Resultaten voor sofie dumont aspergesoep met louis talpe

Aspergeroomsoep met korstjes en gebakken aspergepuntjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/aspergeroomsoep-met-korstjes-en-gebakken-aspergepuntjes

... Aspergeroomsoep met korstjes en gebakken aspergepuntjes - Het is volop het moment van de asperges. sofie verwent louis talpe met een heerlijk soepje van asperges. TIP: Serveer je dit in een klein glaasje, dan heb je een lekker hapje. VEGGIETIP: vervang de kippenbouillon ...

Kabeljauwfilet, waterkerspuree en dragonsausje | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kabeljauwfilet-waterkerspuree-en-dragonsausje

... Kabeljauwfilet, waterkerspuree en dragonsausje - Een van de favoriete gerechten van louis talpe is kabeljauwfilet met stoemp van waterkers en een lekker dragonsausje.  Begin met de saus. Snij de sjalotjes fijn. Doe ze in een pot met kruiden, tijm, laurier, peterse ...

Zwitserse schijf met jonge wortelen en gebakken patatjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zwitserse-schijf-met-jonge-wortelen-en-gebakken-patatjes

... Zwitserse schijf met jonge wortelen en gebakken patatjes - Voor louis talpe is een Zwitserse schijf het gerecht bij uitstek uit zijn kindertijd. Samen met sofie maakt hij het opnieuw.  Stoom de aardappelen gaar. Giet af. Pel ze en zet opzij.  Snij het groen van de ...

Chocoladebrownie full option | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocoladebrownie-full-option

... Chocoladebrownie full option - Verwarm de oven voor op 200°C. Laat 250 gram boter met 250 gram pure chocolade en 200 gram suiker smelten in een pan. voeg hier al roerend 7 eieren aan toe. Wrijf de bodem van de bakvorm in met bloem en giet de chocoladebrownie in de ...

Aspergesoep met crostini’s en pesto

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aspergesoep-met-crostinis-en-pesto

... aspergesoep met crostini’s en pesto - Aspergesoep, dat is de lente in een kom. Serveer met zelfgemaakte pesto op een krokant stukje brood.  - Doe alle ingrediënten in een keukenrobot en mix tot een smeuïge massa.Fruit de sjalot in de olijfolie. ...

Romige aspergesoep met Hollandse garnalen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/romige-aspergesoep-met-hollandse-garnalen

... Romige aspergesoep met Hollandse garnalen - Schil de asperges en verwijder de harde onderkanten, snijd de aspergepunten op 5 cm af en stoom ze in een stoommandje in de stoompan in 6-8 minuten beetgaar. Snijd de rest van de asperges in stukjes. Smelt de boter in een ...

Aspergesoep met kalfsgehakt - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/aspergesoep/aspergesoep-kalfsgehakt

... aspergesoep met kalfsgehakt 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 14 waarderingen VoorgerechtVleesHollands Ingrediënten 1 liter runderbouillon 4 asperges, geschild (bewaar de schillen), in schuine stukken 200 g kalfsgehakt 1 ...

Aspergesoep met nootjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/aspergesoep-nootjes

... aspergesoep met nootjes 6 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 4 waarderingen VoorgerechtVleesFrans Ingrediënten 1 pakje Honig Limburgse Asperge-crèmesoep 50 g gekookte achterham, in smalle reepjes 1 blikje of potje asperges, ...

Heldere aspergesoep met coquilles - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/aspergesoep/heldere-aspergesoep-coquilles

... Heldere aspergesoep met coquilles 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 11 waarderingen VoorgerechtVisFrans Ingrediënten 1 liter stevige runder- of groentebouillon 4 asperges, geschild (bewaard de schillen) en in schuine stukjes ...

Frambozen-rozenconfituur van Sofie | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/frambozen-rozenconfituur-van-sofie

... Frambozen-rozenconfituur van sofie - Speciaal voor de mama's maakt sofie een confituur met rozen en framboos. Pluk de blaadjes van de rozenblaadjes. Snij in reepjes.  Breng de frambozen met het water en de rozenblaadjes aan de kook. Kook kort door. Meng het kookvocht ...