Resultaten voor recept jeroen meus bagels

Recept Simit - Turkse bagels

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2014/01/recept-simit-turkse-bagels.html

... obeer het weer. Je kunt ook het deegprogramma (= inclusief de 1e rijs) van de bbm gebruiken, gebruik dan koud water. Volg dan het recept vanaf het vormen.Werkwijze deeg van de hand kneden: doe alle ingredienten voor het deeg in een kom en roer met een pollepel door elkaar tot alles goed gemengd is. Stort het deeg op de werkplek en kneed met de hand in ongeveer 20 minuten tot een soepel deeg. Weersta de neiging om bloem toe te voegen, het deeg wordt tijdens het kneden vanzelf minder plakkerig! Het deeg is goed gekneed als je er een vliesje van kunt trekken: vet je handen in met wat zonnebloemolie, neem een bolletje van het deeg en trek dat voorzichtig al ronddraaiend uit tot een vliesje (denk aan een kauwgombel). Kneed het deeg nog een paar minuten als het snel scheurt en probeer het weer.1e rijs: maak een bal van het deeg en leg de bal in een licht met zonnebloemolie ingevette kom, 1 x keren zodat alle kanten van het deeg met wat olie bedekt zijn. Dek de kom af met ingevet plastic folie of een douchemuts en laat het deeg op kamertemperatuur in 45 - 60 minuten in volume verdubbelen.Vormen: stort het deeg op een licht met zonnebloemolie ingevette werkplek en druk de lucht eruit (= doorslaan). verdeel het met een deegsteker in 20 gelijke stukken. Bol de stukjes deeg losjes op en laat ze afgedekt ongeveer 15 minuten rusten.Vorm vervolgens van de bolletjes deeg strengen:Rol de bolletjes met een deegroller uit tot een lang lapje dat overal even dik is.Rol het lapje vanaf een lange kant op tot een streng en knijp de naad dicht.Rol de streng onder je handpalmen heen en weer (druk tegen het werkoppervlak) om de naad goed te sluiten en een overal even dikke streng te krijgen.Rol de strengen in etappes uit tot ongeveer 35 cm.Simit vormen:Leg steeds 2 strengen deeg naast elkaar en draai ze om elkaar heen. Maak er een cirkel van door de uiteinden met elkaar te verbinden.Meng in een schaaltje of diep bord de Pekmez en het water door elkaar. Strooi de sesamzaadjes in een ander schaaltje of diep bord. Neem telkens e ...

Klassieke bagels - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/bagel/klassieke-bagels

... en paar suggesties voor deze klassieke bagel: sesam- of maanzaadjes, zout, knoflook, ui of een mengsel van dit alles. KookboekHet recept 'Klassieke bagels' is afkomstig uit het kookboek... bagels uit New YorkMarc GrossmanBagels zijn kleine ronde broodjes met een gat, gepocheerd in kokend water en daarna in de oven gebakken. In dit boek vind je het basisrecept voor de... lees verder© Uitgeverij Becht. ...

Zelfgebakken bagels - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/bagel/zelfgebakken-bagels

... de bagels in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Laat ze op een rooster afkoelen. Extra benodigd Plasticfolie, bakpapier KookboekHet recept 'Zelfgebakken bagels' is afkomstig uit het kookboek... Kook ook - BroodClara ten Houte de LangeDe geur van versgebakken brood, wie kan die weerstaan? Dat zelf brood bakken niet moeilijk is, bewijst dit boekje. Veel kneden, rustig wachten en dan heerlijk... lees verder© Inmerc. ...

Bagels met rozijnen en kaneel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/bagel/bagels-rozijnen-kaneel

... maïsmeel bestrooid. Bestrijk met eiwit en zet vervolgens 20 à 25 minuten in de oven. Extra benodigd Bakpapier KookboekHet recept 'Bagels met rozijnen en kaneel' is afkomstig uit het kookboek... bagels uit New YorkMarc GrossmanBagels zijn kleine ronde broodjes met een gat, gepocheerd in kokend water en daarna in de oven gebakken. In dit boek vind je het basisrecept voor de... lees verder© Uitgeverij Becht. ...

Unicorn bagels (regenboog bagel recept) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/unicorn-bagels/

... Unicorn bagels (regenboog bagel recept) Unicorn bagels, regenboog bagels, rainbow bagels. Geef ze een naam :-)! Lekker vrolijk zijn ze en dat kunnen we wel gebruiken. Ik ben zooo blij met dit recept. Ik had ineens inspiratie om met alle gekleurde natuurlijke poeders ...

Bagels met roomkaas en gerookte zalm - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/bagel/bagels-roomkaas-gerookte-zalm

... ier bordjes en drapeer de plakjes zalm erop. Garneer met dille of peterselie en leg de bovenste helften van de bagels er op. Het recept 'Bagels met roomkaas en gerookte zalm' wordt je aangeboden door okoko recepten. ...

Glutenvrij eten bij Bagels & Beans

http://mam-qwats.blogspot.com/2013/07/glutenvrij-eten-bij-bagels-beans.html

... Glutenvrij eten bij bagels & Beans Al een tijdje was ik het van plan. Nu in de vakantie heb ik het aangedurfd, een glutenvrije bagel voor de meisjes te bestellen bij bagels & Beans. De een vond de bagel lekker, de ander niet zo. ...

Uit de keuken van Levine: Bagels uit New York

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/08/bagels-uit-new-york.html

... en ook nog een paar donuts" van Marc Grossman. Leuk! De verleiding was groot om gelijk de keuken in te duiken om het allereerste recept uit te proberen. Mijn rechterhand gooide echter roet in het eten. Inmiddels doet die hand het bijna weer naar behoren en kon ik aan de slag. Vanmiddag heb ik het eerste recept uitgeprobeerd en ik ben niet ontevreden over het result ...

Bagels van Griekse yoghurt | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/bagels-van-griekse-yoghurt/

... bagels van Griekse yoghurt Lekkere bagels gemaakt van Griekse yoghurt en bloem. Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg een bakplaat met bakpapier klaar. Meng in een grote kom de Griekse yoghurt, bloem en bakpoeder door elkaar met je handen. Als dit goed gemengd is, ...

Dadeltaart van Bagels & Beans - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/dadeltaart-bagels-beans/

... men, maar hij bleef wel in mijn hoofd zitten en toevallig had ik nog een hele voorraad dadels liggen. Komt dat even mooi uit! Het recept voor hun dadeltaart vond ik op de Facebook-pagina van bagels & Beans. Ik deed wel enkele kleine aanpassingen. Aangezien dadels al zoet zijn, heb ik de extra suiker achterwege gelaten. In plaats daarvan heb ik hazelnotenmeel toegevoegd. Ik heb minder boter gebruikt en een klein beetje melk. Nog steeds ...