Resultaten voor stoofvlees van meus

Jeroen Meus - Vegetarisch stoofvlees - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/vegetarisch-stoofvlees

... Vegetarisch stoofvlees - Om de week af te sluiten maakt Jeroen een vegetarische versie van de favoriete Vlaamse klassieker: stoofvlees met gekookte aardappelen en witloofsla. Hij vervangt het vlees door seitan. Dat zijn gluten die gekneed worden zoals een brood en waaru ...

Jeroen Meus - Stoofvlees op z'n Indiaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofvlees-op-zn-indiaas

... stoofvlees op z'n Indiaas - Jeroen verzamelt het beste van twee culinaire werelden in één pot. Ons oerklassiek en onvervangbaar stoofvlees krijgt een licht exotisch tintje op basis van specerijen en smaken uit de Indiase keuken. Vertrouwde dagelijkse kost, en toch net ...

Stoofvlees | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/stoofvlees

... stoofvlees - Hak de ui in stukjes en stoof aan in de boter en voeg de look toe. Snijd het vlees in gelijke stukken en voeg het toe. Laat 10 minuten aanbakken. Doe er de rode wijn, het bier, de boterham met mosterd, de bruine suiker, de laurier en de tijm bij. Laat 1 uur ...

Recept Jeroen Meus - stoofvlees - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Jeroen-Meus/Stoofvlees/176

... stoofvlees Chef: Jeroen meus Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 1 ajuin1 ajuin • 2 eetlepels vetstof2 eetlepels vetstof • 1 teentje look1 teentje look • 1 kg rundvlees1 kg rundvlees • 2 blaadjes laurier2 blaadjes ...

Jeroen Meus - Stoofvlees met friet - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofvlees-met-friet

... . Besmeer het bruin brood royaal met (scherpe) mosterd. Leg de boterham in de pot, met de besmeerde zijde naar onder. 9. Laat het stoofvlees anderhalf tot drie uur lang sudderen op een zacht vuur. Het deksel hoeft niet op de pot. De kooktijd is afhankelijk van de kwalit ...

Jeroen Meus - Stoofvlees-friet - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofvlees-friet

... twee kleine boterhammen gebruiken.) Leg de boterham in de pot, bovenop het vlees, met de besmeerde zijde naar onder. 7. Laat het stoofvlees anderhalf tot drie uur lang sudderen op een zacht vuur. Het deksel hoeft niet op de pot. De kooktijd is afhankelijk van de kwalit ...

Jeroen Meus - Stoofvlees op z’n Chinees - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofvlees-op-zn-chinees

... . 10. Verhit een braadpan (zonder antaanbaklaag) op een stevig vuur. Smelt er een klont boter in en bak (een deel) van de stukjes stoofvlees. Kruid het vlees met peper van de molen en zout. Laat het vlees goudbruin korsten. 11. Voeg het vlees (dat nog niet gaar is) toe ...

Jeroen Meus - Stoofvlees van everzwijn met witloofsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofvlees-van-everzwijn-met-witloofsla

... met witloofsla - Met het jachtseizoen dat op volle toeren draait, kunnen we al eens wild op het menu zetten. Het geheim van mals stoofvlees is ‘tijd’. Laat het gerecht dus rustig stoven, tot het vlees botermals is geworden. Serveer er witloof van bij ons en ...

Stoofvlees | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoofvlees

... dikke laag mosterd en leg deze op de stoverij. Laat minstens 45 minuten pruttelen. Proef of het vlees zacht is. Zo niet, laat het stoofvlees nog wat langer opstaan. Ingrediënten 1 witte boterham 1 grimbergen 1 rodenbach 3 el bloem 2 uien 1 kg varkensvlees (voor stoofvl ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Stoofvlees

http://www.receptjes.be/recept_stoofvlees.html

... stoofvlees Ingredienten Voor 4 Personen: - 500 gr stoofvlees in kleine blokjes gesneden - 1 grote ui (in schijfjes gesneden) - 3 laurierblaadjes (gekneusd) - peper en zout - bakboter - water - 1 blokje vleesbouillonBereidingswijze Bak het vlees goed bruin in de bakbote ...