Resultaten voor roger vandamme ijs

Recept voor Omelet, gemengd met garnalen, groenten en visbouillon | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/een-forse-omelet-gemengd-met-garnalen-groenten-en-visbouillon/

... Menugang: Hoofdgerecht Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 150 g fijngesneden groenten, geblancheerd (broccoli, babycorn, tomaat…) Toevoegen 12 hoeve-eieren Toevoegen ...

Recept voor ontbijtbrood | njam!

http://www.njam.tv/recepten/ontbijtbrood

... bereiden: Meng de verschillende soorten bloem en maak een kuiltje in het midden. Giet het water er voorzichtig in en los hierin de gist op. Leg het zout en boter aan de rand van de bloem en kneed met de hand de bloem door het water. Meng pas op het einde het zout en ...

Recept voor quiche lorraine | njam!

http://www.njam.tv/recepten/quiche-lorraine

... bereiden: maak de taartbodem: Verwarm de oven voor op 180°C. Maak een kuiltje in de bloem en meng er het water, de boter en een snuifje zout door. Kneed tot een soepel deeg en rol uit tot 0,5 cm. Leg het deeg voorzichtig op een ingevette taartvorm. Verwijder overtollig ...

Recept voor spaghetti bolognese à la roger | njam!

http://www.njam.tv/recepten/spaghetti-bolognese-la-roger

... bereiden: Fruit de ajuin en look in een flinke scheut olijfolie. Doe de gedroogde kruiden en het kruidenboeket erbij. Voeg de tomaten toe en breng op smaak met peper en zout en een snuifje suiker. Laat 30 minuten pruttelen zonder deksel op een zacht vuur. Bak het gehakt ...

Recept voor oma's appeltaart | njam!

http://www.njam.tv/recepten/omas-appeltaart

... bereiden: maak het boterdeeg: Maak een kuiltje in de bloem en doe de eitjes erin. Kneed samen met de rest van de ingrediënten tot een soepel deeg en maak er een bolletje van. Bestuif het werkblad met bloem en rol het deeg uit, draai af en toe om. Leg voorzichtig ...

Recept voor poffertjes | njam!

http://www.njam.tv/recepten/poffertjes

... bereiden: maak het beslag: Meng de melk, gist, ei, zout en zure room met elkaar. Roer de bloem erdoor en voeg de boter toe. Dek het beslag af met een vochtige keukenhanddoek en laat 1 uur rusten. maak de boter: Draai de boter luchtig en wit in de keukenrobot. Voeg ...

Recept voor eclairs gevuld met banketbakkersroom | njam!

http://www.njam.tv/recepten/eclairs-gevuld-met-banketbakkersroom

... bereiden: maak het soezenbeslag: Verwarm de oven voor op 220°C. Smelt de boter met de melk en het water en breng aan de kook. Roer er op een zacht vuur de bloem onder tot een droog mengsel. Voeg een snuifje fleur de sel toe en doe er één voor één 6 ...

Recept voor boule de berlin | njam!

http://www.njam.tv/recepten/boule-de-berlin

... bereiden: maak het deeg: Los de gist op in de kokosmelk, maak een kuiltje in de bloem en giet de melk erin. Doe de eidooier en vanillemerg erbij en meng de bloem erdoor. Meng de rest van de ingrediënten door het beslag en kneed tot een soepel deeg. Rol het deeg ...

Recept voor rolbiscuit met chocolademousse | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rolbiscuit-met-chocolademousse

... maak de chocolademousse 1 dag van tevoren: Verwarm de room met de melk en suiker op een zacht vuur tot 60°C. Giet het warme mengsel op de chocolade en klop los. Knijp de gelatine uit en voeg toe. Blender de mousse kort, giet in een koude kom en dek af met plasticfolie. ...

Jeroen Meus - Schwarzwälder kirsch - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/schwarzwalder-kirsch

... Schwarzwälder kirsch - Jeroen ging te rade bij zijn goede vriend roger van Damme voor dit recept. Het is een authentieke Schwarzwälder kirsch, een chocoladebiscuit met krieken en slagroom. Het ziet er fantastisch uit en met een beetje geduld lukt het iedereen om ze ...