaak met zout en peper en vouw de papillotes zorgvuldig dicht. Leg de papillotes op een bakplaat. Laat ze 8 minuten stomen in de oven.Serveer de tongrolletjes met al dente gestoomde basmatirijst. Extra benodigd Vetvrij papier KookboekHet recept 'Tongrolletjes met citroengrascrème' is afkomstig uit het kookboek... Heerlijke ovengerechtjes à la papillotesSandra MahutJe maakt niets zo snel in de keuken als papillotes. In dit boek vind je originele recepten voor ovengerechtjes met vlees, groenten en natuurlijk ook... lees verder© Good Cook Publishing. ...