Resultaten voor schorseneren met vis door jeroen meus

Jeroen Meus - Worst met schorseneren in witte saus en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/worst-met-schorseneren-in-witte-saus-en-gekookte-aardappelen

... Worst met schorseneren in witte saus en gekookte aardappelen - Dit is echte dagelijkse kost. Kook de schorseneren in een blanc zodat ze niet verkleuren. Smakelijk! - 0. Haal de worsten uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. 1. Vul een kookpot met water. Pers ...

Jeroen Meus - Hamrolletjes met schorseneren en puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hamrolletjes-met-schorseneren-en-puree

... Hamrolletjes met schorseneren en puree - We kennen allemaal witloof met ham in de oven, maar het kan ook perfect met schorseneren. Toegegeven: schorseneren schoonmaken is een beetje meer werk, maar volgens jeroen is het zeker de moeite waard. - Schil de aardappelen ...

Jeroen Meus - Zalm met puree, schorseneren en hollandaise met pickles - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zalm-met-puree-schorseneren-en-hollandaise-met-pickles

... Zalm met puree, schorseneren en hollandaise met pickles - schorseneren worden ook wel eens ‘de asperges van de arme man’ genoemd. Maar ze smaken heel anders en zijn superlekker. Je maakt ze altijd klaar in een blanc om ze mooi wit te houden. Jeroen serveert ze met ...

Jeroen Meus - Rode poon met schorseneren, kropsla en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rode-poon-met-schorseneren-kropsla-en-aardappelen

... Rode poon met schorseneren, kropsla en aardappelen - ’s Zomers eten we asperges, in de winter is het tijd voor schorseneren. jeroen combineert de ‘asperges van de armen’ met een krokant stukje vis, gebakken kropslaharten, een simpele salade en een snelle mosterdvinaigrette ...

Jeroen Meus - Rode poon met schorseneren, kropsla en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rode-poon-met-schorseneren-kropsla-en-aardappelen

... Rode poon met schorseneren, kropsla en aardappelen - ’s Zomers eten we asperges, in de winter is het tijd voor schorseneren. jeroen combineert de ‘asperges van de armen’ met een krokant stukje vis, gebakken kropslaharten, een simpele salade en een snelle mosterdvinaigrette ...

Jeroen Meus - Kipfilet met kruidenkorst en schorseneren - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kipfilet-met-kruidenkorst-en-schorseneren

... Kipfilet met kruidenkorst en schorseneren - jeroen maakt vandaag een lekkere polderkip klaar die op de oude manier gekweekt wordt. Deze kippen scharrelen vrij rond en mogen gemiddeld drie keer zo lang groeien als een traditioneel gekweekte kip. Op koopeenkip.be kun je met ...

Jeroen Meus - Ovenschotel met aardappel, andijvie en schorseneren - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ovenschotel-met-aardappel-andijvie-en-schorseneren

... Ovenschotel met aardappel, andijvie en schorseneren - jeroen had het beloofd en belofte maakt schuld: dit is zijn versie van een vegetarische 'Hachis Parmentier' met echte wintergroenten. - Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar in gezouten ...

Jeroen Meus - Schorseneren met gestoofde spinazie, gepocheerd eitje en Hollandaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/schorseneren-met-gestoofde-spinazie-gepocheerd-eitje-en-hollandaise

... en volwaardig vegetarisch gerecht dat doet denken aan Eggs Benedict, en dat met 'de asperges van de arme mensen’ ofwel schorseneren. Het ziet er best feestelijk uit en zo smaakt het ook! - Vul een keteltje met water en pers het sap van de citroen erbij. Spoel de schorseneren onder koud water en schil ze. Snijd de schorseneren in gro ...

Jeroen Meus - Steenbolk met schorseneren, pesto en gebakken aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/steenbolk-met-schorseneren-pesto-en-gebakken-aardappelen

... Steenbolk met schorseneren, pesto en gebakken aardappelen - Als North Sea Chef engageert jeroen zich om zoveel mogelijk te koken met vis uit onze eigen Noordzee. Deze keer gaat hij aan de slag met steenbolk. Een vissoort dat niet altijd even makkelijk te vinden is, maar de ...

Jeroen Meus - Soep van schorseneren, raap, spekjes en tarwe - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/soep-van-schorseneren-raap-spekjes-en-tarwe

... Soep van schorseneren, raap, spekjes en tarwe - Een kommetje pittige wintersoep om de lage temperaturen de baas te zijn. Deze soep is op en top winters dankzij de schorseneren en rapen als basisgroenten. De garnituur van knapperig spek en tarwekorrels maakt er ee ...