Resultaten voor ragoutsaus
Wildragout met pappardelle | Jamie Oliver
https://koken.vtm.be/jamie-home/recept/wildragout-met-pappardelle
... kook en doe je de pappardelle erbij. Volg de instructies op de verpakking. Terwijl de pasta kookt, kun je alvast beginnen aan je ragoutsaus. Haal de laurierbladeren uit de saus en voeg het klontje boter toe. Roer de helft van de parmezaan en de helft van de sinaasappelschil erbij. Dek de pan af. Nu kun je de peterselie fijnhakken. De peterselie moet mooi vers zijn. Giet de pasta af in een vergiet, maar bewaar wat kookvocht. Meng de pasta met de saus en de fijngehakte peterselie. Als het nodig is, kun je er nog wat kookvocht aan toevoegen om de saus zacht en lopend te maken. Proef even en kruid het nog wat meer als dat nodig is. Dien op met de resterende parmezaan en sprenkel de rest van de sinaasappelschil erover samen met een scheut extra vergine olijfolie. Ingrediënten 1 bosje verse bladpeterselie schil van 1 sinaasappel 75 gr vers geraspte Parmezaan klont boter 500 gr pappardelle 500 ml groentenbouillon of kippenbouillo ...