Resultaten voor stoofpotje everzwijn piet huysentruit

Stoofpotje van everzwijn | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoofpotje-van-everzwijn

... ot 2u pruttelen. Bak het spek aan in een kleefpan, samen met de kleine ajuintjes en de champignons. Voeg dit op het einde bij het stoofpotje. Bijgerecht: gevulde appels: Steek het klokhuis uit de appels. Halveer de appel en leg ze in een ovenschotel met een bodempje water. Schep een lepel veenbessenconfituur op de bovenkant van de appel. Sluit de ovenschotel af met zilverpapier. Zet dit 20 min. in een oven van 180°C. Ingrediënten 200 gr spekblokjes Alpro soya Bakken en Braden peper zout water 1 bakje champignons 1 dl wildbouillon scheut balsamico 3 el bloem 1 dl rode wijn rozemarijn laurier tijm 1 ajuin 1 kg everzwijnvlees van de bout 1 zakje kleine ajuintjes 1 potje bosbessenconfituur ...

Stoofpotje van everzwijn met bosbessen en pommes duchesse | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoofpotje-van-everzwijn-met-bosbessen-en-pommes-duchesse

... stoofpotje van everzwijn met bosbessen en pommes duchesse - Meng 2 eetlepels balsamicoazijn met het sap van 1 sinaasappel. Voeg er 1 eetlepel mosterd en 1 eetlepel olijfolie aan toe. Meng met een kaneelstokje en 4 kruidnagels. Giet de marinade over het everzwijn en zet de ...

Stoofpotje van everzwijn met pastinaak, pommes duchesse en vijg | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoofpotje-van-everzwijn-met-pastinaak-pommes-duchesse-en-vijg

... k, pommes duchesse en vijg - Op maandag is het tijd voor een nostalgisch momentje. Sofie en Sven De Ridder kiezen voor een lekker stoofpotje uit zijn kindertijd. De herfst draait op volle toeren, het wildseizoen begint stilaan en de pastinaken zijn bijna klaar om geoogst te worden. Dit stoofpotje met everzw ...

Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jong-everzwijn-met-vijgen-speculoos-en-mascarpone

... Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone - Maak een inkerving in de 4 vijgen en overgiet ze met de 2 dl rode wijn. Overstrooi met de suiker en beleg met een klontje boter. Zet ze gedurende 8 minuten in een oven van 170°. Bak het everzwijn langs alle kanten bruin, ...

Recept voor ragout van everzwijn | njam!

http://www.njam.tv/recepten/ragout-van-everzwijn

... bereiden: Bak de blokjes everzwijn rondom rond bruin in boter. Voeg de sjalot toe en breng op smaak met peper en zout. Breng het vuur naar de laagste stand en doe de bouillon, bier, laurierblad, gekneusde jeneverbessen, mosterd en tijm erbij. Stoof gaar in ongeveer 30 minuten. ...

Wildstoverij van everzwijn | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/wildstoverij

... elen. Bak het spek aan in een pan met aanbaklaag, samen met de kleine uitjes en de champignons. Voeg dit op het einde toe aan het stoofpotje. Ingrediënten kleine uitjes 1 el PH Wildbouillon balsamicoazijn 1 el bosbessenconfituur 3 el bloem water 1 fles rode wijn zout peper boter rozemarijn 250 g champignons laurier tijm 1 ui 200 gr spekblokjes 1 kg everzwijnvlees van de bout (ree) ...

Lamsragout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamsragout

... ier eerder zoet is dan bitter. Giet er ook wat water bij. Roer alles goed, zeker ook je aanbaksel. Zo maak je je fond. Doe in het stoofpotje wat tijm, laurier en rundsbouillon. Ook wat balsamicoazijn moet in het stoofpotje. ...

Stoofpotje van rund en lentegroenten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/stoofpotje-van-rund-en-lentegroenten

... in boter. Blancheer de asperges en de tuinbonen. Verwijder de harde vliesjes van de tuinbonen.Meng de groenten door het stoofpotje en serveer met brood of gekookte aardappelen. ...

Recept voor stoofpotje van everzwijn met bosbessen | njam!

http://www.njam.tv/recepten/stoofpotje-van-everzwijn-met-bosbessen

... 0,5 dlbalsamicoazijn 0,5 dlsinaasappelsap 1 dlolijfolie 1 elmosterd 7 takjes verse tijm 1 tlkaneel 2 elversgemalen peper voor het stoofpotje: 600 geverzwijn in stukjes 4 sjalotjes 4 selderijstengels 4 wortelen 300 gbosbessen 300 mlwildfond 300 mlrode wijn 25 gboter 25 mlcrème de cassis 2 elbosbessenconfituur 2 verse laurierblaadjes 2 kaneelstokjes 4 kruidnagels ...

Everzwijn met aardpeer | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/everzwijn-met-aardpeer

... everzwijn met aardpeer - Snij de everzwijnfilets in nootjes en bak aan alle kanten mooi bruin in een gewone braadpan. Laat ze gedurende 6 minuten rustig verder garen. Blus de pan met 2 eetlepels frambozenazijn en water met wildbouillon. Voeg de room eraan toe en laat het ...