Resultaten voor rozemarijn patatjes

Aardappel in de oven met venkel en rode ui

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/patatjes-in-de-oven-met-venkel-en-rode-ui

... patatjes in de oven met venkel en rode ui - Een lekkere, snelle ovenschotel met aardappelen maak je met slechts een handvol ingrediënten. Deze patatjes in de oven met venkel en rode ui smaken het lekkerst in de zomer en herfst waneer de venkel op zijn best is. ...

Kalkoenrollade met gebakken patatjes en wortelen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kalkoenrollade-met-gebakken-patatjes-en-wortelen

... Kalkoenrollade met gebakken patatjes en wortelen - Verwarm de oven voor op 200 graden. Kruid het gebraad met rozemarijn.  Kleur aan in een klontje boter. Schil en was de wortelen. Laat het kalkoengebraad verder garen in de voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 20 à ...

Jeroen Meus - Gegrilde zalm met gebakken patatjes en ratatouille - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-zalm-met-gebakken-patatjes-en-ratatouille

... kjes. Snijd ook de groene en gele courgette in blokjes.Laat de groenten mee aanstoven. Kruid met peper en zout.Rits de tijm en de rozemarijn van de takjes en snipper ze fijn. Doe ze bij de groenten en roer goed om.Snijd de tomaten in blokjes en laat mee aanstoven. Voeg ook de passata toe. Roer.Snijd de zalm in reepjes van ongeveer een vinger dik. Wrijf in met olijfolie en kruid met peper en grof zout.Bak de vis heel kort op een hete grill. Een minuutje langs elke kant volstaat.Serveer de zalm met een portie ratatouille en gebakken patatjes. Werk af met rucola en enkele blaadjes basilicum. ...

Kalkoenrollade met appeltjes, peren en gespoten patatjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kalkoenrollade-met-appeltjes-peren-en-gespoten-patatjes

... elkaar. Doe dan de appelen en peren bij in de kom en zet goed onder elkaar. Doe het gebraad in een ovenschaal en teek wat takjes rozemarijn onder het netje. Verdeel de appelen en peren rond het vlees in de schaal. Verdeel nog wat takjes rozemarijn over het fruit. Steek 35 à 40 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en stoom ze gaar: ongeveer 20 minuten vanaf het kookt. Kruid de aardappelen met peper, zout en muskaatnoot en doe er de boter en eidooiers bij. Plet goed zodat er geen brokjes meer zijn. Doe de puree in een spuitzak met een gekarteld spuitmondje. Leg bakpapier op een bakplaat en spuit de puree hier op. Steek 10 minuten bij het gebraad in de oven tot ze mooi bruin zijn ...

Primeur patatjes met grijze garnaaltjes en dille

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/574/primeur-patatjes-met-grijze-garnaaltjes-en-dille

... Primeur patatjes met grijze garnaaltjes en dille - Een lekker luxueus gerechtje - Meng de maïsolie, frambozenazijn, 2 el verse dille en breng op smaak met peper en zout. Kook de aardappelen in de schil gedurende 25 à 30 minuten in zout water. Haal het ...

Primeur patatjes gebakken met spekjes, doperwtjes en kip

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/576/primeur-patatjes-gebakken-met-spekjes-doperwtjes-en-kip

... Primeur patatjes gebakken met spekjes, doperwtjes en kip - Aardappeltjes op z'n Vlaams - Boen de aardappeltjes schoon en kook ze 25 minuten in gezouten water. Laat afkoelen en snij in kwartjes. Snij de kip in blokjes. Hak de munt. Bak de kip en spekjes krokant in ...

Fricandon met appelmoes en gebakken patatjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/fricandon-met-appelmoes-en-gebakken-patatjes

... Fricandon met appelmoes en gebakken patatjes - Sofie maakt samen met Dina Tersago een klassieker: fricandon met appelmoes en gebakken patatjes.  Meng het gehakt met een eitje, het paneermeel en peper en zout. Kneed het goed. Kleur het gehakt even aan in de pan. Laat het ...

Primeur patatjes in plakjes met rode biet en veldsla

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/573/primeur-patatjes-in-plakjes-met-rode-biet-en-veldsla-1

... Primeur patatjes in plakjes met rode biet en veldsla - Een heerlijke vegetarische aardappelsalade - Boen de aardappeltjes schoon en kook ze 25 minuten in zout water. Laat afkoelen en snij ze in plakjes. Snij de rode biet in blokjes en de lente-ui in ringetjes. Meng de zure ...

Primeur patatjes gestoomd met mousselinesaus en vis

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/575/primeur-patatjes-gestoomd-met-mousselinesaus-en-vis

... Primeur patatjes gestoomd met mousselinesaus en vis - Een typisch Belgisch visgerechtje - Breng de aardappeltjes op smaak met zout. Kruid de vis met peper en zout. Stoom de aardappeltjes in 15 minuten en de vis in 10 minuten gaar. Klaar de boter: smelt ze op een zacht vuurtje, ...

Patat met BBQ Pulled Chicken recept - de Kokende Zussen

https://www.dekokendezussen.nl/recepten/patat-met-bbq-pulled-chicken/

... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten300 gram Patat 200 gram Kipfilet 2 eetlepel BBQ saus 100 gram Cheddar geraspt125 gram Zure Room 1 stuk Bosui Patatkruiden 1/2 theelepel Gerookte Paprikapoeder  1/2 theelepel Bieslook  1/2 thee ...