Resultaten voor slagroom maken met de espuma

Espuma van aardappel | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/espuma-van-aardappel

... espuma van aardappel - Rook de eierdooiers door ze op een bordje te leggen en daarna in het rookoventje te plaatsen gedurende 5’. Meng de aardappelpuree met de room en de boter. Giet het aardappelmengsel in de blender zodat het goed gemengd is. Kruid en giet in de e ...

Recept voor espuma met amaretto | njam!

http://www.njam.tv/recepten/espuma-met-amaretto

... bereiden: Meng alle ingrediënten, behalve de amandelschilfers. Doe het mengsel in een sifon en zet onder druk. Koel in de frigo gedurende tenminste 90 minuten. Spuit de espuma in glaasjes en werk af met amandelschilfers. hoe maak je espuma? Volg het recept en giet h ...

Tomaat garnaal met mozzarella espuma | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/tomaat-garnaal-met-mozzarella-espuma

... Tomaat garnaal met mozzarella espuma - Verwarm een beetje van de melk en laat het blaadje gelatine hierin smelten. Doe er de mozzarella, melk, gelatine en een snuif zout in een beker en mix met een staafmixer alles zeer fijn. Giet het mengsel in een espumafles en laad ...

De keuken van Johanna: Tomaten-espuma

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2012/07/tomaten-espuma.html

... en geserveerd worden. Tomaten-espuma Ingrediënten: 2 blaadjes gelatine 400 gram tomaten 2 eetlepels tomatenketchup 1 deciliter slagroom 2 eetlepels olijfolie Zout en peper 1 bosje basilicum 1,5 deciliter olijfolie 200 gram mozzarella 200 gram gedroogde tomaten Zout ...

Asperges Espuma

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2014/04/asperges-espuma.html

... ngrediënten (voor 6 personen)1 ui250 gram groene asperges1 theelepel Dijon mosterd1 eierdooier1 eetlepel olijfolie250 milliliter slagroom Zout en peper4 eieren2 eetlepels mayonaise Sap van 1 citroen1 rauwe groene asperge Attributen:Keukenmachine Metalen zeef Sifon6 a ...

Toastje van messchelpen en een espuma van knoflookaardappelen | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/toastje-van-messchelpen-en-een-espuma-van-knoflookaardappelen

... Toastje van messchelpen en een espuma van knoflookaardappelen - Bereid de pistousaus: vermeng stukjes tomaat met knoflook, gehakte basilicum, peper, zout en wat wijnazijn. Bereid een espuma van knoflookaardappelen: kook de melk met wat saffraan, meng er aardappel- en ...

Gebakken langoustines, tartaar van tomaat met wakame en een espuma van limoen en olijfolie | VTM Koken

http://koken.vtm.be/masterchef/recept/gebakken-langoustines-tartaar-van-tomaat-met-wakame-en-een-espuma-van-limoen-en

... Gebakken langoustines, tartaar van tomaat met wakame en een espuma van limoen en olijfolie - Voor de espuma: de limoenen persen. de gelatine oplossen in een beetje water, NIET koken. Alles samenvoegen en opwerken met een scheutje olijfolie. Het geheel in een espumafle ...

Peer, espuma van Griekse yoghurt, roquefort en sabayon van Hoegaarden | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/peer-espuma-van-griekse-yoghurt-roquefort-en-sabayon-van-hoegaarden

... Peer, espuma van Griekse yoghurt, roquefort en sabayon van Hoegaarden - Gemarineerde peer: Giet een half flesje Hoegaarden in een pannetje, voeg citroen en limoensap, rasp van citroen, limoen en bloedappelsien toe. Laat tot 1/3 inkoken en afkoelen.Snij een 5-tal plakj ...

Cremeux van chocolade, espuma van koffie en een crumble van hazelnoot en amandel | VTM Koken

http://koken.vtm.be/masterchef/recept/cremeux-van-chocolade-espuma-van-koffie-en-een-crumble-van-hazelnoot-en-amandel

... Cremeux van chocolade, espuma van koffie en een crumble van hazelnoot en amandel - Cremeux van chocolade de eigelen samenvoegen met de suiker en onmiddellijk opkloppen totdat de textuur van de suiker volledig verdwenen is. Breng de melk en de room samen aan de kook. E ...

Espuma van verse kaas en ananas | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/espuma-van-verse-kaas-en-ananas

... espuma van verse kaas en ananas - Breng de witte wijn met 100 gram suiker en het fijn gesnipperd pepertje en schijfjes gember aan de kook. Haal van het vuur, zeef en laat afkoelen. Snij de ananas in zeer kleine blokjes en voeg bij de wijn. Doe 50 gram suiker bij de ve ...