Resultaten voor rol biscuit

Recepten - Biscuit met eierpunch

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Biscuit_met_eierpunch

... Bereidingswijze Eerst de ingrediënten voor de biscuit mengen: eieren en suiker met het vanille-extract luchtig opkloppen. Er de andere ingrediënten door spatelen. Oven voorverwarmen op 180°C. Ringvorm inboteren en bestuiven met bloem. Het beslag in de vorm gi ...

Biscuit met bokkenpootjesvulling | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/biscuit-met-bokkenpootjesvulling

... he hard kan worden. Haal de biscuit uit de koelkast en smeer er opnieuw een dun laagje ganache over. Dit zal ervoor zorgen dat de rolfondant beter blijft kleven.  Plaats de rolfondant voorzichtig over de biscuit. Zorg ervoor dat hij mooi aansluit. Versier de bis ...

Biscuit met crème au beurre en speculaas | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/biscuit-met-creme-au-beurre-en-speculaas

... biscuit met crème au beurre en speculaas - Voor de biscuit: Verwarm de oven voor op 180°. Mix de eieren met suiker tot een schuimige massa tot het geheel verviervoudigd is. Voeg de gezeefde bloem toe. Smeer de bakvorm in met olie en bebloem de vorm. Stort het ...

Luchtige biscuit bakken | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/luchtige-biscuit-bakken

... Luchtige biscuit bakken - Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix eieren met suiker tot een schuimige massa tot het volume verviervoudigd is. Voeg al zevend de bloem toe. Smeer de bakvorm in, de randen in opwaartse richting en bebloem hem. Zet in de oven op 180 g ...

Biscuit met ananas | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/biscuit-met-ananas

... biscuit met ananas - Klop de eieren met de suiker tot een vaste schuimige massa. Spatel de bloem er traag door. Giet het geheel in een ronde vorm en bak gedurende 40 minuten op 170 graden. Snijd de biscuit in twee. Besprenkel met de likeur en sap van ananas aan b ...

Siberische omelet | VTM Koken

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/siberische-omelet

... Siberische omelet - Doe de eieren en de suiker in een kom en mix tot een schuimige massa. Voeg de bloem toe en meng alles goed met een garde. Giet het deeg in een beboterde en bebloemde bakvorm en zet in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 30 min. Laat bi ...

Jeroen Meus - Chocoladebiscuit met pindakaas, banaan en slagroom - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/chocoladebiscuit-met-pindakaas-banaan-en-slagroom

... ten boter en het bakpoeder door.Giet het beslag in de springvorm. Bak de biscuit 40 tot 50 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer met een prikker of de biscuit gaar is.Haal het gebak uit de oven en laat afkoelen.De afwerking Klop de slagroom stijf met de b ...

Biscuit met ananas - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/biscuit-met-ananas

... biscuit met ananas By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 60 - 90 minuten Yield: 4 persons Ingredients: ananas : 1 blik opgeklopte room (met 1 soeplepel suiker) eieren : 4 eierdooiers : 8 suiker : 125 gr bloem : 125 gr likeur chocoladeh ...

Recept Bomma - biscuit met ananas - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Bomma/BISCUIT-MET-ANANAS/1039

... biscuit MET ANANAS Chef: Bomma Menugang: Gebak Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 eieren4 eieren • 8 eierdooiers8 eierdooiers • 125 gram suiker125 gram suiker • 125 gram bloem125 gram bloem • likeurlikeur • 1 sojaroom1 sojaroom • 1 blik anana ...

Tarte con lamponi e basilico | VTM Koken

http://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/tarte-con-lamponi-e-basilico

... Tarte con lamponi e basilico - Voor de basilicumsiroop: breng het water met de suiker in een steelpannetje aan de kook. Voeg de basilicum toe en laat zo lang mogelijk trekken, liefst een nacht. Verwarm de oven voor op 200 °C/gasovenstand 6. Snijd de biscuit hori ...