Resultaten voor taart met krieken

Gehaktballetjes met krieken | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gehaktballetjes-met-krieken

... Gehaktballetjes met krieken - Meng het gehakt met het ei en paneermeel en kruid met peper en zout. Rol er dikke ballen van en bak ze mooi bruin aan alle kanten, laat ze sudderen gedurende 15 minuten. Blus de pan met het sap van de krieken, doe er het maiszetmeel bij. ...

Lekker bakken: Kriekentaart met vanillepudding | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lekker-bakken-kriekentaart

... Lekker bakken: Kriekentaart met vanillepudding - Giet de melk in een kookpotje en voeg het vanillepudding poeder toe. Doe de vanillesuiker en 50 gr kristalsuiker erbij en roer door. Laat dit afkoelen in de koelkast. Scheid de krieken van het sap. Doe het maiszetmeel ...

Clafoutis met krieken | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/clafoutis-met-krieken

... em, terwijl je roert met een garde. Voeg een scheutje Kirsch toe. Laat de krieken goed uitlekken. Doe de krieken in een beboterde taartvorm en giet het deeg erover. Zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 30 à 35 min. Laat de clafoutis afkoelen. Versier met poedersuiker. Ingrediënten 3 eidooiers 3 eieren 100 gr kristalsuiker 1 dl melk 25 gr patisseriebloem 1 dl room 1 zakje vanillesuiker 1 bokaal ontpitte krieken 1 scheut kirch poedersuiker ...

Jeroen Meus - Kriekentaart - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kriekentaart

... Kriekentaart - Jeroen bakt vandaag zijn lievelingstaart om te trakteren voor zijn verjaardag. De basis is een gistdeeg met daarop banketbakkersroom en veel krieken. Uiteraard wordt de taart afgewerkt met slagroom. - Het deeg Doe de bloem met de zachte boter in de kom ...

Jeroen Meus - Polentataart met noordkrieken en amandel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/polentataart-met-noordkrieken-en-amandel

... Polentataart met noordkrieken en amandel - Een supermakkelijke taart met polenta en noordkrieken in de hoofdrol! Lekker smeuïg aan de binnenkant en goudbruin gebakken aan de buitenkant. Dit gebak is heerlijk met een bakje koffie of een tasje thee erbij.  ...

Konijn met krieken

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/konijn-met-krieken

... Konijn met krieken - Konijn met krieken is met recht en rede een Vlaamse klassieker. De smaak van het vlees past perfect bij het kriekenbier dat de saus haar kenmerkende smaak geeft.  - Neem een ruime stoofpot en bak de stukken konijn aan in wat boter. Voeg ...

Jeroen Meus - Kalfswangen met Noordkrieken, Rodenbach Grand Cru en denappeltjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfswangen-met-noordkrieken-rodenbach-grand-cru-en-denappeltjes

... Kalfswangen met Noordkrieken, Rodenbach Grand Cru en denappeltjes - Zacht gegaarde kalfswangen in Belgisch bier met krieken en dennenappelkroketten. Wat heeft een mens nog meer nodig? Dit is zo'n gerecht waar je niet over hoeft na te denken. Je moet het gewoon ...

Krieken-yoghurtijs

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/465/krieken-yoghurtijs-1

... Krieken-yoghurtijs - Niets beter dan een verfrissend ijsje op zo'n warme zomerdag - Ontpit de krieken. Breng ze in een pannetje tot tegen de kook aan met de helft van de suiker. Pureer met de staafmixer en duw door een fijne zeef. Meng de rest van de suiker ...

Supersnel Zwarte-Woudgebak

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/46/supersnel-zwarte-woudgebak

... Supersnel Zwarte-Woudgebak - Deze taart kan niet mislukken - Klop 3 eieren met 125 g fijne suiker gedurende 10 minuten tot een luchtige massa. Roer er 2 eetlepels melk door. Zeef 120 g bloem, 1 kl bakpoeder en 20 g cacaopoeder. Klop het droge mengsel door de geklopte ...

Kriekenvlaai | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kriekenvlaai

... weg. Giet de afgekoelde krieken op het deeg. Snij de overschot van het deeg in reepjes en leg ze gekruist op de bovenkant. Doe de taart in een voorverwarmde oven van 220°C gedurende 20 à 25 minuten. Ingrediënten 200 gr boter ½ ei 40 gr gist 500 gr bloem 1 bokaal krieken van 670 gr met 300 ml sap 100 gr suiker 40 gr maïszetmeel 225 ml water snuifje zout ...