Resultaten voor st jacobsvruchten in sausje met witloof piet huysentruit

Recept voor St. Jacobsvruchten met witloof | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/st-jacobsvruchten-met-witloof/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 dl balsamicoazijn Toevoegen 60 g Solo Toevoegen 60 g suiker Toevoegen 1 dl Solo Vloeibaa ...

Recept Piet Huysentruyt - sint-jacobsvruchten - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/SINT-JACOBSVRUCHTEN/2198

... it, doe een beetje nieuwe olie in de pan en bak de ui en de look kort. Blus met citroensap en doe deze saus over de vruchten. Overstrooi met wat peterselie. TIPS 1. Altijd in olie bakken. 2. Bak de vruchten zeer heet. 3. Smaakmakers achteraf toevoegen. ...

Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tagliatelle-met-curry-en-sint-jacobsvruchten

... Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: zout peper room : 2 dl visfumet : 1 el water : 2 dl witte wijn : 2 dl bloem : 25 gr boter : 25 gr kerriep ...

Recept Piet Huysentruyt - brochette van scampi en sint-jacobsvruchten - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/BROCHETTE-VAN-SCAMPI-EN-SINT-JACOBSVRUCHTEN/1329

... scampi12 scampi • 12 sint-jacobsvruchten12 sint-jacobsvruchten • 24 fijne spekschijfjes24 fijne spekschijfjes • 4 brochettestokjes4 brochettestokjes • 200 gram alpro bakken & braden200 gram alpro bakken & braden • 2 el gehakte peterselie2 el g ...

Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tagliatelle-met-curry-en-sint-jacobsvruchten

... Tagliatelle met curry en Sint-Jacobsvruchten - Maak een roux met de boter en bloem. Giet de wijn, water en room erbij en roer de eetlepel visfumet eronder. Goed doorroeren en laten opkoken. Voeg de smaken toe: peper, zout en kerriepoeder en zet langs de kant. Ba ...

Receptjes.be - Recepten - Voorgerechten - St-Jacobsvruchten met Oesterzwammen

http://www.receptjes.be/recept_st_jacobsvruchten_oesterzwam.html

... St-Jacobsvruchten met Oesterzwammen Ingredienten Voor 4 Personen: - 12 St-Jacobsvruchten - 12 stukjes oesterzwam - 25 cl droge witte wijn - 20 cl room - 2 sjalotjes (fijngehakt) - bakboter - 1 theelepel currypoeder - zout en peperBereidingswijze Verhit wat bote ...

Witloof op z'n Brabants - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witloof-op-zn-brabants

... n Brabants By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: witloofstronken gekookte eieren boter Directions: 1. Stoom de witloofstronkjes gaar gedurende 5 minuten op 120 graden en kruid ze met peper ...

Slaatje van Sint-Jacobsvruchten met gegrilde pancetta | VTM Koken

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/slaatje-van-sint-jacobsvruchten-met-gegrilde-pancetta

... de brochettes tussen een klem en leg ze op de grill. Voor de vinaigrette alle ingrediënten samen mixen. Serveer met de sla. Overstrooi met pijnboompitten, gegrilde pancetta, pickles en vinaigrette. Ingrediënten 2 mayonaise 1 Pickles 8 olijfolie 2 pijnboompitj ...

Recept Piet Huysentruyt - tartaar van st-jacobsvruchten met sesamolie - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/TARTAAR-VAN-ST-JACOBSVRUCHTEN-MET-SESAMOLIE/690

... N MET SESAMOLIE Chef: piet Huysentruyt Menugang: Voorgerechten Categorie: Zeevruchten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 12 st-jacobsvruchten12 st-jacobsvruchten • 2 pijpajuintjes2 pijpajuintjes • 1 eetlepel gebrande sesamzaadjes1 eetlepel gebrande ses ...

Sint-jacobsvruchten met foie gras en erwtenpuree | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/sint-jacobsvruchten-met-foie-gras-en-erwtenpuree

... roge kleefpan. Verwarm kort de erwtenpuree. Leg 3 sint-jacobsvruchten op een bord. Leg hierop een schijf ganzenlever. Trek hiernaast een streep erwtenpuree. Leg het gedroogde vlees erop ter versiering. Overstrooi met een beetje currypoeder. Ingrediënten 12 vers ...