Resultaten voor stoofpot van hert

Stoofpot van hert met witloof en girollen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/stoofpot-van-hert-met-witloof-en-girollen

... er, tijm, mosterd, tomatenpuree, Luikse siroop en de wildfond. Overstrooi alles nu met de bloem en meng goed onderelkaar. Gaar de stoofpot gedurende 3 uur in een oven van 150°C. Kijk af en toe even of je geen extra vocht moet toevoegen. Snij het witloof fijn en gaar het in een klontje boter. Kruid met peper en zout. Maak de spruitjes schoon en haal de blaadjes uiteen. Blancheer ze eerst kort in gezouten water en spoel ze daarna in ijskoud water. Voeg de veenbessen toe aan de stoofpot gedurende het laatste half uur. Maak de girollen schoon en bak ze aan in een klein klontje boter.  Kruid met peper en zout.  Voeg daarna ...

Hertenfilet

https://www.prinsessenboontjes.be/post/hertenfilet

... Hertenfilet We gingen “hert” met hert. Zo één keer per jaar mag dat wel eens van onszelf.Lekker met knolselderpuree. En champignonroomsaus. En de spruitjessalade is echt een verrassend lekker bijgerecht.Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Dit ...

Varkensspiering met spruitjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkensspiering-met-spruitjes

... Varkensspiering met spruitjes - Winterse stoofpot met rozemarijn en knoflook afgekruid met kippenkruiden.  - Smelt boter in een stoofpot en voeg de rozemarijn en look toe. Schroei vervolgens het spieringgebraad aan alle kanten toe.Haal het vlees uit de stoofpot en ...

Jeroen Meus - Ciabatta met perenstroop, gegrild hert, gegrilde peer en veenbessenketchup - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ciabatta-met-perenstroop-gegrild-hert-gegrilde-peer-en-veenbessenketchup

... Ciabatta met perenstroop, gegrild hert, gegrilde peer en veenbessenketchup - Een ‘wild broodje’ met hert, peren en zelfgemaakte ketchup van veenbessen: eenvoudig maar ook bijzonder. - 0. Verhit de barbecue. 1. Verwarm een scheut olijfolie in een pan. 2. Pel ...

Terrine van hert | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/terrine-van-hert

... Terrine van hert - Smelt de bouillon in warm water, kook even op en laat afkoelen. Doe al het gemalen vlees samen in een kom. Voeg de eieren, peper, zout en wiskey toe en meng alles door elkaar met de handen. Voeg de afgekoelde bouillon toe en meng goed door. Bekleed de ...

Stoofpot van hert met vergeten groenten en gebakken appeltjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/stoofpot-van-hert-met-vergeten-groenten-en-gebakken-appeltjes

... Bereiding Voor de stoofpot: snij de uien fijn. Laat het vlees op kamertemperatuur komen.  Smelt een klontje boter in een grote kookpot. Bak het vlees aan. Zorg dat het een mooi kleurtje heeft. Te veel vlees? Doe het dan in verschillende keren. Voeg de ajuin toe. Stoof ...

Tournedos van hert | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tournedos-van-hert

... Tournedos van hert - Paneer het vlees door het achtereenvolgens door de bloem, het eierstruif en de nootjes te wentelen. Kook voor de saus de wijn, de porto en de fond tot 1/3 in, voer er de gelei bij, bind met roux en kruid met peper van de molen. Pureer de aardperen ...

In de pan gebraden hert met jeneverbessen, sjalotten en bacon - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/wild/in-pan-gebraden-hert-jeneverbessen-sjalotten-bacon

... In de pan gebraden hert met jeneverbessen, sjalotten en bacon 6 personen 0 min voorbereiden 1:15 uur bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen HoofdgerechtVleesOverige keukens Ingrediënten 1,2 kg hert (platte of bovenbil) 200 g dikke plakjes bacon 75 g boter ...

Brochettes van hert, Ganda Ham en merguez | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/brochettes-van-hert-ganda-ham-en-merguez

... Brochettes van hert, Ganda Ham en merguez - Leg de aardappelen op het grof zout en laat ze gedurende 20 minuten garen in een oven op 200°C. Snij de rode ui in kleine stukjes samen met de witte selder en de wortel. Laat goed kleuren in een pot met wat bruine boter en de ...

Jeroen Meus - Cholent - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cholent

... en nacht weken in water.Verwarm de bouillon. Een recept om zelf bouillon te maken vind je hier.Smelt een klont boter in een grote stoofpot.Snijd het vlees in stukken zoals stoofvlees. Kruid met peper en zout. Kleur het in de boter.Pel de uien en snijd ze grof.Schep het vlees uit de stoofpot en stoof er de uien in aan.Kneus en pel de knoflook. Snipper de tenen en plet ze met een mes. Doe de look bij de uien.Schil de wortelen en snijd ze in stukken. Doe ze ook in de stoofpot.Leg het vlees terug in de stoofpot en kruid met komijnpoeder, kurkuma en pi ...