Resultaten voor sos piet cannelloni bolognese

Cannelloni bolognèse | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cannelloni-bolognese

... cannelloni bolognèse - Maak de tomatensaus door selder, wortel en sjalot fijn te snijden. Fruit de groenten in een pan met olijfolie. Voeg de tomaten en het water toe. Kruid naar smaak. 1,5 uur laten pruttelen. Mix de tomatensaus. Bak het gehakt lichtjes los in ...

Cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni-met-scampis-zongedroogde-tomaten-en-groene-asperges

... cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: scampi's : 16 buffelmozzarella : 2 bolletjes zongedroogde tomaatjes : 16 rucola (raket ...

Cannelloni van tonijn, ganzenlever en granny smith appel - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni-van-tonijn-ganzenlever-en-granny-smith-appel

... cannelloni van tonijn, ganzenlever en granny smith appel By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tonijn : 4 fijne sneden ganzenlever : 4 reepjes zongedroogde tomaten : 8 enoki paddestoelen : ...

Cannelloni met tonijn en spinazie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/cannelloni-tonijn-spinazie

... cannelloni met tonijn en spinazie 4 personen 10 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering6.8obv 8 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 2 blikjes tonijn (op olie) 3 eetlepels olijfolie 300 g spinazie 12 cannelloni 100 g extra belege ...

Gevulde cannelloni met inktvis en pesto | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gevulde-cannelloni-met-inktvis-en-pesto

... Gevulde cannelloni met inktvis en pesto - Kook de cannelloni al dente in gezouten water. Niet te plat! Snij de inktvisjes in brunoise samen met de chorizo en de zongedroogde tomaatjes. Vul hiermee de cannelloni op en stoom ze op 120 graden gedurende 3 minuten. Mi ...

Tagliatelle Bolognese met champignons - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/heinz/tagliatelle-bolognese-champignons

... Tagliatelle bolognese met champignons 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 13 waarderingen HoofdgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 375 g tagliatelle 150 g champignons, in stukjes olijfolie 1 pot Heinz Pasta Sauce Bolognes ...

Cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni-met-scampis-zongedroogde-tomaten-en-groene-asperges

... cannelloni met scampi's, zongedroogde tomaten en groene asperges - Snijd de scampi, de raketsla, de zongedroogde tomaatjes en de mozzarella in stukjes. Meng alles door mekaar en kruid met peper en zout. Leg het lasagneblaadje voor je en schik er 2 soeplepels van ...

Spaghetti bolognese voor 30 personen - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/spaghetti-bolognese-voor-30-personen

... Spaghetti bolognese voor 30 personen By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: persons Ingredients: paprika's : 3 grote champignons : 1 bakje wortelen : 3 dikke grote uien : 3 look : 3 teentjes gehakt : 3 kg gepelde tom ...

Cannelloni met gehakt en tomatensaus | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni

... cannelloni met gehakt en tomatensaus - Gehakt, eitjes, kruiden, erwten, parmezaanse kaas en het paneermeel mengen in een kom. Lasagnebladeren met een beetje van deze vulling oprollen tot cannelloni. cannelloni in een vuurvaste kom schikken en overgieten met een t ...

Cannelloni gevuld met tonijn - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/cannelloni/cannelloni-gevuld-tonijn

... cannelloni gevuld met tonijn 2 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 13 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans bevat per portie520 kcal 40 g eiwit 23 g vet 38 g koolhydraten Ingrediënten 1 teentje knoflook, geperst 1 blikje t ...