Resultaten voor tomatenpuree

Pasta met worst | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pasta-met-worst

... ijn. Smelt een klontje boter in een pan. Voeg de ui toe en bak glazig. Verkruimel het groentebouillonblokje boven de pan. Voeg de tomatenpuree toe. Kruid met peper. Voeg wat water toe en laat even sudderen. Smelt een flinke klont boter in een andere pan. Bak de braadworsten gaar. Giet het braadvocht van de worsten bij de tomatensaus. Meng de pasta met de tomatensaus. Snijd de ...

Recepten - Vegetarische wrap

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Vegetarische_wrap

... der de ovengrill. Kruid ze met een weinig zout en met peper. Pel en ontpit de tomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de tomatenpuree met het chilipoeder. Smeer elke wrap in met tomatenpuree. Verdeel er de schijfjes courgette, de blokjes tomaat, de raketsla en de koriander over. Rol de wraps strak op. ...

Pitapizzaatjes (32 stuks) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pitapizzaatjes-32-stuks

... es eruit en snijd de tomaten in blokjes. Maak de champignons schoon met een stuk keukenpapier en snijd ze in schijfjes.  Meng de tomatenpuree met de olijfolie. Kruid met oregano, peper en zout. Schep op elk pizzabodempje wat tomatenpuree en strijk uit met de lepel. Leg op elke pizza wat tomatenblokjes, champignons en mozzarella. Leg er enkele kappertjes op.  Zet de pizzaatjes 7 minuten in de oven. Snijd ze in 4 of 6 stukjes en dien op.  Ingrediënten 4 pitabroodjes 2 tomaten ½ bakje champigno ...

Minestronesoep | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/minestrone

... onesoep - Snijd de groenten in kleine blokjes (mirepoix) en was deze vervolgens. Stoof de groenten aan in gesmolten boter Voeg de tomatenpuree er eerst aan toe en dan pas de tomatenblokjes en de groentenbouillon. Laat alles gedurende ongeveer 15 minuten koken op een zacht vuurtj ...

Rouille | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/rouille

... Rouille - Pel de look en maak een tapenade in de cutter. Doe er saffraandraadjes bij en tomatenpuree. Voeg eventueel naar smaak een spaans pepertje toe. Zet alles onder met olijfolie en cutter alles fijn. Maak een mayonaise en meng 4 el mayonaise met looktapenade (hoeveelheid ...

Tomatenflan | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tomatenflan

... in 8 en versnipper de look. Warm de olie op in een kookpot. Doe de tomaten en de look erin. Voeg het water toe. Doe de ketchup en tomatenpuree erbij en roer goed door. Draai het vuur lager wanneer het kookt, en laat ongeveer 20 min sudderen tot het water verdampt is. Pureer alles met een mixer. Giet de ...

Scampi in roze roomsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-roze-roomsaus

... out. Bak ze 1 minuut aan elke kant aan. Blus de scampi met witte wijn en water. Doe er kreeftenbouillon bij en een koffielepeltje tomatenpuree. Giet de room erbij en laat alles opkoken. Werk af met peterselie. Serveer met pasta of rijst. Ingrediënten 1 th lepel tomatenpuree 1 dl kreeftenbouillon 2 dl witte wijn 24 dikke scampi een klontje boter 1 dl room peterselie ...

Vegetarische wrap

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vegetarische-wrap

... szijden onder de ovengrill. Kruid ze met peper en zout. Pel en ontpit de tomaat en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de tomatenpuree met het chilipoeder. Smeer elke wrap in met tomatenpuree. Verdeel er de schijfjes courgette de blokjes tomaat de raketsla en de koriander over.Rol de wraps strak op. ...

Champignon-mosterdsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/champignon-mosterdsaus

... e champignons in 4 en bak ze mee aan, samen met de look. Blus de pan met water en giet de room erbij. Voeg de mosterd, ketchup en tomatenpuree toe en roer door. Kruid met peper en zout. Overstrooi met gehakte peterselie. Ingrediënten 1 th lepel ketchup 1 th lepel mosterd ½ el tomatenpuree 1½ dl water ½ ui 1 teentje look 1 bakje champignons 1 el g ...

Tortellini met tomatensaus | In 25 minuten klaar! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/tortellini-met-tomatensaus/

... ytomaten toe en bak een minuut of 10 totdat de tomaatjes zacht zijn. Voeg vervolgens de knoflook toe en bak 1 minuut mee. Voeg de tomatenpuree toe. Bak de tomatenpuree 1 minuut mee. Voeg de room, spinazie en een snufje zout en peper toe. Laat dit even warm worden. Voeg dan de geraspte Parmezaanse kaas toe en de gekookte tortellini. Meng alles door elkaar en als de kaas gesmolten is, kan het vuur uit. Lekker met nog wat pijnboompitjes. 200 gr tortellini, 1 ui, 2 tenen knoflook, 250 gr cherrytomaten, 4 geroosterde paprika's, 1 el tomatenpuree, 150 ml slagroom of kookroom, 50 gr Parmezaanse kaas, 100 gr spinazie (vers of diepvries), zout en pepe ...